Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
Chris0321
veterán
válasz
#40359168 #20894 üzenetére
Én találtam 30 pár ezerért is de az is rengeteg. Talán akkor megérné neki ha megrendelné a kijelzőt és amit még kell és maga csinálná meg a cserét. Nemrég az egyik kollégámnak újította fel így a telefonját egy ismerőse, jóval kevesebbe került. Sajnos a kijelzője nemrég megint tönkrement nem a javítás miatt és így mégis vennie kellett egy újat. Szerintem ha nincs ilyen ismerőse aki olcsón megcsinálná neki egyszerűbb lenne venni egy új telefont.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
#40359168 #20892 üzenetére
Hátlapot vagy 8 féle színben kapni aliexpressen, ebay-en, 1-2 ezres tétel. A gyári viszont szerintem jobb minőségű, hajlékonyabb. Persze biztos van utángyártottból is drágább. Előlapnál maga az üveg nem vészes árban szintén, de kijelzőstől szerintem már zsebbenyúlósabb (10-20 ezer körül).
-
törölt tag
Valaki esetleg cseréltetett elő- és hátlapot már 735-ön? Milyen összeggel kell számolni? Érdemes egyáltalán rendberakatni? Van egy megzúzott példányom, elvileg működik, de az előlapi üveg pókhálós, a kijelző maga nem világít, a hátlapnak az egyik sarka sérült, kipattant belőle egy darab.
-
McCsaplak
tag
válasz
McCsaplak #20859 üzenetére
Na történt előrelépés BKK Futár ügyben, azt írták, hogy: ..."az alkalmazásban sajnálatos módon egy magas priorítású hiba keletkezett, mely következtében a letöltés és telepítés sikertelené vált a felhasználók számára.
A fejlesztőknek rövid időn belül sikerült megoldást találni a hibára, így mostanra ismét sikeresen letölthető és telepíthető az alkalmazás."Az említett fejlesztői hibajavítás hatására annyi változás történt, hogy most már másik hibakóddal szakad meg a BKK Futár applikáció telepítése. Az eddigi 0x80073CF9 helyett most már 0x80240439 hibakóddal szakad meg a telepítés.
Mondjuk nem mondhatom hogy nem mókoltak rajta...Márpedig én ezt nem engedem el, mert minden más app szépen frissül, többek közt a szintén BKK által készített "BKK Info" app is. Nekem ez a küldetésem!
-
mAtech
aktív tag
válasz
Blue Eagle #20879 üzenetére
-
ritkaság
aktív tag
válasz
Luck Dragon #20882 üzenetére
Hali!
Kösz a segítséget, Speed(R)-nek is. Sajna nem jó, de sikerült rájönnöm. A play áruházból kellett letölteni. -
-
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tud-e segíteni abban, hogy letöröltem az email csempéjét. Hogyan tudom visszaállítani a kezdő képernyőre? -
Chris0321
veterán
Szevasztok.
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy vannak térkép frissítések ki is írja de nem hajlandó telepíteni? Win10 van fenn. Még pár hónapig használom ezt a telefont utána veszek egy Nokia 7Plus-t és utána elajándékozom csak szeretném ha rendesen működne.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
mAtech #20878 üzenetére
Szerintem: régi teló, nincs hűségidő már rég, stb. Nem érdekli milyen Jóska Pista kéri, csak eleget tenni a törvényi előírásnak. Kértem az adott IMEI számhoz a kódot oszt jónapot. SMS Válasz azonnal volt, hogy majd küldik miután felvették a gyártóval a kapcsolatot, mert nem áll rendelkezésre azonnal a kód. Aztán kb. egy hónap kellett neki és küldték sms-ben.
-
mAtech
aktív tag
válasz
Blue Eagle #20876 üzenetére
He-he. Ez jó (nem gondoltam volna a T-ről).
Na majd kipróbálom az egyik telefonommal. Nem tudom, a másikat ugyanazzal a számmal megoldhatom-e. Na majd referálok, csak jussak el odáig... -
törölt tag
válasz
Blue Eagle #20876 üzenetére
Akkor jó, eszerint így is lehet.
-
törölt tag
válasz
Wendelke #20872 üzenetére
Váci úti Nokia boltban vettem gyári akkut. Kb. 6e, szerintem ennyit megér, ha használod a telefont. Az első amúgy hibás volt (nem lehetett tölteni), de szó nélkül cserélték.
Én használnám, ha a T kifüggetlenítené, de sehogy sem teszik meg. Már nem számolom, hogy hányszor szóltam nekik, ráadásul személyesen, ügyfélszolgálaton is.
-
Wendelke
aktív tag
válasz
lorcsi #20871 üzenetére
e-Bay-en utángyártottat ne vegyél, mert kettővel is beszívtam. Persze mindkettő eredetinek volt titulálva
Aztán itthon vettem egy eredetit, ami tökéletes volt. Itthon 4000 Ft körül kezdődik az áruk.
Az a baj, hogy az utángyártott, amit én vettem kettőt, csak 4.2 V-ig lehetett feltölteni, amíg a gyári 4.35 V feszültségű. Szóval a töltést konkrétan az utángyártottnál 82%-ig végezte, aztán leállt.
-
lorcsi
veterán
Jo áron akksit hol erdemes nézni hozza ?
Meg a gyari van benne és időnként nagyot tud zuhanni a toltottseg
-
Courage_7
aktív tag
válasz
#81556480 #20867 üzenetére
Én ali-n vettem még egy éve kb., ragasztó nem járt hozzá. Továbbá ha kikapcsolt kijelzővel nézed a telefont, a csereüveg felrakása után már nem olyan szép fekete lesz, hanem szürkés, tehát nem "olvad" bele a képernyő az előlapba. Ettől függetlenül nincs baj vele, bekapcsolt képernyőnél nem veszel észre rendellenességet, viszont a törött üveget leszedni nem egyszerű, az enyémen meg is karcolta picit a kijelzőt.
-
törölt tag
Leejtettem ama a telot es összetört az elején üveg
tökéletesen működik ettől függetlenül. Lehet hozza venni? Ha igen hol erdmes?
-
Wendelke
aktív tag
Köszi a válaszokat srácok!
A messenger lesz a fontos, mert a kölkök ezen keresztül üzengetnek, amikor még én használtam a telót nem volt ez probléma, mert facebook, messenger nem kellett, mint ahogy most sem.
-
betegphiu
senior tag
válasz
Wendelke #20863 üzenetére
Sokat teszteltem mindent én is.
Véleményem szerint a Messenger Beta verzió jobb mint a sima messenger.
Első indulásnál lassú, de ha a háttérben hagyod, utána teszi rendesen a dolgát !viszont a facebookal nem vagyok megelégedve. ott is jobbnak találtam a beta verziót, de az adatforgalmat és az akksit zabálja és nem akarja megjeleníteni a legfrissebb dolgokat,csak, ha külön belépsz a hírfolyam>legfrisebb-be.
Van a SlimSocial facebook pótló alkalmazás, abban meg van amikor nem tudsz görgetni a hsz-ek között.
Azt javaslom,hogy meg kell nyitni Edgeben a facebookot, kiválasztani a "legújabb"-at.
Utána amikor betölt, azt kitűzni a kezdőképernyőre.
Akkor mindig friss hírfolyamod lesz.
Sok sikert. -
Wendelke
aktív tag
válasz
kalozhun100 #20862 üzenetére
Na ez jó hír. Probléma mentesen működik, vagy játszani kell vele?
Persze ehhez még rá kell a telóra varázsolni a WP10-et.
-
Wendelke
aktív tag
Sziasztok!
A telefonomat már a Fiam használja, viszont Ő szeretne Messengert, de a 8.1 alatt nem megy.
W10 alatt működik? Vagy valamilyen módon lehet rá működő messengert varázsolni?Köszi előre is!
-
McCsaplak
tag
válasz
McCsaplak #20856 üzenetére
Ma ezt az üzenetet kaptam a BKK-tól:
Tisztelt Ügyfelünk!Munkatársaink ellenőrizték az Ön bejelentésében foglalt problémát és maguk is tapasztalták a hibát a rendszer működésében, melyet azonnal továbbítottunk a rendszer üzemeltetője felé.
A vizsgálat során megállapították, hogy az üzemeltető általi javításokat tartalmazó friss verzió letöltése a felhasználók részére akadályba ütközik. A hibát az üzemeltető azonnal javította, az alkalmazás letöltése ismét lehetséges.
Az okozott kellemetlenség miatt szíves elnézését kérjük.
Üdvözlettel: Budapesti Közlekedési Központ
Nálam sajnos nem gyógyult meg, nálatok jó? 10.0.14393.2248 verziót használok.
Akinek működik, nem tudja valahogy lementeni, amit feltudnék manuálisan telepíteni? -
kalozhun100
őstag
válasz
Genova1983 #20857 üzenetére
Nekem random felment xd
-
McCsaplak
tag
Sziasztok!
Azon Lumiás sorstársakhoz fordulok segítségért, akik még a mai napig a jó öreg Lumia 735-öt nyüstölik.
Az utolsó BKK Futár frissítés már nem ment fel 8.1-re, így gondolván hogy megpróbálom a WP10-et, hátha azon működik. Sajnos nem, mert 0x80073CF9 kóddal megszakad a telepítés. A telefonon eleve úgy van beállítva a programok telepítése hogy a telefonra tegye, neten találtam ilyen tanácsot, hogy az megoldja, hát sajnos nem.Van esetleg valakinek lementve a legfrissebb vagy egyel előbbi verzióból?
Hátha manuálisan sikerülne feltenni. -
ViragL
tag
válasz
sasa58 #20842 üzenetére
A program is a kártyára van telepítve, vagy csak a térképeket tárolja ott? Gyanítom, hogy csak a térképek vannak a kártyán. Igazából az SD-n lévő HERE Maps fájlokat elfelejtheted, abból már nem lesz működő térkép, úgyhogy akár formázhatod is az SD-t, kárt nem teszel vele, mármint a program szempontjából.
Én SD nélkül, vagy inkább egy másik SD-ve próbálnám elindítani a HERE-t, ha elindul letöltöd a térképeket újra és élsz boldogan. Ha nem, akkor törlöd a programot és megpróbálod újra felrakni s Store-ból. Azt, hogy letölthető-e még a HERE, vagy a térképei azt nem tudom, de vélhetően igen, ha látod a Store-ban miért ne lehetne letölteni.
Esetleg dugd be a kártyát egy PC-be, hátha tud vele kezdeni valamit. -
sasa58
tag
Köszi a válaszokat. Na most az a helyzet, hogy nem hajlandó írni az SD kártyámra semmit, a régi dolgokat még látom (fényképek, zenék), a kártyán lévő alkalmazások is működnek úgy-ahogy. Ami érdekes, hogy a 32 GB kártyán 18 GB-t jelez foglaltnak, viszont ebből a HERE Maps önmagában - nem elírás - 64 GB (!). Ebből gondolom, hogy a HERE-vel van a baj, viszont működik, ezért nem akarom se letörölni, se újraformázni a kártyát, amíg nem tudom, hogy újra le tudom-e tölteni az áruházból.
A HERE Drive-ot simán át tudtam rakni a telefonmemóriába. -
betegphiu
senior tag
válasz
sasa58 #20837 üzenetére
Nem is fogja engedni áttenni.
Viszont letölteni sem tudod, legalábbis az áruházból.
Lehet létezik valami külső forrás.
Ha nem ,akkor nyomsz egy HR-t és akkor visszaadja. Az áruházba meg belépsz és visszahúzod az appjaidat.
Kb 2 óra és be is lakod.
De nyugodtan írj rá a topikgazdára, segítőkésznek ismertem meg, lehet tud valami okosat. -
sasa58
tag
Sziasztok!
8.1 alatt telepíthető még a HERE Maps?
-
mAtech
aktív tag
Engem most azzal szívat a teló (ami már korábban is megvolt, majd elmúlt), hogy nem jelennek meg a "nemfogadott" hívások a listában.
Akkor jelenik csak meg, hogyha engem hívnak vagy én bonyolítok le egy beszélgetést. Ekkor hirtelen beugrik a listában, hogy mondjuk 30 perce volt egy hívásom. A másiknak nincs ilyen baja.
Lehet WDRT lesz megint... -
lorcsi
veterán
n+1 alkalommal szívat meg a navi
csak úgy hipp-hopp eltűnt a hangfájl...
ok, hazamegyek letöltöm..
elmegyek a menüben..töltsd
de nem tölti, mert azonnal hibát dob, h megszakadt a letöltés és megpróbálom-e újra
anno az ingyenes navi miatt döntöttem a teló mellett..de ha ez sem megy.. -
halhatatlan
aktív tag
itt egy jó cikk hátha segítek vele másoknak!
[link] -
halhatatlan
aktív tag
válasz
Speed® #20826 üzenetére
rendben értem... akkor jól tippeltem a class 4-et ilettve.
most jelenleg 47 perces video felvételt már tudtam készíteni!
igaz csak 720/p 30 képkockával. Úgyfest ,hogy így beválik a dolog, de azért kiprobálom cseréltetni class 10-re mert hamár tudja a kamera az 1080p-t ki is akarom használni.
esetleg még azzal tudok játszani 1080p-nél hogy nem 30 képkockát veszek fel hanem, 24-et, hátha azzal is jó.
annak külön örülök, ha nem a win10 az oka a hibának, nem szeretném cserélni. -
Speed®
titán
válasz
halhatatlan #20825 üzenetére
Alapvetően a Class4 besorolás 4MB/s tempót garantál..ami nem sok. Segíthet a Class10 csere, ami már 10MB/s írást tud, vagy kisebb felbontás/bitráta használata, ha ragaszkodsz a jelenlegi kártyához..ez nem OS gond tippre
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
Speed® #20807 üzenetére
szia! kaptam egy másik Sandisk Edge microsd hc-i 16gb memo kártyát, de a hiba ugyan az vele mint elözővel!
bizonyos idő után leáll a videó felvétel, és jön a hibakód. ugyan ezzel a memo-val még nem jött elő a rezgéses hiba.
mostmár a telefonra kezdek gyanakodni, vagy a win 10 a gond.
vagy még gondolok olyanra is, hogy ugye ezek a memo kártyák kaptak valamien besorolást, c1,c2,c3,c4,c5,stb... mivan ha lassú a HD felvétel-hez a memo kártyám...?
[link] -
Speed®
titán
válasz
Brandynew #20821 üzenetére
Ne izélj, 2x is a legjobbat vette
Amúgy én is szerettem, mai napig használom másodlagosként, de a hülyeségek miatt már nem érte volna meg ráncbaszedni (kijelző repedt, akksi fáradt, SIM foglalat hisztis picsa, W10 lassú). A váltó Z5 Compact nem rossz vas, de nem alakult ki a kötődés, magát a droidot meg rühellem kb., de ez van.
-
betegphiu
senior tag
Számomra a 735 volt a világ legjobbja. Megjelenés, használhatóság stb.. viszont kénytelen voltam venni új telefont,mert leeset. Egy 930-ast vettem. most ez a világ legjobb telefonja. működik a facebook és a messenger is rendesen. ennyit számít,hogy 2G Ram van benne.
Félre ne értsétek, a mai napig használgatoma 735-öst,csak be van repedve a gorillaglass rajta. de működik és látok is rajta mindent. fogásra,meg súlyra még mindig szebb minta 930-as. -
Wendelke
aktív tag
válasz
Speed® #20815 üzenetére
Hát bakker ez van, nőnek a telefon méretek, 5"-al én is ki egyeztem volna, nagyobb nem kéne, de sajna ez a trend. Mondjuk annyi haszna van a nagyobb képernyőnek, hogy nem kell még hozzá szemüveg
, bár tegnap a feleségem Lumia 435-én már nagyon meregettem szememet, hogy lássam a pici feliratokat, az áruházban.
A 735 ugye 4.7"-os, előtte egy 4"-os Samu volt, droidos, ami után megváltás volt a WP, az A1 meg 5.5"-os. Meg lehet szokni a méretét, csak egyre nagyobb helyet foglalnak
-
mAtech
aktív tag
válasz
Brandynew #20808 üzenetére
Nekem telefonálni kell, meg weblapok megtekintésére.
A sajátnak használtra van rakva Skype és Viber. FB nem játszik, se a többi ilyen (pl.: twitter).
Amíg Gmail fiókból betallózza a leveleket és a címlistát is, marad. Illetve amíg ki nem múlikJa igen, én nem vagyok akkora igényű (tehát igénytelen más szóval
).
-
Wendelke
aktív tag
Én Xiaomi A1-re váltottam, a 735-t meg a fiam használja. Én továbbra is jó telefonnak tartom a Nokiát, az volt személyét amit az MS csinált. Hozzáteszem az A1 stock droid, ami viszont jó rendszer, megfelelő hardverrel, így már nem érzem annyira a Nokia hiányát.
-
Brandynew
őstag
válasz
ViragL #20809 üzenetére
Tényleg jobb rendszer... volt a Windows Mobile, anno én is azért vettem Lumia 735-öt. Ha nem álltak volna le a fejlesztésével, még mindig az volna, de ma már csak "butatelefonként" használható. Xiaomi Redmi 3S-en kb. 5-6 alkalmazást használok napi szinten, további 30 van feltelepítve. Ezek közül gyakorlatilag semmi nincs Windows Mobile-ra, vagy ha van is, jóval kevesebb funkcióval. A MIUI-t nem nevezném kínaipiacos gagyinak (talán csak szokatlan volt neked), nem tudom, neked miért van ilyen rossz benyomásod róla, sokkal letisztultabb, mint az alap Android, vagy a Windows Mobile, ami tényleg jó lenne, ha még fejlesztenék, de ma már nem tölti be egy okostelefon oprendszerének a funkcióját.
Én amúgy soha nem rootolnám és mókolnám a telefonomat, azzal megszűnne biztonságos telefon lenni.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Nálunk is van a családban még egy a 730 DS kivitelből.
Mellette szól, hogy stabilan teszi a dolgát, amire kell, arra megfelel.
2 SIM mellé bég egy SD-t is be lehet tenni.
A családban van 2 db xiaomi is, azokkal sincs semmi probléma, igaz mi nem "mókolunk" a ROM-okkal sem. -
ViragL
tag
válasz
Én személy szerint fényévekkel jobb rendszernek tartom a WP-t az Androidnál. Az én igényeimnek megfelel azt hiszem 3 app van letöltve ezzel rendben vagyok. Nagyon sajnálom, hogy a MS elbénázta, nagyszerű alternatívája lett volna a másik két rendszernek.
Vettem egy Note4-et, ez az első és utolsó Xiaomi termékem, remélem ki tudok szállni belőle jelentősebb veszteség nélkül. Egy rakás x@r az egész úgy, ahogy van. A beszéd hangminőség kritikán aluli, a kamera teljesítményét meg inkább hagyjuk. A MIUI nevű csoda, háát, ízlések és pofonok, igazi "kínaipiacos" gagyi. De szerencsére androidon van sok száz ezer app, így miután feltettem egy AOSP-os ROM-ot turkálhattam össze a sok appnak csúfolt csodából egy számomra használható rendszert... napokat vesz el az életemből pedig nincsenek nagy elvárásaim.
Remélem válaszoltam a kérdésedre, nyilván ez a saját véleményem, más nevében nem nyilatkozom.
-
Brandynew
őstag
Amúgy ti miért szenvedtek még ezzel a mobillal? Miért nem vesztek egy 20 ezer Ft-os Xiaomit tripla ilyen erős hardverrel, működő szoftvertámogatással? Nekem is volt ilyen mobilom, de ma már leginkább csak egy tégla, nincs hozzá normális app.
-
Speed®
titán
válasz
halhatatlan #20806 üzenetére
Pendrive téren elégedett vagyok velük, ill. SD szinten sem tudok általánosítani 1db minta alapján. Az utód, amit vettem, még hibátlan.
-
Speed®
titán
válasz
halhatatlan #20804 üzenetére
Nekem ~1.5 év után fáradt el, hivatalos forrásból származó darab volt..ennyit bírt. Különösen nem is volt nyúzva, félig volt még csak. Szerencsére backup ment szinkronizálva a gépre sűrűn, szóval legalább adatvesztés nem történt.
-
Speed®
titán
válasz
halhatatlan #20802 üzenetére
Sandisk/32 döglött meg benne nekem. Olvasni lehetett, írni már nem. Tippre haldoklik a karid. Rezgés hiba is volt anno még 8.1 alatt párszor, de az függetlenül az SDtől.
-
halhatatlan
aktív tag
valakinek volt már memo kártya baja L735-nél?
vettem bele egy 16gb-os sandisck ultrát, és videó felvétel közben megáll! 40 percnél kidob valamien hibakód-ot, a videó pedig eltűnik!
de csinált olyat is, hogy hosszan rezgett a telefon megálás nélkül addig amig az akku-t ki nem vettem, abba se hagyta!
mikor ujra inditottam,memoria kártyát akarta ujraformázni.
mind ezt win10 alatt!
valakinek esetleg ötlete? köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest