- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZR_v3
tag
válasz
#40359168 #20892 üzenetére
10000-12000 forint körül dobozos, szép állapotú példányokat kapni, felesleges javítani. A jack csatlakozó ha tönkremegy, azt még megéri kicserélni, nincs az alaplapra forrasztva, mert szalagkábeles megoldás, ráadásul a rezgőmotorral egyben van. Hátlapból gyárit szerintem nehezebb már találni, utángyártottak esetében a gyorstöltés hiánya lehet zavaró, NFC antenna a többségükben szokott lenni. Ebayen vannak jobb minőségű utángyártott darabok, amik gyorstöltést és NFC-t is támogatnak, 4 ezer forint körül, postával. Eredeti hátlap Németországból 7 ezer forint körül van postával.
A kijelző és érintő csere ahogy előttem is megírták, horror áron van. Nem a munkadíj miatt, hanem a pótalkatrész a drága. Ha betört, akkor célszerűbb alkatrészbányának félretenni az egész készüléket, vagy eladni alkatrésznek aprópénzért. -
-
Chris0321
veterán
válasz
#40359168 #20894 üzenetére
Én találtam 30 pár ezerért is de az is rengeteg. Talán akkor megérné neki ha megrendelné a kijelzőt és amit még kell és maga csinálná meg a cserét. Nemrég az egyik kollégámnak újította fel így a telefonját egy ismerőse, jóval kevesebbe került. Sajnos a kijelzője nemrég megint tönkrement nem a javítás miatt és így mégis vennie kellett egy újat. Szerintem ha nincs ilyen ismerőse aki olcsón megcsinálná neki egyszerűbb lenne venni egy új telefont.
-
Courage_7
aktív tag
válasz
#40359168 #20892 üzenetére
Hátlapot vagy 8 féle színben kapni aliexpressen, ebay-en, 1-2 ezres tétel. A gyári viszont szerintem jobb minőségű, hajlékonyabb. Persze biztos van utángyártottból is drágább. Előlapnál maga az üveg nem vészes árban szintén, de kijelzőstől szerintem már zsebbenyúlósabb (10-20 ezer körül).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest