- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Courage_7
aktív tag
válasz
#81556480 #20867 üzenetére
Én ali-n vettem még egy éve kb., ragasztó nem járt hozzá. Továbbá ha kikapcsolt kijelzővel nézed a telefont, a csereüveg felrakása után már nem olyan szép fekete lesz, hanem szürkés, tehát nem "olvad" bele a képernyő az előlapba. Ettől függetlenül nincs baj vele, bekapcsolt képernyőnél nem veszel észre rendellenességet, viszont a törött üveget leszedni nem egyszerű, az enyémen meg is karcolta picit a kijelzőt.
-
-
Xantal
tag
válasz
#81556480 #20653 üzenetére
Szia. A T-nél a 1414-et hívni, 3-as majd 6-os menüpont. Kicsit beszél a hang, utána a függetleníteni kívánt telefon imei száma beüt, visszamond, megerősít, beüt telefonszám ahova a kód menjen, visszamond, megerősít. Egy munkanapon belül, vagy kívül jön a kód, vagy a válasz. Kb. 3 perc.
A többi szolgáltatót nem tudom.
-
betegphiu
senior tag
válasz
#81556480 #20648 üzenetére
Nem kerül pénzbe.
Ez az új törvény,hogy a lejárt hűségű telókat ki kell ütniük ingyenesen.
Kapsz smsben egy hosszú kódot,ami a telefonod imei számához van rendelve.
Beteszed az idegen kártyát,beütöd a pint,utána kéri a kódot. Azt is beütöd,aztán azonnal független lesz a telefonod. -
betegphiu
senior tag
válasz
#81556480 #20499 üzenetére
Ugyan így vagyok vele.
Feltettem a 10-est rá és nekem még jobb is,mint 8.1-el.
Legalább van messenger,noha lassú.
De egyszerűen ez a forma,kinézet eszméletlenül el lett találva. A kijelző gyönyörű,szinte meg lehet érinteni a betűket. Nem tudom megunniItta prohardver hardverapróján a mobil szekcióban nézd meg,van vagy 10 db eladó,bár van aki még 20-at kér érte.
-
-
-
-
-
janes1976
őstag
válasz
#81556480 #17198 üzenetére
Ennél nem nagyon van jobb, ár/érték arányban.
Visszatéve a 8.1-et, olyan képeket csinál a kamera, amit w10 alatt nem. Az egész rendszer olyan mint a villám, atom gördülékeny. Lehet hogy én vagyok a hülye, de ha frissítek egy új rendszerre, akkor elvárom, hogy az jobb legyen. Ez jelenleg egy foshalmaz, olyan bugos, hogy a fal adja a másikat.
-
zombinyul
addikt
válasz
#81556480 #13158 üzenetére
Kompletten az egesz telefonnak megy el a hangja, egy az egybe az osszes rendszerhang. Csak rezeg esz nelkul bejovo hivasnal is, meg mindenhol. Ujrainditas segit(het), de nem mindig... Nekem az volt a szerencsem hogy magara a rezgesre is felebredtem. Sajnos nem lehet ellene vedekezni, ha beallitasz 20 ebresztot akkor se (nekem 5 van beallitva fixen, nem szolt egyik se).
-
törölt tag
válasz
#81556480 #13156 üzenetére
Ja igen riasztás. Én nem szoktam használni. Néha valakinél előfordult az hogy nem adott hangot az ébresztő. Kb 3x ha használtam de mindig működött. Valakinél 1,5 hónap után 1x nem szólt. Szóval ez ilyen véletlen az is lehet hogy fél év múlva jön elő aztán fél évig megint nem. Mondjuk mondom jön a win 10 pár héten belül.
Led értesítő ami fent villog valamelyik sarokban
-
törölt tag
válasz
#81556480 #13154 üzenetére
Szia!
Szerintem hatalmas különbség van a 2 telefon között az ára is elég jó. Hátránya annyi hogy néha nem működik az ébresztés vagyis működik csak nem ad hangot. Mondjuk nem mindenkinél fordul elő. Ez szoftver hiba viszont elsők között jön erre a telefonra a win 10 így elvileg megoldható a probléma. Nem tudom tudod e hogy van benne led értesítő is ami win 10-el aktiválódik.
Nekem nincsen hátránya amoled hd kijelző nekem nagyon bejön hátrányt még én nem vettem észre.
De majd úgyis jön Devas kolléga és jól lehúzza a telefont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest