- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisnokia
aktív tag
válasz
Daffni2 #3730 üzenetére
Ez érdekes. Telenoros flottában vagyok, de megérett a telóm cseréje, ezért gondolkodtam az alternatívákon. A Voda flottás készülékajánlatán még rajta volt a 720, de már ár sem volt hozzá. Bementem a helyi üzletbe érdeklődni, ahol azt mondták, már kifogyott, egy szóval sem említették, hogy máshol még van az országban. Ennek legalább 3-4 hónapja....Mostanra viszont a saját telenoros flottám díja csökkent, a vodáé meg drágult, úgyhogy maradnom kell a kék készülékek mellett....
-
kisnokia
aktív tag
válasz
#43680768 #3713 üzenetére
Én speciel szívesen vennék 720-at, de a szolgáltatóknál már kihalt, a 620-assal szemezek, de ott több a kontra érv a vetélytárs droidokkal (LG F6, Idol 2 S) szemben. És ilyenkor újra felmérgelem magam, hogy milyen lütyü a Nokia, érthetetlen módon hónapokig nem indít versenyzőt a középkategóriában, szemben a hetente megjelenő droidokkal....
-
kisnokia
aktív tag
Szépen lassan időszerű lesz a telefon-cserém. (Jelenleg N97 Minim van.) Leginkább a 720-as felé hajlok, de az Ativ S ára is gyakorlatilag hasonlóra zuhant, ami azért minden szempontból felsőbb kategóriás készülék. Igazából milyen érvek szólnak a 720 mellett? (Mondjuk az érzékeny érintés, és néhány Nokia alkalmazás. Egyéb?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest