- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
Namármost engem az pont nem érdekel, hogy a te androidos készülékedben mekkora memória van... meg, hogy, hogy szakad széjjel... az android egy hulladék ilyen szempontból ezt aláírom... pont ezért van WP-m, de az egyszer biztos hogy a 720-am után egy lumia 920-at vagy htc 8x-et a kezembe venni, tiszta öröm...
Mert nem látom állandón azt, hogy Betöltés... meg Folytatás... és pl használhatatlan az explorer is 512-rammal... ha lapot váltok, mindig újra tölt... task váltásnál mindig van egy pár másodperces újratöltés... ez az 1gb ramos WP-kben nincsen, vagy alig veszed észre...Amúgy ki említette egy szóval is, hogy vegyen androidot? Én biztos nem... kisebbségi komlexusos WP tulajok, minden körülmények között a droidot szidják... azért nem kéne magunknak elhinni, mit egyes hozzászólásokban lehet olvasni, hogy pl. egy L520 jobb mint egy htc one... és ehhez hasonló baromságok...
-
Napfénysüti
nagyúr
Sógorom is így van a Samsung Galaxy S Advanced készülékével. 768Mb ram van benne de olyan dolgokat tud művelni rajta az Android hogy sokszor legszívesebben falhoz vágná. Mondja is hogy legközelebb ő is Lumiát vesz, tetszik neki a 720-asom.
De párom Huawei G300-a is dettó. Iszonyat lassú bár az alsóbb kategória ez tény. Viszont a GSA kb a 720 szintje csak droidban.Én egyébként egy dologban vettem észre hogy számít az 512Mb ram: böngészésnél valóban sokszor tölti újra az oldalakat. Egyedül ez zavar a 720-ban a kevesebb ram miatt.
-
-
yaksi
aktív tag
Én is így jártam. A 620 érdekes. Telenor webshopban egy csomószor volt úgy, hogy időről időre pár órára megjelent rendelhetőnek a 620. Általában délelőtt 10 körül, aztán du 2-re megint eltűnt a vásárlás gomb. Úgy jártam, hogy amire vásárolhattam, végleg eltűnt a 620, így vettem egy nagy levegőt, és belevágtam a 720-ba. Eddig nagyon tetszik.
-
PuMbA
titán
Fateromnak volt 520-a ami néha fagyott, aztán be is állt frissítésnél és NSU for Retail-lel újra kellett húznom a GDR2-t rajta és azóta semmi fagyás. Ezek után a 720-asommal, ahogy megvettem azzal kezdtem, hogy NSU-val minden le és fel egy tiszta GDR2 (nem frissítés a telefonról, mert abban mindig lehetnek gubancok) és semmi fagyás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest