- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Én már jópárszor elmagyaráztam ott, de vannak ugye a tanácsosztogató emberkék akik nem is láttak még 630-at, csak hallották hogy nincs benne közelségérzékel és emiatt micsoda szar a telefon.
Látogassátok a topikot és mondjátok ti is, hátha kikopik a köztudatból a hülyeség -
tony_snow
tag
igazán nincs mit, nagyon jól néz ki zöldben, nem fogsz csalódni.
én sokáig gondolkodtam, hogy feketében vegyem vagy zöldben. Úgy voltam vele, hogy sok fekete telefonom volt, és lehet még sok is lesz, legyen most valami más, zöld valószínűleg többet nem lesz. Bár kitudja... végül nagyon örülök, hogy a zöldet választottam.
És magában a telefonban sem fogsz csalódni, nagyon kis használható, szerethető darab. Nekem xperia sp-m volt, de az után egy jó darabig nem akarok androidot az tuti... ezerszer jobban szeretem ezt.... volt lumia 925-öm is. nem a pénz miatt cseréltem le erre, hanem mert nekem bőven elég ez amit tud. a 925 nagyonjó, eszméletlen szép kijelzője van, össze sem hasonlítható a 630-cal, mégis valamiért szívesebben használom, veszem kézbe a 630-at. -
tony_snow
tag
Szerencsére matt, nem fényes. Legalábbis az enyém az, Edigitaltól vettem én is (valaki mondta, hogy a 630 matt, a 635 fényes). Szerintem sokkal jobban néz ki a matt.
Próbáltam lefényképezni, de egyszerűen nem adja vissza az igazi színét se vakuval, se vaku nélkül.. ennél sokkal "zöldebb", sokkal jobban néz ki a színe életben.
na kb. ilyen zöld: http://images.morele.net/full/641676_8_f.jpg
-
Frosttide
tag
Örülök ha segíthettem, remélem te is örömöd leled benne, ha beszerzed. Én nagyon megvagyok elégedve a telefonnal és a rendszerrel is, a dualsim miatt esett erre a választásom és nem bántam meg.
Ha a hibák leírása nem volt pontos, akkor majd kijavítanak, de úgy emlékszem, hogy ennyi gond volt még csak vele. -
Frosttide
tag
1. Eddig amiről beszámoltak, az egy hanghiba volt (nem volt tárcsázási hang), de azt egy frissítéssel javították, meg írtak még olyat, hogy fülhallgató mozgatásakor (vagy rossz érintkezés miatt) kifagyott a telefon.
2. Teljesen általános válasz, attól függ mennyit használod. Telefonálás, aktív GPS és net mellett is kibír minimum egy napot. Én 2-3 naponta töltöm.
3. Szintén általános válasz, kérdés szükséged van-e rá,de mivel enni nem kér az üres slot, ezért megérheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest