- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Így, hogy két hónapos, nem tudom mennyire foglalkoznak vele garanciálisan, mert van valami olyasmi, hogy bizonyos számú pixelhiba miatt javítják garanciálisan.
Megkerestem a nokia honlapján: http://www.nokia.com/hu-hu/tamogatas/gyartoi-korlatozott-garancia/
"3. MIRE NEM TERJED KI A JÓTÁLLÁS:
..... Bármely (i) a rendes mértékű elhasználódásra, (ii) az akkumulátor lecsökkent töltőkapacitására, mely az akkumulátor természetes elöregedésének eredménye; vagy (iii) az iparági szabványokban meghatározott mértékű pixelhibákra a Termék képernyőjén"Ettől függetlenül megpróbálhatod, hátha.
-
Frosttide
tag
Nekem annak ellenére (hogy elvileg nem tudta telepíteni) megjelent a tálcán egy fekete mobiltelefont ábrázoló ikon és ott tudtam fájlokat tallózni. Ezen túl, feldobott egy lehetőséget, hogy telepítsek egy "asztali windows phone alkalmazás"-t, azt letöltötte és onnantól ment. És ezen alkalmazással tudtam csengőhangot is felmásolni, amit már látott is a telefon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest