- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
BobTail #2020 üzenetére
Egy olyan kérdésem lenne még ezzel kapcsolatosan, hogy a 2 telefonnal "párosodunk", látom a nevét is meg minden, aztán mikor rányomok a nevére, hogy küldje a zenét ez fogad:
Küldési hibaOlyan eszközre próbál adatokat küldeni, amely nem támogatja a Bluetooth-on történő megosztást.
Pedig támogatja, mert volt már vele bluetooth-on küldve file.
Egyébként ha fent az értesítéseket előhívom a 4 ikonnál felül (wifi, bluetooth, kamera, fényerő) a bluetooth is be van kapcsolva, mert világít, de az van oda írva, hogy nincs csatlakoztatva. Jah és a másik telefonról nem is látszódik az enyém..Mi lehet a probléma? Üdv.
-
SN2O
aktív tag
válasz
BobTail #1576 üzenetére
Köszi
Még anno 800-asom volt, azóta androidozok, de most céges telefonnak egy 630 dual-on gondolkodom
És az már megoldott azóta, hogy telepítőfájlokból, gépről vagy mondjuk microsd-ről rakjunk fel programokat?
Csengőhang lehet már bármilyen mp3 ami van a telefonon? (régen utáltam azzal szenvedni,hogy csak zune-al lehetett beállítani csengőhangot meg max 30mp-et) -
kimi101
csendes tag
válasz
BobTail #1442 üzenetére
Ja. Lehet a laptop, vagy az USB kábelem rossz, de a jó m... Ro.. B.... Ku... A... nem tudom csatlakoztatni a telefont. Már maga a wphone alkalmazást is öröm volt telepíteni. Azért android fronton ez egyszerűbb volt. Aztán azt csináltam, hogy kivettem a memóriakártyát a telefonból, aztán beraktam a kártyaolvasóba, és úgy másoltam át a zenéket. Plusz raktam mp3-at a ringtone mappába is. Nem látta.
-
szakonyi
tag
válasz
BobTail #1398 üzenetére
Ma voltam T-mobil-ban, hogy nézzék meg miért nem megy. Betették a saját SIM kártyájukat azzal tökéletesen ment. Ezután vissza az enyémet, majd kaptam új SIM-et, de akkor sem ment. Erre azt mondták biztos a telefonomban van a hiba, de nem tudnak segíteni, mert nem náluk vettem! Hazamentem, majd érdekes módon kb. 1/2 óra múlva tökéletes volt minden, még akkor is ha kitöröltem az mms beállításokat a telefonban.
-
-
otps
aktív tag
Helló Nokia Ambassador!
Hogy működik ez a cég?
http://www.nokia.com/hu-hu/kapcsolat/?area=magyarorsz-g
Czuczor utca 2
1093 Budapest
Magyarország+361 777 4819
A hívott számon előfizető nem kapcsolható. WAT!?
Az EU-s garanciára akartam rákérdezni. Egyik Extreme Digitalban azt mondták, van, másikban azt, nincs; biztos, ami biztos. Krossz-csekkelném, még mondjuk felhívnám a német meg az angol Nokiát - a magyaron kívül; viszont a fenti honlapon csak eurázsiai, moszkvai cím van. Az angol honlapon meg sok apró szerviz, nincs ilyen központi, mindentudó szám.
http://www.nokia.com/gb-en/support/manufacturers-limited-warranty/
Nem olvastam végig az egészet, de ha jól értem, 2013 november óta EU-s gari?
-
spider80
őstag
Ezt értem,de igazából nem a felhasználó dolga eldönteni,hogy ez most egy kevés embert érintő sw bug,vagy hw hiba. Ő beviszi szervízbe azzal a hibajelenséggel,hogy nem alkalmas a készülék a telefonálásra,és neki ez pl. munkaeszköz,javítsák meg hamar. És ha kevés készüléket érint,akkor akár alaplap cserével azonnal orvosolható is a hiba. Mert valljuk be,egy ilyen hiba sokkal súlyosabb,mint hogy pl foltos a képek széle lumia 1020-on. Az is nagyon bosszantó,de akkor ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest