- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tony_snow
tag
válasz
atti0808 #1758 üzenetére
En Sp-rol valtottam 630-ra. Legjobb dontes volt, hiaba erosebb a hardver az Sp-ben, meg HD a kijelzője. Persze ha fontosabb a jatek a telefonodon, mint pl. telefonalni, akkor az Sp a jobb valasztas. De ha egy megbízható telefont szeretnel, amit telefonálni, email-ezni es netezni hasznalsz, akkor a 630-nal szerintem jobb ár ertek arányú telefont nem kapsz.
-
tony_snow
tag
válasz
tony_snow #1088 üzenetére
bocsi már nem tudok szerkeszteni.
csak még annyi, hogy nem akarom a 925-höz hasonlítani, mert teljesen más ligában játszanak. az fémből van, nagyon minőségi anyagokból készült, ez sima kis műanyag. lehet azért veszem ezt szívesebb kézbe, mert nem kell hímestojásként vigyázni rá, mint ahogy én vigyáztam a 925-re, hogy jajj nehogy megsérüljön. ezt meg csak fölkapom, ledobom.na szóval a lényeg, hogy nem bántam meg a visszalépést erre a telóra...
-
tony_snow
tag
igazán nincs mit, nagyon jól néz ki zöldben, nem fogsz csalódni.
én sokáig gondolkodtam, hogy feketében vegyem vagy zöldben. Úgy voltam vele, hogy sok fekete telefonom volt, és lehet még sok is lesz, legyen most valami más, zöld valószínűleg többet nem lesz. Bár kitudja... végül nagyon örülök, hogy a zöldet választottam.
És magában a telefonban sem fogsz csalódni, nagyon kis használható, szerethető darab. Nekem xperia sp-m volt, de az után egy jó darabig nem akarok androidot az tuti... ezerszer jobban szeretem ezt.... volt lumia 925-öm is. nem a pénz miatt cseréltem le erre, hanem mert nekem bőven elég ez amit tud. a 925 nagyonjó, eszméletlen szép kijelzője van, össze sem hasonlítható a 630-cal, mégis valamiért szívesebben használom, veszem kézbe a 630-at. -
tony_snow
tag
Szerencsére matt, nem fényes. Legalábbis az enyém az, Edigitaltól vettem én is (valaki mondta, hogy a 630 matt, a 635 fényes). Szerintem sokkal jobban néz ki a matt.
Próbáltam lefényképezni, de egyszerűen nem adja vissza az igazi színét se vakuval, se vaku nélkül.. ennél sokkal "zöldebb", sokkal jobban néz ki a színe életben.
na kb. ilyen zöld: http://images.morele.net/full/641676_8_f.jpg
-
tony_snow
tag
válasz
-Faceless- #859 üzenetére
először is köszi a választ!
Beragadt appal mit lehet kezdeni? Csak hard reset?
Amúgy valószínűleg azért nem egy hibásan települt frissítés lenne a probléma, mert mikor kibontottam a telefont, semmit sem frissítettem, és már ilyen drasztikus merülés volt. Utána frissítettem mindet, hátha jó lesz, de maradt ugyanaz.
Már írtam a wp topikba, ott azt a választ kaptam, hogy várjak vele 2-3 töltési ciklust, mert ennyi kell neki, és akkor lehetséges, hogy rendbe jön, és hogy frissítsem. Megtettem, vagy 28 app-ot frissített, de nem változott semmi. -
tony_snow
tag
válasz
Steelers #852 üzenetére
ok, köszi a tippet, még várok akkor a visszavitellel pár napot, hátha jobb lesz.
csƵ így olvasva szerintem már reálisabbnak tűnik a tied üzemideje. Aktív használattal szerintem 1 napot kéne hoznia, ha meg csak telefonálsz párat, max még kicsi net, akkor másfél nap az reális. A beállításoknál a mobile + sim-nél, 3g kapcsolat.
-
tony_snow
tag
köszönöm mindenkinek a választ!
Hkorn lehet teszek akkor még ezzel egy kört, mielőtt visszavinném, bár másoknál is 3g-n van és mégsincs ez a mértékű merülés.
hroberto, már újraindítottam de nem javult.
hjoci1980 a 925 nálam is ennyit merült kb., ez a huszon % elég gáz..
sztikac én is gondoltam arra, hogy esetleg a 2 sim miatt lehetne nálam ez a merülés, bár nem tudom miben befolyásolná.. egyébként is inaktiválva van a 2. sim
csƵ igen ez sem tűnik túl soknak...
-
tony_snow
tag
Aha, akkor valoszinuleg nalam nem valami beállítás miatt van ez, hanem kifogtam egy hibas darabot.. Mert azert ez igy sok, hogy 100% toltottseggel este leveszem a toltorol, 8 ora múlva reggel meg 77%-on van. Ha visszaviszem ezzel, akkor ki kell cserelniuk? (extreme digitalban vettem kb. 4 napja) Merthogy leginkabb a jobb akuido miatt csereltem le 630-ra a 925-ot..
A masik amit még megfigyeltem, hogy a kijelzőn függőlegesen a tetejetol az aljaig csíkok láthatóak, ez leginkabb feher háttérnek látható. Nálatok van ilyen?
-
tony_snow
tag
Az normalis, hogy ejjel készenlétben 8 ora alatt 22-23%-ot merul? Ez kb. 3% orankent.
Mar mindent probaltam kikapcsolni ami fogyaszthatna (pl. gps) meg nincs letöltve semmi Facebook vagy mas. Egy magyar es egy angol kartya van bent, az angol jelenleg inaktivalva, nem tudom, hogy ez barmit is befolyasolna. 1 mail cimet szinkronizal fel orankent.
Nálatok mennyit merul óránként vagy egy ejjel alatt ha nem nyultok hozza? -
tony_snow
tag
Ez tök igaz. Nálam is itt van mindkettő és egymás mellé téve tényleg elég szembetűnő. De teljesen külön kategória a két telefon, ennyiért a 630 jó vétel szerintem. Ha jobb lett volna az üzemideje a 925-nek, biztos megtartottam volna, mert minden szempontból nagyon elégedett voltam vele.
-
tony_snow
tag
Meg is történt a váltás! Köszi az infot! Adom el a 925-öt! Az is nagyon jó teló, de ez mindent tud amire szükségem van, és így, hogy az aksi is jobban bírja, így mindenképp úgy érzem jól döntöttem. Meg persze a 2 sim.
Frosttide igazad van, a világos zöldre utal a bright, hálisten nem fényes. Én is a fekete és a zöld között gondolkodtam, de szerintem nagyon jól néz ki a zöld, főleg hogy matt.
Azt nem tudjátok hogy tudom összekapcsolni a google fiókommal? Hiába nyomok rá a fiók hozzáadásánál a googlre és a csatlakozásra, elkezd pöttyöződni és 3 másodperc után visszadob.
-
tony_snow
tag
köszi szépen a válaszokat!
Azt esetleg nem tudjátok, hogy az extreme digital-ban kapható zöld színű telefon hátlapja az matt vagy fényes?
-
tony_snow
tag
Sziasztok!
Jelenleg 925-öm van, de gondolkozom azon, hogy lecserélem erre. Mert amire használnám arra szerintem elég lenne a 630 is. És a dualsim is hasznos lenne számomra.
Legfőképp a gps a fontos és a netezés, azaz, hogy gördülékenyen és gyorsan lehessen vele oldalakat böngészni. Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem ebben a két pontban (gps, net) megegyezik a két telefon. (tudom 630 nem LTE, de nem hinném, hogy weboldalak böngészésénél ez túl nagy hátrányt jelentene)
Illetve még az akkuidő amivel nem vagyok teljesen kibékülve a 925 esetében. Biztos 1 napos üzemidőre lenne szükségem, hogy erős használat mellett is kitartson legalább estig. Xperia sp-ről váltottam és annál ez adott volt, mindenben jobbnak érzem a 925-öt, de az üzemideje nálam az achilles sarka a telónak.Azt szeretném kérdezni azoktól, akik már egy ideje használják a 630-at, hogy erős használat mellett (nem játékok és filmek nézése, hanem telefonálás, netezés) kibírja estig? Ha már hoz egy xperia sp üzemidőt, az már elég. Illetve számomra még az kérdéses, hogy a gyengébb felbontású és kisebb kijelzőn mennyire romlana a "netezés élménye".
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- SzoftverPremium.hu
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest