- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
touchscreen
tag
válasz
Humbucker #29840 üzenetére
Szia!
Én úgy fél/háromnegyed évvel ezelőtt futottam bele ugyanebbe. Sikerült azonnal egy eredeti digitizert kifognom ebayen. Gsmrepair_com, tőlük, tőle rendeltem. Ez egy orosz fickó, nagyjából 15 nap alatt érkezett meg. Azóta is hibátlanul működik és 10 percbe sem tellett a cseréje.
Azt nem tudom, hogy lehet felhasználóra keresni, de valaki biztos megmondja, vagy mondanak egy jobb eladót
Nekem úgy 6-7 ezer forintomba került szállítással együtt. (akkor)
Amire figyelni érdemes a "Genuine"-n kívül, hogy kerettel együtt legyen. Semmi értelme ragasztgatni, csak a gond van vele. A csere kerettel együtt gyerekjáték. Állítom, az 520-as az egyik legkönnyebben szerelhető készülék a piacon. Kifejezetten úgy hirdeti magát, hogy nem kínai hamisítványokat, hanem eredeti cuccokat árul! -
patex1983
őstag
válasz
Humbucker #27740 üzenetére
Windows 8.1
A Windows Phone 8.1 és újdonságai viszont ezek (egyébként Google első találat...). -
tothjozsi96
addikt
válasz
Humbucker #27740 üzenetére
Szerintem is jó, van ami gyorsabb lett de van ami nem tetszik, az az energia gazdálkodás, mintha akadva jönne be az animáció.
Gyakorlatilag túl sokat nem tudok én elmondani.
Az üzemidő meglehetősen rosszabb, nálam legalább is.A beállításokban szerintem mintha jóval több minden lenne ..
-
gabo89
senior tag
válasz
Humbucker #27665 üzenetére
Ha a Tárterület segédben 700MB-nál nagyobb az egyéb mappa, akkor oda rakta, és sehogy nem törlöd. Csak HR-rel.
Amúgy ha vezeték nélkül akarsz fájlokat másolni, ajánlom az Easy Transfert. Ezzel működik a dolog. -
kutga
félisten
válasz
Humbucker #23960 üzenetére
De igen.
Először regisztrálsz fejlesztőként, aztán telepíted a Preview for Developers alkalmazást a telefonra, és elvileg már látja is a 8.1 frissítést.
-
-
-
confuser
senior tag
válasz
Humbucker #22631 üzenetére
Azt, hogy megéri-e feltenni, nem a mi reszortunk eldönteni. Ha kíváncsi vagy rá, vagy szükséged van az új feature-ök egyikére, akkor gondolom megéri, ha nem, akkor meg tökmindegy.
A telepítése időigényes, ez tény (1, max. 2 óra). Ha elég értelmesnek tartod magad hozzá, hogy a frissítésnek feltöltött telefonnal állsz neki, és nem téped ki frissítés közben az akkumulátort a telefon hátuljából, akkor pont elég "hozzáértő" vagy ahhoz, hogy gond nélkül fel tudd telepíteni (next, next, várni, megint next, megint várni), szerintem diploma nélkül is teljesíthető folyamat.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Humbucker #22353 üzenetére
Van olyan hogy tárterület segéd. azon belül van olyan hogy telefon, aztán olyan hogy e-mailok-üzenetek. Lehet ha bt-n küldted akkor bedugta az üzenetek közé. a nokia mindenre képes. legalábbis régebben mindig ha küldtem valamit bt-n akkor üzenetnek ismerte fel. egy próbát megér a gyalu előtt. esetleg ezt telepítsd ( http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/aerize-explorer/f18c01a2-716a-4b7e-8a26-43bbc18da986 ) elég sokat lát a telóból.
-
Namelesske
addikt
válasz
Humbucker #22356 üzenetére
Hidd el nem a kérdéssel volt bajom, hanem a 700 megás fájlküldésre fogtam a fejem, az sok idő lehetett. 2 dolgot próbálhatsz meg, feldugod a gépre és megnézed, hogy ott van a e a bluetooth mappában, a második pedig hogy megnézed a tárterület ellenőrzés alatt, hogy tudja-e törölni az átmeneti fájlokat ha valamilyen okból oda került... , ha egyik se jön be, akkor vagy vársz ameddig a rendszer maga törli, vagy marad a teljes visszaállítás. Az ilyen Windows Phone tervezési hiányosságok engem is feltudnak idegesíteni amúgy. Ha a formátum zip volt akkor érdemes az office-ban megnézni hogy ott van e.
"vállveregetés magamnak"
-
Tim82
félisten
válasz
Humbucker #22060 üzenetére
Ez annyira véletlen, mint amennyire menekülés közben véletlenül tarkónlövi magát az ember, úgy harmincszor.
Btw, csak szívatlak, ne vegyél halálkomolyan.
Nem fogod megtalálni, azon egyszerű oknál fogva, hogy gondolom, az Áruház alkalmazás "látná" és tudná egyedül megnyitni (most eltekintve attól, hogy tört játékot nem tudsz telepíteni, csak olyat tudnál, amit a telefonon is aktivált MS-fiókoddal bejelentkezve töltöttél le) és az is csak a memóriakártyára feltett telepítendő alkalmazásokat látja. Amit meg BT-vel átküldesz, az a telefon belső memóriájára kerül és tudtommal ezt nem is lehet módosítani.
Szerk.: lassú vagyok, woland megelőzött.
-
-
x1port
addikt
válasz
Humbucker #21872 üzenetére
Kevesebb , ez tény.
Sőt ami van az is zavarosabb mint droidra vagy ifonra.
Ez ilyen.
Nap mint nap nézegetem a store-t és sajnos nem nagyon akar frissülni.Küzdöttem én is ezzel de hidd el felesleges.
Szerencsére ami a napi használathoz kell az van.namelesske : Lakatos Dalamandzséró azért vett Ferrarit mert sukár piros volt
-
Namelesske
addikt
válasz
Humbucker #21860 üzenetére
De basszus, mielőtt kérdezel vagy írsz azért érdemes lenne tisztába tenni az alapokat. Van kismillió cikk a neten, előtte azokat kellene átfutni. Utána végig olvasni a hozzád intézett válaszokat a fórumban és nem megkérdezni többször ugyanazt, mikor tisztességesen előtte is érkezett minimum két válasz. Utána pedig bejelenteni hogy neked ez nem tetszik.
Itt erősen tájékozatlanság okozta akkut pofára esést érzek. Nem tudom de engem kifejezetten felháborít, hogy a termék nevét sem képes valaki pontosan leírni. Windows Phone
"Androidra rengeteg program van............"
'Sony J, Galaxy Ace 3 sztetek ezek jobbak?"Ez szerintem még pofátlanabb húzás, már már flame keltés és offolás egyben.
Neked biztosan jobb az ACE3 garantálom!
-
Namelesske
addikt
válasz
Humbucker #21833 üzenetére
Optimális esetben 19-20c° fokon tartva ~40-70% között működik ideálisan ha jól emlékszem. Az elektronika amikor azt jelzi hogy a telefon lemerült még tárol valamennyi töltést, ami elvileg nem engedi károsodni az akkumulátort. Itt inkább a véges számú ciklussal van a baj. Évente olyan 20% teljesítményvesztéssel lehet számolni ha 300 ciklussal számolsz. Tehát ezt kell valahogy alacsonyan tartani. Én próbálom 20-25% környékén töltőre tenni, és nem mindig várom meg hogy teljesen feltöltődjön, olyan 90% környékén lehúzom ha ilyen rátöltésről van szó.
A meleg az igazi gyilkos, meg a 0-100 ciklusok naponta akár többször is. Amikor lehet inkább tölts rá, minthogy kikapcsolásig merüljön. Kb ennyit tehetsz vele. Úgyis kidől 2.5 év alatt a legkímélőbb használat mellett is.
Egy jó kis oldal ezzel kapcsolatban: [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Death Stranding (PC)
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest