- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kajla5
aktív tag
Én az 520-at 40.000Ft-ért rendeltem meg az Extreme Digitalból.
A GSM boltokban 45.000Ft az 525.Hiába van kiírva 38 meg 43.000Ft, felhívtam őket és 45.
Ez a másik amitől hányok.Miért nem lehet kiírni azt, hogy figyelj paraszt ha kell a telefon original dobozban az 45, ha csak a telefon kell az 39.....Nem pedig azt hogy 38 ,meg 43 közben meg 45-48.
Ha ez így működik ezeknél a sufni GSM boltoknál, akkor milyen lehet a garancia?Mi van ha elromlik a telefon?
Ezeknek a működését betiltanám.Csak gyári garanciával árulhatnák a telefonokat.Akkor aztán lehetne teperni, hogy ki tud jobb árakat. -
Kajla5
aktív tag
Csak az a baj, hogy nem lehet rendelni sehonnan sem 525-öt.
Csak sufni GSM boltokból himi-humi garanciával, franc tudja milyen helyről beszerzett telefonokat.
Tudom, mert most veszek én is ilyen telefont a feleségemnek, és én is néztem hogy inkább az 525 kéne, de így nem kell.Maradok az 520-nál gyári garanciával. -
-
toldy
őstag
-
-
Raitesz
csendes tag
"az árak csak a készüléket tartalmazzák. Az egyéb tartozékokról érdeklődjön. "
Az aksi a készülék része, vagy az is tartozék?
Van valami hátránya a bolti garanciának?
Én az 525-re várok / vártam, szerintetek megéri most megvenni, vagy jobb lenne kicsit várni vele, hátha megjelenik Magyarországon is szolgáltatónál? (mert erről ugye hír még nincs)
-
tisti1965
aktív tag
-
-
westcoastog
veterán
Mondjam hogy random újraindul külső behatások miatt, mert az akksi nem érintkezik rendesen?
Na meg a garanciajegyet ki kéne nyomtatni nem? Vagy elég ha beviszem a számlát?
Hátha kicserélik új készülékre, bár szerintem nem nagy esélye van azon kívül hogy nyomnak rá 1 hard resetet, náluk nem jön elő és cső, nokia care meg nincs a megyében...Ez javítható/cserélhető hiba vagy nagy részben érinti az 520-akat?
Van akinek nem csinálja ezeket?Ja most hogy kivettem a kis szivacsot alóla meg be sem kapcsol...
Lehet beviszem így, előttük beteszem a szivacsot az akksi alá és úgy beindítom, látni fogják hogy tényleg hiba...csinálok egy kis videót.
-
Így van! Ez nem tudatos magatartás, hanem működési zavar. Arra is volt példa, hogy maga a szolgálató se tudott róla, meg voltak nem homogén szériák.
Egyébként meg a felhasználók döntő többsége sose jönne rá, hogy független a kötöttnek vett telefonja, úgyhogy a szolgáltató nem sokat kockáztat -- kevesebbet bukik, mintha nem árulná az adott készüléket.Üdv: MaCS
-
-
Vesztor87
senior tag
A vodkánál tény hogy embertelen áron van. Öcsém szintén magentás, egy hónapja károsan 35-ért vette. Néztem micsoda jó vétel, aztán hogy 48-ra felárazták letettem róla.. 28-ért már oké, a tabletot is beáldoztam érte. Jelenleg azt,mondom jó ideig nem kell droid.Alakítható, testre szabható, de eróforrás igénnyes, bugos vacak. Nekem ez egy teló, nem kell hogy pc-nek akarjon látszani:-)
-
Lall
veterán
1 év eltelte után biztos, hogy nem lehetett porosodó előlapi kamerás, melegedő 920-at venni, mivel a forgalmazása óta nem is telt el 1 év (2012 december). Tippem szerint február-március-ig mehetett a szar széria (ezek közül sem volt mindegyik az). Ha visszahívják elismerik a hibát, amit persze nem akarnak, ahogy az Apple sem hívta vissza, hanem ingyen bumpert, meg hasonló fasságokat talált ki az i4-re.
Többi gyártó sem jobb, csak azt nem értem, hogy mikor visszaviszed miért probálkoznak, miért nem húzzák be fülüket, farkukat és nem cserélik hajbókolva, mély elnézéseket kérve. De ez is csak itt van. Gondolom ha Jari Kurri Finnországban egy A4-es papírt teleírt a hibákkal és visszavitte, nem győztek elnézést kérni és cserélni azonnal. Ez csak itt szokás a balkánon, hogy hülyének néznek.
-
patex1983
őstag
Nem hiszem
Múlt hétvégén céges buli volt... Kicsit több alkohol fogyott a kelleténél...Nekem is kiesett a kezemből a teló, úgy kb 1m magasságból, betonra, kijelzővel le.
Szintén hátlap le, akksi ki... elmormoltam utána pár imát, hogy működjön, de összeraktam és azóta is hibátlanul megy. Szóval tudnak ezek ott valamit a Nokiánálja és karc sincs sehol.
Szerk.: Mindezt tok és mindenféle fólia és védőeszköz nélkül élte túl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest