- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kali8n
aktív tag
válasz
nbukta77 #11066 üzenetére
Igen? Én ahol eddig olvastam, ott mindenhol kiemelték hátrányként, hogy nem tudja tördelni a szöveget a böngésző.
Azt mondod, hogy rendesen működik úgy mint ebben a videóban? -
-
StarKiller89
senior tag
-
muratomi1
senior tag
válasz
nbukta77 #10158 üzenetére
És ez mennyi volt?
Lehet beújítok egy 820-t.
Nekem egy s2-m volt 4.2-es kijelzővel, nekem már kicsi de a telenorban láttam egy 820-t és eléggé jó néz ki.
Viszont a 625 nagyobb és jobban is néz ki. Egyetlen hátránya hogy 512 mb ram van benne viszont nagyon tetszik és olcsóbb is csak a kamera a kérdéses. Kamerában előrébb van amúgy mint az 520/625? -
old rocker
veterán
válasz
nbukta77 #9262 üzenetére
Más utánad már írta, csak megerősíteni tudom: a youtube HD alkalmazást ajánlom. Ha van regisztrált youtube fiókod, akkor a kedvenc videók listáját is látod az alkalmazással, pillanatok alatt meg tudod őket nyitni. (Természetesen wifit érdemes használni az akcióhoz ...) Ha viszont úgy döntesz, a kedvenc filmedet, koncertedet, zenei klipedet offline is szívesen megnéznéd, akkor nagyon gyorsan le is töltheted. Ez esetben viszont - hiába van úgy beállítva a telefon, hogy képeket, videókat az SD kártyára tegye - a telefon belső memóriáját apasztod. Ugyanakkor a letöltött videók természetesen bármikor, sepillanat alatt törölhetők.
Képminőség: Én tegnap néztem végig a Judas Priest egyik teljes koncertjét. (6 MB helyet csípett le.) A koncert odahaza dévédén is megvan nekem, tehát van összehasonlítási alapom. Meglepően jó és élvezhető a kép. A hang.. már inkább szükségmegoldás kategória, ott nagyon előjött, még Sennheiser fülessel is, hogy a telefon zenedéje kicsit vérszegény a mélyhangok vonatkozásában.
Ha pedig keresel valamit a jutyúbon, van egy előválasztási lehetőség, csak a HD minőségűeket jelenítse meg, vagy a trungyákat is. -
Outlander
addikt
válasz
nbukta77 #3905 üzenetére
Nekem 3 napja nem jelez, elötte meg 1 hónapig, azonnal....
Azzal van valahogy összefüggésben, h kiraktam csempének... töröltem, de azóta nem változott semmi... ellenben újratelepítés óta újra van...
Szaal, valami berögződés miatt van a bibi.... gondolom úgy veszi h majd a csempe figyelmeztet, és így letiltja a pushup-ot...
-
Spancho
senior tag
válasz
nbukta77 #3839 üzenetére
Letöltöd és megnézed
A vélemények megoszlanak. De 4 csillagot azért kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest