Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltke
tag
nekem meg olyan bajom lenne, hogy egy sfw-et bemásoltam a telóra, flash lejátszó meg is jeleniti a listában, de nem játssza le, hogy lehetne becselezni?
-
burasu4
senior tag
Sziasztok! Nem tudtok még mindig az elülső kamerára programot, amivel életre kelthetném?
Kiváncs vogyok h milyen a minősége...
Köszönöm! -
Kzo
tag
ha wifin neteztek és youtube-ot akartok nézni nektek elidnítja videókat?
-
Victor-y
aktív tag
T-Mobile-os frissítés is van már?
-
Keksz
senior tag
Sziasztok,
outlookkal, outlook kalendarral (reminderek), outlook taszkokkal mennyire boldogul? lehet ezeket vhogy szinkronizalni? tudom hasznalni az outlookos cimjegyzekem?
Ezekrol tud vki irni par sort?!
Kep is johet, mi h nez ki.Köszi,
Keksz -
Pompi
nagyúr
15. Elveszítem a jótállást, ha frissítem a telefonszoftvert a Nokia Software Updater alkalmazással?
Nem.
40. A telefonom "meghalt" frissítés közben. Mit tegyek?
Vigyük el a telefont a legközelebbi Nokia szervizpontra. Ha a telefonra még vonatkozik jótállás, a Nokia a telefont a szokásos jótállási feltételek mellett megjavítja. Ha a telefonra már nem vonatkozik a jótállás, a Nokia nem tehető felelőssé bármilyen veszteségért, ahogy az a végfelhasználói szoftverszerződésben benne van.
-
<NewL>
addikt
A telefonom meghalt!
Szoftverfrissités után nem kapcsol be,benyomom a gombot,rezeg egyet és kész vége nem megy tovább!
Minden teljesen rendben volt pedig,végigment minden aminek kell,befejezés lehuzom a kábelről és nem indul be!
Mit csináljak? Van még rá bőven garancia Partnerogsm (még van rá 2 hónap teljes körö garancia )
-
Pompi
nagyúr
Hetek óta lehet tudni, hogy ebben a 110.07.127 -es szoftban sem megy a dupla mássalhangzós keresés, sajnos.
-
Potyi70
tag
Sziasztok!
Aki még nem tette meg, ne frissítsen! Én sajnos frissítettem, de a névkeresés változatlanul nem működik a dupla mássalhangzó kezdettel. Felhívtam a NOKIA-t, ezt alátámasztották. Állítólag a 48-49. héten jön egy újabb szoft
Ez annak fontos (mint pl. én), aki rakhatja újra tengernyi szoftverét, amit fölöslegesen törölt
-
gerbaudhu
tag
Na, úgy néz ki a zenelejátszó gyorsabban kezeli a dolgokat, 30 másodperc alatt lefrissített 607 db mp3-at, ez eddig legalább 4 percig tartott neki. Ez piros pont. A névjegyes téma így is nagyon gáz..
-
gerbaudhu
tag
Nemtom, nekem az új szoft eddig nagy csalódás, mert fagyással eddig se volt gondom, a kamera maradt úgy fos, ahogy volt, névjegyek közt a Gyuri, a Zsolti nem kereshető, (ami nem lenne baj, ha legalább a G-nél vagy a Z-nél kiírná őket), a gyorsaság meg szerintem ugyanilyen lenne akkor is, ha sima hardresetet csinálok eredeti soft-tal. Valahol olvastam 2 új témáról is, biztos csak én nem találom, de az a legkevesebb. Mi tartott ezen a javításon ennyi ideig? Mert a +/= dolgon kívül és nem tapasztalok semmi javulást... Még kipróbálom, hogy a 7 gigányi mp3 frissítése most is 5 percig tart-e neki (3 perc totál lemerevedés után)...
-
pite4
tag
Tegnap este nem engette frissíteni, ma reggel meg simán
!
Csináltam biztonsági mentést, és szépen vissza is pakolgatta a dolgokat, a naptárt is!
Amúgy a + - kivül milyen váltoásokat hozott az új szoft? -
Gajdi
tag
nem ismer véletlenül valaki olyan programot, amivel havi bontásban lehetne naplózni a packet data (tehát nem wifi) adatforgalmat?
A sima logban ugye az előző 30 napnyi forgalmat mutatja, de ugye nov 19-én az okt 19 utáni forgalmat mutatja, nekem meg nov1-től kéne...
Még talán valami olyasmi is jó lenne, ami minden hó elsején automatikusan törli a számlálót.kösz
-
visionbp
tag
válasz
Viktor0610 #1252 üzenetére
Hát ez jó!
A Gyöngyit kiadja, de a Györgyöt nem. Ezt tényleg nem értem -
bacsy
csendes tag
Na, NewL letesztelte és a rövid számoknál tényleg csak 5-7 mp-ces ugrásokkal teker bele, de egy 1 órás mixnél ez is felgyorsít 5-6 perces ugrásokra, szóval teljesen normálisan! ;)
Kösz a tesztet! -
-
visionbp
tag
Ja, a két fontos kérdés:
- a +/= cserét javították, most a billentyűzetnek megfelelően működik;
- a kettős mássalhangzós keresés változatlanul nem megy, pl. a Szabó nevűekre nem lehet keresni (marad a keresztnév;) ) -
visionbp
tag
Persze, nsu-val csináltam.
Vicces volt, hogy az elején közölte: nem kezdi el a frissítést, mert az akkumulátor nincs eléggé feltöltve, "töltse tovább néhány percig"
Néhány perc után aztán úgy elindult, mint a sicc. Összesen 8 perc volt a procedúra. A további telepítések meg még háromnegyed óra...
A mentésben hiába volt benne a naptár, b*szott áthozni a bejegyzéseket. Ennyi pech volt vele.Egyelőre semmi extrát nem vettem észre. Talán egy leheletnyit gyorsabb.
-
visionbp
tag
Lassan nekiesek a frissítésnek, meglátjuk a végét...
110.07.127 megy fel.
-
Cold5
senior tag
VAN ÚJ SOFT!!!!!!!
Kiváncsi vagyok, minden úgy lesz-e, ahogy igérték...
-
Kzo
tag
milyen soft.-al használjátok? 100. -valamennyi vagy újabbal?
-
Magnum_
nagyúr
igen, Igo nincs... nekem tetszeik a Garmin, kiforrottabbnak tartom, bár sok tapasztalatom nincs a Maps-el, amint tudtam, feltoltam a Garmint. ingyenes, szép, gyos, sokak által használt és sokaknak beált sw. Csak mert garmin. Söt, elfogult is lettem vele kapcs, ha teljes értékű navit vennék, az Garmin lenne
. Remélem nem tartod értelmetlen válasznak.
-
boush
tag
válasz
Magnum_ #1216 üzenetére
Srácok, írjátok már meg, hogy miért jobb a garmin és miért szarabb a maps, vagy miért jobb a maps és miért szarabb a garmin, mertígy én is tudok véleményt írni, hogy szerintem meg az ájgo jobb a garmin meg a maps szar, bár tom, hogy nincs igo a telóra. Szóval kérlek Titeket írjátok meg, mert érdekel tényleg. Lassan lejár a 3 hónap
Ja és a toknak semmi baja! -
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #1233 üzenetére
lejárt a mod idö, de kiprobáltam. van hogy 2mp-et ugrik az elején, van hogy 11mp-et... ha 2orás mixet hallgatsz, akkor még jol is jársz, mert minél hosszabban nyomod, annál gyorsabban, többet teker.. vagy rosszul gondolkodom?
Newl: kicsit olvass utána a dolgoknak, hogy felolvassa. meg nézd át magát a programot amit használsz, ennyi gond után lehet, hogy nem a szoftverekkel és a telefonnal van a baj.... de lehet, hogy puszta véletlen, hogy semmi sem müködik.
-
bacsy
csendes tag
Már-már meg akartam venni a 7végén a telefont, de a MM-ban rátettem 2 mp3 csengőhangot BT-n ketresztül és lejátszottam a zenelejátszóban tesztként és nagy csalódottságomra láttam, hogy nem lehet gyorsan beletekerni, csak kb 7 mp-enként ugrál előre? Az N73-nál lassan kezdi a tekerést és egyre gyorsabb lesz. Nos ez azért kéne, emrt ezt használom mp3-lejátszónak is és csak mixeket hallgatok amik 1 vagy 2 órásak. Így 7 mp-es tekergetéssel kicsit nehéz a felét áttekerni. Vagy van erre valami megoldás? Más progi? Zene felszeleteléséről most nem beszélek.
Előre is köszi -
<NewL>
addikt
válasz
Magnum_ #1225 üzenetére
Most nem is arról van szó
Valaki,akárki : ti mivel szoktatok konvertálni filmeket? Mert én a total video konvertálóval konvertáltam,de ebben hiába kattintok a mobilra a film mérete kb ugyanakkora lesz. Régen volt még az N70emnél egy konvertáló program sajnos már nem emkékszem a nevére,annál minden telefont ki lehetett választani szépen,a videó méretét is és 7ed annyi lett a mérete is,de a minősége maradt. Na ennél a mostaninál egy 700megás filmből csinál 695öt
Akkor ha valaki tudna valami jó konvertálót azt megköszönném.
Meg még annyi,jó ez a fektetett kijelző,de azt meg lehet csinálni valahogy ,h a filmek a teljes!! kijelzőn legyenek,szóval ne legyen szélesvásznu,meg ilyesmi.
thx -
miaoumaoi
tag
Hi!
Nekem se játsza le. Megnéztem egy n82 videóval, de nem csodálom, ugyanis kb 2500kbit/s-el van kódolva, úgyhogy felejtős. A coreplayerben van olyan hogy sebességteszt, abban max 1500kbit/el tudta vinni, azért az sem rossz, 640x480-as file 1500-al már szerintem elég jó minőség. Ezen már csak egy hardver upgrade segítene, hahaha pl. egy GPU, ami pl. az E90-ben van, (de oda kell is szerintem egy akkora kijelzőt meghajtani). Sajnos ez a proci egymagában ennyit tud... -
Kzo
tag
hi!
nektek nincs olyan problémátok 100. soft.-al akadoznak a videók vagy le sem játsza? én akkor találkoztam vele amikor n82-ről küldtek át videót (640x480 30fps 18Mb) és nem játszotta le a videót csak a hangot.core player-el meg akadozott.ötlet? szoft. frisítés nem jó mert azt írja, hogy a szolgáltatóm még nem hagyta jóvá. -
jaszy76
aktív tag
válasz
gerbaudhu #1214 üzenetére
Egy külföldi oldalon volt róla szó, hogy kijött. Még "changelog" is volt hozzá.
v110.07.127. Én nem kerestem még, csak készpénznek vettem, hogy már elérhető.Nekem olyan napló kell, ami darabszámra ill. részre írja ki az sms/mms statisztikát.
Pl. az 5300-ban volt ilyen gyárilag. -
gerbaudhu
tag
válasz
jaszy76 #1211 üzenetére
Árulja már el valaki milyen új szoftverről van szó, mert hiába írták már jónéhány (6?) hete külföldi oldalak, hogy meg fog jellenni az európai verzió, és pár napra rá a kelet európai is, és hiába volt a mobilarena hírek közt is egy hete, hogy megjelent, én sem a Nokia Software Updater-rel, sem a http://www.nokia.hu/A4403034 oldalon nem találom nyomát, csak annyit mond, hogy nincs elérhető frissítés. Persze, tudom, hogy ami akkor kijött, az más régióhoz való, de Magyarországra szánt frissítésről még sehol nem hallottam.
Nem tudom már, hol olvastam, de magamtól sose jöttem volna rá: ha a betűgombokat hosszan nyomom, az FN gomb nélkül is kiírja a másik rajta lévő karaktert. Ezt a számgomboknál megszokásból használtam is, de a többit eszembe se jutott hosszan nyomogatni...
Hívás-adatforgalom-sms-mms-kimenő-bejövő napló 30 napra visszamenőleg: Főmenü->Napló->Navi gombbal jobbra...
Szűrhető kontaktra, irányra, típusra.
-
jaszy76
aktív tag
Én meg nem találok vmit: csak benéztem vagy ez tényleg nem naplózza, hogy mennyi sms lett küldve ill. fogadva egy adott időszakon belűl?
Tud vki erre vmilyen naplózó programot? -
Atuss01
csendes tag
válasz
jaszy76 #1211 üzenetére
Én nem raktam még fel, de nem is fogom
tudjátok miért... amugy én a garminban csalódtam... szerintem a Nokia Maps jobb! igaz eddig csak ezt a kettőt használtam, de akkor is NM! hu akartam kérdezni, hogy azt hogy tudom megnézni, hogy mikor gyártották a telefont, meg hogy ténylegesen mennyit beszéltek vele? billentyű kombó stb???
-
jaszy76
aktív tag
Szasztok!
Felrakta vki már az új szoftvert? Tapasztalatok?
-
pite4
tag
Van guitar hero III-is de az irányítás nem működik
Pedi nagyon jó kis játék lenne.
Én a keresőbe beírtam hogy 320X240 és kiadott egy csomó játékot -
Gajdi
tag
szeretnék valami navigációs rendszert beüzemelni (lehetőleg inkább egyszeri díjasat, mint havi fizetőset). Egy ismerősnél láttam a Garmin Mobile XT rendszert, ami nagyon szimpatikus, csak egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.
Elvileg van valami online forgalom letöltő része (nem TMC).
Ez a funkció működik hazánkban? Valakinek tapasztalata?Esetleg más (symbianos, E71-en futó) navigációs programot javasoltok?
Forgalom infó jó lenne, ha lenne benne...G.
-
Gajdi
tag
rosszat sejtek... pannonos telómhoz a software updater még csak most hozta ki az eredeti softwaret (tehát a 100.07.76-asat). Ez vajon azt takarja, hogy az új is 4 hónapos késéssel fog megjelenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Építő/felújító topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest