Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Marcus
csendes tag
Üdv.
Valaki nem tudna nekem működő tv távirányító progit erre a telefonra ? -
Magnum_
nagyúr
E51 kb 1éve jött ki
én már nagyon feltenném az uj szoftot, mer ma is behülyült, beléptem a telefonkönyvbe, véletlenül C betübel kerestem (tudom, hogy arra ne keres, de elfelejtettem) és restartolt egyet
.. remélem javitják, meg a += karaktereket is..
de ettöl függetlenül valoban napjaink legjobb telefonja. -
bepe79
addikt
A symbian-freak forumon rakerdeztem: [link]
( http://www.symbian-freak.com/forum/viewtopic.php?p=301167#301167 )
hogy az en
102.07.81
12-07-2008
RM-343
Nokia E66-1 (01)E66-omhoz jo lesz-e az alabbi EURO3-as Product Code, amire atirtam a telomat mar, de meg nem frissitettem (mert meg nem erheto el a frissites):
RM-343 Phone Data Package EMEA v2.0 (Code: 0557960: RM-343 CTR EURO3 E66 GREY STEEL)
Ti mit gondoltok? Ez jo hozza? Tehat elrontani semmikepp nem ronthatja el gondolom a telot, de ez a megfelelo PC hozza? Mert ugyan hivatalos, legalis, UK-s telom van es angol nyelvvel is hasznalom, de azt szeretnem, ha lehetne valasztani nyelvkent magyart is.
-
bepe79
addikt
Ahhoz kepest, hogy ez napjaink egyik legtokeletesebbre sikeredett Nokia modellje, es raadasul uzleti csucsmodell a Nokia modellek kozott - mind osszeszerelesben, mind minosegben, mind tudasban, stb. - nem nagyon porog a topikja. Sot, mondhatni neha; kihalt. Az evekkel ezelotti E51-nek meg ugy porog a topikja, hogy szvsz aki olvassa, az sem gyozi neha. Remelem az uj szoft kicsit fellenditi majd, en amint lehet, feldobom az E66-omra es beszamolok (gyakorlatilag ugyanaz az uj szoftver is, es maga a telefon is majdnem ugyanaz tudasban is (E66-E71)).
-
bepe79
addikt
En mar atirtam az NSS-el az E66-om Product Code-jat az EURO3-asra, amelyikkel a leggyorsabban tudom majd frissiteni a telom firmware-et a legujabbra. De nezegetem a Nokia oldalan mind az EURO2-es, mind az EURO3 Grey Steel PC-vel, es meg mindig nem erheto el az uj szoft.
Egyebkent itt van az uj firmware changlelog nagyon reszletesen, E71-re es E66-ra szetbontva:
Nokia E71 SW releases 110.07.127
This SW release contains
the following new features:
Gimlet 9.2.1.381 (Nokia Email Service version) in user disk; gimlet is visible only in countries where service available, otherwise hidden.
Improved Email Set-up Wizard to check availability of Nokia email service
This is visible only in countries where service available, otherwise hidden.
Mail for Exchange 2.5.5
Maps 2.0 release from wk 30
VoIP baseline from wk 31
Switch4 from wk 32
Startup settings from wk 31
Catalogs 3.1.50 from wk 32
Y drive for WMDRM protection filesChanges/improvements made to
MCU SW version 110.07.127:
Email set-up improvements
Maps 2.0 improvements
Music library refresh function performance improvement
Browser improvements
Bluetooth improvements
Camera improvementsCorrected Items from
MCU SW version 100.07.76
Email for Exchange – Synching improvements
DUT does not connect to BT stereo headset (SEM HBH -DS970) and car kit (SM HCB-120)
Y-drive visible with PC Suite
EAP-FAST authentication improvements
Unable to start maps when memory card is full
Camera - Picture cannot be taken correctly after zooming in maxNokia E66 SW releases 110.07.126
This SW release contains
the following new features:
Gimlet 9.2.1.381 (Nokia Email Service version) in user disk.
Gimlet is visible only in countries where service available, otherwise hidden
Improved Email set-up Wizard to check availability of Nokia email service
This is visible only in countries where service available, otherwise hidden.
Mail for Exchange 2.5.5.
Maps 2.0 release from w 30.
VoIP baseline from w 32.
Switch4 from wk 32.
Startup settings from wk 32.
Catalogs 3.1.50 from wk 32.
Y drive: for WMDRM protection files.Corrected Items from
MCU SW version 102.07.81
Email for Exchange - Synching improvements
DUT does not connect to BT stereo headset and car kit
Drive visible with PC Suite
EAP-FAST authentication improvements
Some captured images are seen inverted in gallery
Image taken in portrait mode is sometimes not saved in correct orientation
Camera viewfinder turned upside down after taking photo
Unable to start maps when memory card is full
Camera - Picture cannot be taken correctly after zooming in maximumPost Script: Bocsi, hogy E66-al bepofatlankodtam ebbe a topikba, de minden oldal egy kalap ala veszi a ket telo uj szoftveret.
-
visionbp
tag
válasz
gerbaudhu #788 üzenetére
Mennyi időd lehet, hogy ilyeneket próbálgatsz
francnak lenne kedve politikusnevekkel elütni az időt
de a prediktív intelligenciája mindenesetre tiszteletre méltó.
Üzemidőre: változatlanul két napig tart. Mondjuk naponta a telefonálás 2-2,5 óra; folyamatos egprs-kapcsolat 12 óra; kimenő sms 20, bejövő 40, kimenő mail kb 20, bejövő 70. Na jó, még zene max 1 óra, internetradio max 1 óra, naptár és névjegyzékbuherálás dögivel, és ha kell, akkor egy 1-1,5 órányi garmin... Szóval lehetséges, hogy ilyen igénybevétellel normális a kétnapos szufla
-
gerbaudhu
tag
A
jel természetesen a Nokia E71 típusú mobilkészüléknek, és az azt kifejlesztő csapat tagjainak szól...
-
gerbaudhu
tag
Csináltam már olyat (szándékosan), hogy egy szó minden betűjét "félrenyomtam" valamelyik mellette levőre és a prediktív kérdés nélkül kitalálta. Egyébként szerintem a prediktív nagyon durva benne, Pokorni, Szájer, Matolcsy, Lamperth, ilyeneket simán kiír magától, még mielőtt befejezném a nevüket. Nem semmi, hogy ilyesmit is beletettek nokiáék. Mi lesz mondjuk tíz év múlva, mikor még mindig ennek a telefonomnak örömködök, és esetleg az említett nevek már nem lesznek sehol?
Még mielőtt politizálással vádolna bárki, Fábry neve is benne van, meg a Milosevic-et is ismeri, elég a milosev-ig beírni...
-
Bejke
csendes tag
Sziasztok!
Az a kérdésem a Nokia E71-et használókhoz, hogy a billentyűzet megfelelő e? Nem nyomtok félre? Mivel olyan közel vannak egymáshoz a betűk...
köszi
-
bordi10
senior tag
Új firmware Nokia E66 és E71-hez
A Nokia legújabb E-szériás üzleti okostelefonjaihoz is megérkezett a legfrissebb szoftver.
A Nokia E66 és E71 az E-széria legújabb képviselői, melyeket kifejezetten üzleti mobilnak szántak. A most érkezett szoftverfrissítés jelentősebb újításokat és javításokat hoz a készülék számára, így mindenképp megéri frissíteni. Azt megjegyezzük, hogy az európai régióban csak néhány nap múlva lesz elérhető a szoftver. Lássuk, miket is változtattak a mérnökök!
Az E66 új szoftvere 110.07.126-os, míg az E71 110.07.127 verziószámot kapott. Új verzió került bele a Gimlet e-mail alkalmazásból, mely csak akkor elérhető, ha a beállított országban működik a szolgáltatás. Javítottak az e-mail beállítás varázslón, egyúttal frissebb Mail for Exchanget is kapunk. Szintén újabb verzióval leszünk gazdagabbak a Nokia Maps 2.0, VoIP, Switch4 és Katalógus programokból. Javult az Exchange szinkronizáció, a Bluetooth kezelés, a Galéria, a kamera bizonyos hibái. -
-
gerbaudhu
tag
válasz
Dr.Marcus #776 üzenetére
Nem csináltam vele semmi különöset, azt viszont hozzá kell tennem a dologhoz, hogy azalatt az egy hét alatt kb 1 órát beszélgettem rajta, szóval nem ment a beszélgetés nagyüzemben, ennek ellenére szerintem ez készenléti idő állati jó. A készülék július közepe óta van meg, az elején persze állandóan nyomkodtam, nekem is két napokkal kezdte. Most is elég sokat használom, (pl stoppernek, zenehallgatás, filmezés, office, navi, játék stb) de persze nem annyit, mint a legelején. Viszont július óta az akkuidő hatalmasat javult, sokkal nagyobbat, mint amennyivel kevesebbet nyúzom. A múlt héten pl úgy csináltam 5 és fél napot, hogy egy háromórás vonatutat végig mp3aztam oda-vissza, vagyis 6 órát, egy 1 órás autóutat végignyomtam garminnal, és 3 napig olyan vidéken voltam, ahol ha rossz helyen állok, nincs a vodának lefedettsége sem. És azon a héten tettem fel az opera minit, azzal is játszottam egy ideig, szóval meglep engem is a javulás. Az akkut nem nagyon formáztam, csak annyit csinálok, hogy ha lehet, egy éjjel rajtahagyom a töltőn, és reggel veszem csak le. Ja és nem szoktam soha kikapcsolni a telefont. Most is kb 6 hete megy folyamatosan, akkor is egy program indította újra. Fagyásom a vásárlás napján volt 2 db, azóta semmi. A készenlétben hagytam neki, hogy "lélegezzen", én nagyon szeretem ezt a funkcióját, pedig ha kikapcsolnám, valószínű még tovább menne, mert gyors számítással az előbb kikalkuláltam, hogy mivel 9 másodpercenként villan föl a LED, egy héten összesen 9 órát és 20 percet világít teljes fényerővel (beleszámoltam azt is, hogy nem folyamatosan megy max fényerőn
). Persze ezzel lehet szórakozni, de ha enélkül is min 5 nap, akkor nem hiszem, hogy érdemes vele játszadozni.
-
JOTI
tag
Sziasztok!
Lenne egy béna kérdésem, ha van egy telcsim, mondjuk e71 de ez szerintem nem számit.Ha igen kérlek javítsatok ki.
Adatkábelal amit adnak hozzá, azzal tudok a notebookomon netezni?
Mindegyik mostani telefonnal lehet ilyet csinálni?
Angliában vagyok és szeretnék majd a nagyon gyenge wifi helyett mobil intenrnetet.
Szerintetek?Válaszotokat előre is köszönöm
-
Dr.Marcus
csendes tag
válasz
RandomGosu #774 üzenetére
Nincsen.Testvére, az E66-os, az rendelkezik giroszkóppal.
-
RandomGosu
senior tag
lenne egy kérdésem: ebbe van gíroszkóp?
-
gerbaudhu
tag
válasz
Dr.Marcus #772 üzenetére
A billentyűhangos recsegést nekem is csinálja, biztosat nem tudok mondani, igazából csak tippem van rá: Ugyebár a görgetésnél (bármelyik menüben, nem csak a tel.könyvben) begyorsul egy pár mp után, ha nyomva tartod a gombot. (Régebbiekben ez a funkció nem volt, e51-ben legalábbis úgy rémlik még nem, ott csak egy lassú görgetés volt folyamatos gombnyomásra is). Szerintem a hang, amit a billentyűk megnyomásához rendeltek, hosszabb, mint az az idő, ami alatt "le kéne végig játszania", de mivel nagyon gyorsan pörget, kénytelen "elharapni" a hang lejátszása közepén és ezt recsegéses hanghatás kíséri. Szóval a jelenség létezik, de én úgy nézek rá, hogy olyan rohadt gyors telefonom van, ami a hangsebességet is legyűri!!! Nem hibának, inkább képességnek tartom, de mivel tíz év mobilozás alatt még nem használtam olyan üzemmódot, ahol egyáltalán be lett volna kapcsolva a bill.hang, így engem nem zavar a jelenség.
Nem egészen ide tartozik, de erről a hang dologról jutott eszembe: én először akkor éreztem át, mekkora poén oprendszer ez a symbian, mikor a 3650-esem (azóta is féltve őrzöm) memóriáját bújva rátaláltam egy "nosound.wav" fájlra, ami lényegében kb 3 másodperc némaság volt. Igazából nem emlékszem már, hogy a néma üzemmódot valósították meg vele, vagy a kamera hangját lehetett ezzel "elnémítani". minden esetre érdekes megoldás.
Még valami. Akku üzemidős élményem: Kevés WLAN, némi GPS, 3G hálózat bekapcs, napi min 1 óra zene max hangerőn, és így bírta majdnem 7(!!!) teljes napig. Kellett az aksinak több, mint egy hónap, hogy "beérjen" de most reggel még egy pálcikával el merek indulni vele. Jó választás volt, pedig E51-ről tértem át és nagyon nem voltam biztos a dolgomban...
-
Dr.Marcus
csendes tag
Üdvözlet.
2 napja van meg a készülék és egy érdekes hibára figyeltem fel. A hangszórója kristálytisztán szól, viszont a billentyűhang pittyegése (1-es billentyűhangerőn) -ha pl. a névjegyzékben pörgetem a neveket- megrecsegteti.
Másnál is?
Csatlakozom a billentyűzetfény kiszivárgás észlelőkhöz
-
murkusz
csendes tag
valószínű a Tietek független
, mert az enyém pannonos...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
rohammokus #763 üzenetére
én még az mms.t is kinyomtam...
jah kártyakivétel után visszajönnek a hozzáférési pontok. én amugy csak wifit használok. -
rohammokus
csendes tag
a térképek simán elmennek egymás mellett, nekem is mindkettő fent van a telefonon. nem is egy menübe kerülnek, mert a garmin-t a Telepítések közé teszi be, mint alkalmazás.
az automata kapcsolódást úgy oldottam meg, hogy töröltem a kapcsolatok közül mindet kivéve az mms-est, mert ha kártyát cserélek netezéshez (mobilinternetes kártyára) akkor magától visszajönnek a beállítások és tudok netezni.
bár ez nem megoldás arra az esetre ha csak néha néha akarsz netezni.. esetleg beállíthatod hogy kérjen engedélyt kapcsolódás előtt.
-
Magnum_
nagyúr
szia! csak töltsd le az operát a telefonrol! és menni fog. használtam nokia mapsot, de... jo a garmin. de nem töröltem... megférnek
a nem fogadott hivás ikonr nem tudok mit mondani..
engem is átvert az adatforgalom, ki kell törölni a Beállitások-CSatlakozás- H.férési pontokaban azt, ami nem kell (nekem semmi nincs, csak wlan pontok)... a gps-nél is mindent kikapcsolni, csak a belsö GPS maradjon bekapcsolva, igy az sem fogja zabálni az adatforgalmat.
-
murkusz
csendes tag
Saint_ megnyugtattál, köszi!
Végigolvastam az egész fórumot, mivel tegnap este óta büszke e71 tulaj lettem.
Te akkor, ha jól értem semennyit sem használtad a nokia maps-et..,hanem kapásból letörülted és rákented a garmint... csak azért kérdem, hogy a kettő szerinted megfér-e egymás mellett... csak a próbálgatás-játszás kedvéért egy ideig...Más: melyik opera mini kell rá, az ami az E61i-re pl?
A végére csak érdekességként (számomra):a nem fogadott hívások és a kapott sms-ek kis alsó buborékát nem lehet a kis alsó diszkrétről egy nyomulósabb elolvasod most/vagy nem kérdésre változtatni. így hajlamos az ember néha átsiklani felette...
Asszem utolsó kérdés (mára): hol lehet azt beállítani, hogy a telefon magától pl GPRS-en keresztül ne kezdje a Kb-Mb-eket lefelé rámolni (csak az engedélyemmel) és engem súlyos költségekbe verni?
Előre is köszi a segítséget!
-
Treb
tag
Hát engem igazábol elégé zavar sőt ha megfigyelted akkor még a hangszórónál is van 1 kis bevilágitás de ami a legjobb h mikor csak hagyod és néha villan egyet a bal navi gomb bal oldalán sokkal jobban megvilágitja a gombokat mint a jobbon!
Szerintem ezen szinten már megoldhaták volna ezt a problémát de attol még tényleg nem vészes mert ez a legnagyobb hiba amit aláltam benne 1 hónap alatt! -
murkusz
csendes tag
Sziasztok!
Nektek a telefon felső gombjai és a kijelző alsó része között nem szűrődik ki a billentyűzet világításának fénye?
-
Treb
tag
Kinek hanyas szoft van rajta (gondolom nincs tul sok fajta) mert nekem valamiért nemmegy a nokia maps nem mintha nagyon használnám csak idegesit h csak 90%-ig tölt be aztán kidob!
Nekem: 100.07.76 08-06-2008 -
riszter
senior tag
Igen.
Nem akartam többet adni érte a garancia miatt, így is sokaltam ezt a pénzt! Plusz sürgős is volt... Nem tudtam várni. Szóval így bill cserével mindenképpen drágábban jövök ki a dologból. De mindegy, nem bánom. Úgy is bukok vele eleget amikor kb. 1-1,5 év múlva eladom kb. 35e-ért.
-
visionbp
tag
Állítsd 3. fokozatra a prediktívet, és akkor még ékezeteket sem kell írnod, magától pótolja
Persze elismerem, hogy ez egy hülye ötlet, de én 2-esen használom, és még így is elvileg szükségtelen az ékezetes karakterek használata, mert automatikusan javítja...
Korábbi telefonjaimon nem (az E51-en sem) kedveltem a prediktív bevitelt, de itt nagyon rászoktam. -
riszter
senior tag
-
riszter
senior tag
Van, 3.41! De inkább a DivX Playert használom v0.89! Szerintem jobb.
Ja, megvan a telefon! Pár napig megvolt még az e51 is. Összeméregettem a kettőt. Hát sokkal jobb, szebb, összerakottabb, vékonyabb, okosabb az e71! ->Odáig vagyok tőle! Csak egy bajom van vele! De az elég kellemetlen nem magyar bilentyűs. Hol találok én most magyart hozzá, ami nem 3900ft plusz pkts.?
-
Treb
tag
Háj!
Van valakinek müködő smartmovie a telora és hanyas verzio ha van mert nekem egy se ment frankon!
JA és ugy járt már valaki h nem tölti be a nokia maps-ot valamiért csak 90%-ig aztán kidob?
THx -
Dare2Live
félisten
válasz
erik1001 #736 üzenetére
Hogy neked melyik azt más nem tudja eldönteni.
szvsz E71et akkor vegyél ha sokat irogatsz, pl net/forum/sms. Én magamnak tuti E71et vennék.
btw medai markt és hasonlókban meg lehet tapizni őket.Ja és mégvmi az N78al sincs semmi koly baj de az E71 félelmetesen minőségi telefon, nagyon jó kézbe venni, "nagyon egyben van: Süt róla a minőség".
-
erik1001
csendes tag
hello. nem tudom h melyik teló a jobb e71 vs n78?!
természetesen látom a szériabeli különbségeket,
de nem áll annyira távol egymástól a két teló.
e71 üzenetmágus egy régebbi oprendszerrel ami gyorsabb mint az n78 on az újabb.
az n78 nagyon dögös de sztem nem annyira használhatóak a gombok.
az lenne a legjobb ha mind 2őt megnyomkodhatám kiprobálhatnám.
esetleg szívesen fogadnék javaslatokat. főleg attol aki már mind a kettőt birtokolta.
előre is kössz... er.nekem nagyon nehéz a döntés....
-
murkusz
csendes tag
Üdv Emberek!
Ilyen készülék vásárlása előtt állok.
A kérdésem a következő: a symbian 9.2 op.rendszer, ami ezen a telón is van,
kompatibilis-e a 9.1 programjaival?A másik kérdésem is ebből fakad: a fektetett kijelző mennyire bonyolítja meg a progik működését? Kisebb felbontású kijelzőre írt program is rámegy a telóra?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Magnum_
nagyúr
megörült ma a telko, igy tul vagyok egy ujabb hard reseten... remélem msotmár többet nem kell
-
PrinczA
őstag
Nekem is csinálta ezt, amikor rádugtam a laptopra.
laptopról lehúz, telefon kikapcs-bekapcs laptopra visszzadug, uganaz.
Laprop, mobil kikapcs-bekapcs, minden jól meg.
Szvsz Nokia PC Suite rakoncátlakodott.Az SMS-im a memóriakártyán vannak, azokat sem látta.
Mostmár az is jó. -
Renwick
őstag
-
boush
tag
Megvan!
van egy olyan opció az eszközökben, hogy beállítások azon belül pedig megjelenés. Itt van egy olyan, hogy a cím automatikus befejezése, vagy ilyesmi, na ezt NE jelöljétek be. Ez után már egyből lehet szerkeszteni a címet a címsorban.
Ha meg be van jelölve akkor a címsornál a szimbólum beszúrására kell klikk és egyből a szerkesztőben vagy.
Remélem így jó lesz. -
boush
tag
válasz
visionbp #710 üzenetére
A kis szirszar logó nálam is megvan, és a törlésfunkció hiánya is az Opera Miniben. A többit még nem észleltem. De ez, hogy nem lehet törölni a címsorban, eléggé idegesítő jelenség. Az N70-emben használtam Operát állandóan és ott minden kurvajól működött. Remélem itt is lesz majd vmi frissítés.
Ja és gratula a telónknak!
-
Magnum_
nagyúr
ki használja a tokot? nekem kezd kicsit felkopni a bordó belsö
-
Potyi70
tag
Sziasztok!
Tudja valaki a következő jelenség okát: Megnyitom a memóriakártyát és a következőt írja ki: a kártya jelenleg használatban van. Bárhol próbálkozom (kamera, képek mentése), ott ezt írja ki: a memóriakártya nem elérhető? -
bordi10
senior tag
az első díj(ak):
Az Év Telefonja a Nokia E71
Lezajlott a 2008-as Mobile Choice Awards nevű rendezvény, ahol a Nokia és a Samsung több díjat is besöpört magának.
A Mobile Choice nevű angol oldal által rendezett szavazáson jónéhány kategóriában osztottak ki díjakat. A Nokia és a Samsung igazán elégedett lehet, hiszen a legrangosabb díjakat ők ketten hozták el. Így az Év Telefonja 2008 címet a Nokia E71 hódította el, de ez a készülék lett az Év Okostelefonja is. A Samsung 8 megapixeles csúcsmodellje, az i8510 megkapta az Év Kamerás mobiltelefonja kitüntetést. Az Év Zenés telefonja a Samsung F400 lett.
-
Yoosku
tag
Használ valaki Nokia DC-4-es autós töltőt?
Ahogy néztem igen rövidke kábel, és így nem tudom, hogyan lehetne értelmesen
használni egy hosszabb úton navi közben, amikor a tartóban van elől a telefon és a szivargyújtó csatija meg az új autókban rendszerint a kézifék mögött
Elég pókhálós feeling útközben, ha meg leteszem töltés ideje alatt középre, akkor meg
nem lesz jó a GPS kapcsolat, vagy ha jó is és működik, akkor sem túl célszerű menetközben külföldön a lábamat nézegetni, bár jó lábam van szó se róla, na de értitek
Yoosku -
Potyi70
tag
Sziasztok!
Érdemes valamilyen úton próbálkozni a blackberry telepítéssel E71-en, vagy ez már reménytelen próbálkozás? A cégnek blackberry előfizetése van, ezért érdekelne valamilyen megoldás...
-
Gajdi
tag
válasz
visionbp #710 üzenetére
Hi!
Nos ez a program a psiloc connect ingyenes alternatvája - de csak wifit tud használni (tehát 3G-t nem) Amennyiben megveszed a connectet - az valamivel jobb program, de nem ingyenes. Egyébként úgy értettem, hogy opera mini, vagy más telepített alkalmazás pl: SIC! FTP minden kapcsolódáskor megkérdezi, hogy melyik wifi hálózathoz akarsz csatlakozni. Engem ez zavart.
Továbbá nálam, ha a felugró ablakban választottam hálót, akkor kb 4-5 perc alatt szakadt a kapcsolat. Erről egyébként olvasgattam neten, másnak is volt ilyen problémája, alternatív megoldás, hogy ha az ablak feugrásakor az ember vár kb 5 másodpercet, és csak utána csatlakozik, akkor stabil marad a kapcsolat. Egyébként nem tudom miért, de nálam működik.
G.
-
visionbp
tag
Ezt én sem értem.
Mit jelent az, hogy dobálja az ablakokat?
Annyiszor kérdez és azt, amire beállítottad... Mondjuk nálam a Psiloc Connect gyűri a csatlakozásokat, ha van wifi (mondjuk itthon, vagy a melóhely melletti kávézókban, vagy külföldön bárhol) akkor wifit használ, ha nincs, akkor 3G-t.
Az Opera, a "gyári" web és minden más egyszer kérdez. A mail és az Exchange egyszer sem, azok állandóan a neten lógnak, mindig ott, ahová a Psiloc automatikusan kapcsolja őket...
Más: az Opera Minivel kapcsolatban három problémám merült fel.
Az egyik: a címsorban valami miatt nem engedi a backspace-es javítást, így ha félreütök valamit, akkor kezdhetem elölről, ill. a nem www-vel kezdődő webcímek gyakorlatilag megnyithatatlanok, mert nem lehet beírni őket. Ezért néha a beépített böngészőt használom.
A másik: néhény oldalon (pl. Indexen a legfrissebb ablak) meg sem jeleníti a sorokat, legalábbis nem olvashatók. Azt ő látja, hogy "ott van valami", de én nem...
A harmadik, ami alapvetően elhanyagolható, hogy az ikonja valami légypiszok méretű franc, a normál méretű ikont, ahogy az E51-emen is volt, nem tudom előcsalogatni sehogysem.
Vkinek vmi hasonló? Vagy vmi megoldás? -
Noki_HC
csendes tag
üdv
nah 3nap alatt végig olvastam a topicot
nekem még nincs meg a telo, De volt egy kijelentés még valahol, h a T-mobilos telot nem lehet frissíteni, vagy mi?!(sajnos nem tudom már ki írta..)
és nálam fent áll az az opció is h t-set veszek... és kíváncsi lennék mire gondolhatott az író
egyébként T-éknél kártya függetlenül kapja az ember!(ezért működik más karival)és köszi a sok ifot amit itt összegyűjtöttetek
-
Gajdi
tag
Hali!
Nem tudom, kinek mennyi gondja volt eddig wifi-vel, nekem annyira nem szimpatikus az E71 módszere, hogy mindig dobálja az ablakokat, hogy épp hova akarok csatlakozni.
Találtam egy ingyenes programot: WeFi névre hallgat. Kb annyit tud, hogy keresgél, és igyekszik az épp legerősebb ingyenes wifire csatlakozni. Persze amennyiben titkosított kapcsolatot szeretnénk létesíteni, arra is van lehetőség, ezt megjegyzi, és legközelebb ugye ahhoz is szó nélkül kapcsolódik.
Szerintem hasznos program. (Nekem azért is segített, mert alapból nem volt stabil valamiért a wifi - kb 5 percenként szakadt, de ezzel stabilan megy)
Üdv.
G. -
vadasz777
csendes tag
tudna valaki segiteni? E71-rol ra tunek nezni az otthoni desktop-ra, pl ha a kamerakat akarom leellenorizni . OS Win XP
-
balinyo
tag
Segítségre lenne szükségem. A nokia maps manager nem igazán kommunikál a telefonommal, meg sem tudja mutatni, hogy milyen térkép van rátöltve, és nem is tudok mást feltölteni. Volt már valakinek ilyen gondja?
Egyébként ha jól láttam csak M.o. térkép van rajta gyárilag, az megy, de a hybrid vagy műholdas nézet egyáltalán nem megy rajta (csak üresség van a helyén).
Bárkinek valami ötlete?
-
ipod2
csendes tag
Sziasztok!
Visszavonva...csak türelmetlen voltam
Most már OK (magyarországi térkép fut), csak azt nem tudom, hogy a teljes európa térkép hol érhető el... -
ipod2
csendes tag
Sziasztok!
egy kis segítség kellene Garmin ügyben...Remélem nem kapok érte warn-t !
Az a helyzet, hogy szépen felment el is indul, de nem lát egyetlen árva műholdat sem...
A GPS jel maximum a legkisebb erősséget mutatja (egy csík)
Van valami ötletetek?(Csak a belső GPS van bekapcsolva)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest