Hirdetés

Nokia E71 - tökéletes elképzelés

Hirdetés

Bevezető

Click to read in English!

Ha komolyan óhajtjuk venni a mobilkommunikáció írásos és adatátviteli technológiáit is, akkor bizony a QWERTY gombsor az egyik legjobb választás. Csakhogy a teljes értékű billentyűzetnek bizony hely kell, s ez a legnagyobb probléma ezekkel a kütyükkel. Sok gombnak nagy területre van szüksége, el kell még helyezni egy korrekt kijelzőt is, így aztán ezek a készülékek kissé tepsi alakot öltenek, amely bizony néha a kényelmes használat rovására megy.

Nokia E71
[+]

A Nokia E71 megpróbálja valahogy mégis úgy megvalósítani a megvalósíthatatlant, hogy kompromisszumok nélkül lehessen QWERTY gombsorunk egy kecses, kézbe illő készüléken. A törekvés mindenképpen megérdemel egy pirospontot, de a megvalósítás nem tökéletes. Az XXL GSM által szállított eszköz magyar verzió volt, ez jól látható a billentyűzeten. A dobozban 2 gigás kártya, USB kábel és bőrtok ült a szokásos egyéb tartozékok mellett.

Nokia E71
[+]

Az E61 mind a mai napig igen közkedvelt telefon. Az utódra igen sokáig kellett várni, de biztosak lehetünk benne, hogy az E71 is sikerdarab lesz a maga területén, nem lennék meglepve, ha az eddigi elégedett E61 tulajdonosok csapatostul cserélnék le készüléküket az utódra. Nincs ugyanis a Nokia kínálatában másik, nem szétnyithatós, QWERTY gombsorral felvértezett készülék.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés