Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hangerő gomb sem működik mindenhol.Meg eléggé kizártnak tartom,hogy az újabb rosszabb legyen ennél.Meg az új is eléggé kiforott már.
Opera mini 5 fent van,de nekem jobban bejön a 4.Meg a gyári sem rossz.
youtubot is simán lejátszotta emiatt órán hangosan megszólalt a teló -
Bashir
csendes tag
Szia!
Köszi, igen, átolvasgattam már majdnem minden magyar, és jó pár ángélus tesztet/leírást, ezért van egyre jobb esélye az új házasságnak. QWERY kell, mert jól szolgálom a szolgáltatóm érdekeit, de hangyákat makrózni nem vele fogok.
OFF részére annyit, hogy +-10k belefér nekem, 100k alatt gondolkodom, tehát láttam az E71-et 72k-ért az az általad írt gyártmányt pedig egy jó tízessel többért olvasom. E71 kicsit elegánsabb, a másik viszont újabb konstrukció.
Olvastam a FW gondokat, a kivárási problémát a telefonálás első másodperceiben, igyekszem magam lebeszélni, de nem megy.
Amúgy is csak Michelle Pfeiffer tökéletes, nem?ty
JB
-
2007ath
aktív tag
Ha a kiegészítő GPS (A-GPS) mellett is van pipa, akkor a műholdak pályaadatait az internetről szedi le, tehát generál minimális (10-15 kbyte) netes forgalmat. Ezzel a módszerrel valójában 10-20 másodperc alatt kell a kütyünek navigációra késznek lennie.
A leírásod alapján gyanús, hogy valami nincs rendben a GPS-szel. Nálam csak a beépített GPS van kipipálva és általában 2-3 perc alatt menetkész. (Ha az A-GPS-t is bekapcsolom, akkor ez az idő 15 másodperc körülire csökken.)
Az "üres" oszlop azt jelenti, hogy a kütyü látja az adott műholdat, veszi a jelét. Az oszlop magassága a jel erősségére utal. Nálam a bekapcsolás után fokozatosan 10-15 másodpercenként jelennek meg az üres oszlopok (általában 4db), majd a már említett 2-3 perc után változnak egyszerre feketére.
-
Pompi
nagyúr
"jó az avatarotok srácok"
-
Keksz
senior tag
Akkor a 000060:00 bol a :00 a perc, ugye? Mind1, akkor sincs legyotorve...
Viszont a google.com/mobile -rol letoltott gmail alkalamzas mindig sir hogy lejart tanusitvany es nem lehet tartosan elfogadni csak a kovetkezo kuldesig, meghulyulok
Atterek majd vmi mas modszerre sztem.
-
TheBowman
csendes tag
"a lifetimert a szoftverfrissités ,hard reset nem nullázza le. de ennek a módja is megvan ,hogy le lehessen."
Remélem az enyémben reális időt mutat, nincs "buherálva"
Amúgy nagyobb memkariban már én is gondolkodom (habár még a saját 2gb.-s sem érkezett még meg). Szerintem kelleni fog a nagyobb kari(8gb) mert Garmin, videók, zene, ebooks, stb, +csomó alkalmazás, karcsú lesz előbb-utóbb a 2giga. Amúgy király kis teló, a qwerty-t meg egész jól megszoktam így pár nap elteltével.
Gratula NewL a BBold-hoz!
Ezentúl lelkes figyelője leszek a topiknak. -
Str_Flush
csendes tag
-
jaszy76
aktív tag
Az az igazság, hogy nem nagyon foglalkoztam a névjegyzék háttérszínével, de tegnap olvastam, hogy nálatok fehér, ezért írtam le, hogy nálam mi a helyzet. Nem ez volt a szempont ennek a témának a kiválasztásával, hanem az, hogy ha az ismertebb programok közül telepítek vmit a telre, akkor is egységes marad az ikonok kinézete, mivel 700+ külső alkalmazás egyedi ikonját tartalmazza.
-
gerbaudhu
tag
Köszi a gyors válaszokat! Sajna nincs sys/bin könyvtár a telefonom egyetlen meghajtóján sem, de cardrunner.dll, cardrunnel.dll sincs, egy resources mappában találtam egy cardrunner.mdl-t azt tudtam csak kitörölni, egy másik cardrunner.rsc volt még, azt nem hagyta. A garmin telepítési útmutató gyik-jában ugyanaz van, amit ti is írtatok, szóval azzal sem jutottam előbbre. A killme helyett majd keresek olyat, amit nem kell szignózni...
-
qky
tag
Á értem, szóval az a pohár nem félig üres, hanem félig tele van.
Azért majd megküldöm egy hard resettel, amint valaki elmondja hogy kell.És íme még egy kérdés.
Adott két kontakt. Érték Elek és Jó Áron. Mindketten az OBI-ban dolgoznak.
Nos eddig a 6300-ás telefonnál a keresztnév mögé odabiggyesztettem az OBI-t.
Így legalább bejövő híváskor be tudtam azonosítani, hogy Elekék hol dolgoznak.
Viszont ha konkrétan nem tudtam kit is keresek, csak annyi volt biztos, hogy az OBI-ban dolgozik, akkor cseszhettem. Végig kellett nyalni az egész telefonkönyvet.Na de majd Symbian-on, gondoltam én. Szépen megszerkeztem a kontaktokat. A cégnevek és egyéb plussz infók mind-mind a maga helyére mehet. Majd ha keresnem kell, elég lesz csak elkezdeni, hogy OBI és már dobja is ki Elek és Áron nevét.
És nem!
Ez most komoly, hogy nem működik vagy csak valami beállítás kérdése? -
riszter
senior tag
Nekem is fenn volt 1 napig a handy shell, de a gyári sokkal átláthatóbb, egyszerűbb, úgyhogy töröltem!
Főleg mert ha hosszan nyomtam egy menü gombot a Handyben, akkor kidobott a Tracker fájlkezelőjébe, ha megint megnyomtam kidobott a gyáriba, majd hirtelen megint felugrott a Handy!!!Na, ez volt az a pillanat amikor nyomtam egy törlés gombot a Handy felett!
-
gerbaudhu
tag
Én az iPhone után még sosem éreztem színszegénynek a kijelzőt, pedig szerintem az etalon ilyen téren, legalábbis én annál jobbat még nem láttam. (OLED-del még nem volt szerencsém találkozni). Az biztos, hogy a nokia legjobb kijelzőjét én egy 6131-esben láttam, érdekes, hogy az akkori symbianos telefonokba sokkal gyengébb panel került. Megvárom míg elterjed az OLED, ott talán nem lesznek ekkora különbségek.
-
krisi047
senior tag
Pont ezért írtam ide, hogy elfogult véleményekkel vitázhassak.
De ha ilyen válaszokat kapok, hogy szinte mindenben jobb, kivéve a BB funkciót, akkor úgy látom tényleg kár vitázni, mert a legtöbb dologban egyértelműen lesöpri az E71-et. Nekem a BB OS miatt vannak leginkább aggodalmaim, mert egyáltalán nem ismerem, mennyire bővíthető vagy buherálható. Ha csapnivaló, nyilván akkor a másik lehet a befutó. Illetve még az összeszerelési minőség, tartós használat ilyesmi érdekelt volna etc. Sajnos itthon kevés embernek van és nem nagyon van kialakult vélemény. Az aksijáról mindenhol azt olvasom, hogy átlag használattal 3 napot simán elmegy push mail funkcióval is a BB, az E71-ről szintén ugyanezt az adatot. De egyébként lényegében egy érvet se hallottam sajnos, csak hogy a push mail miatt jobb, de tudtommal van Symbianra is BB kliens, szóval ez sem indok. Ami az E71-től elveszi a kedvem, az hogy nem túl jó minőségű a felépítése tartós használat esetén, ugyanis olvasom itt, hogy a billentyűkkel problémák vannak, kopik és a kijelző is telemegy porral. Egy ilyen árkategóriás telefon legyen már minőségi. Ja, és egyébként az ár nem számít, mert a T-től szeretnék venni és ott egy árban vannak. A másik, amit nem tartok még előnyösnek, hogy olvastam pár fórumban meg tesztben, hogy szétszakad a telefonhívás, lefagy közben satöbbi. És persze ez a dátum probléma, hogy elfelejti hányadika van és ébreszteni sem mindig szeret. Ezt több Symbianos Nokia fórumban is olvastam és számomra ezek azért alapfunkciók, amivel egy 3210-es is megbirkózott. Ezekre vannak-e BIZTOS megoldások, hasonlókra gondoltam.
De azért köszönöm szépen a válaszokat. -
gerbaudhu
tag
Ha jól tudom az opera azért használ kevesebb memóriát, mert a honlapoknak tömörített változatát szedi le, asszem egy saját szerverükön keresztül jönnek és az tömörít rajtuk a képek minőségének alacsonyabbra állításával, stb. Régen, a modemes betárcsázós időkben is csinálták ezt, hogy gyorsabbnak tűnjön a net, én úgy tudom az opera is ezzel operál
.
Szerintem ez a névjegyzékes dolog meg olyan, mint a számítógép oprendszereknél a prefetch: bootoláskor már előre behúz egy csomó dolgot a memóriába (iexplorer egy két fájlja win esetén, vagy az adobe reader, de linux is csinál ilyet) és indításkor nem kell a lemezhez nyúlnia, de ha kilépsz erőszakkal (Taskman), naná, hogy eltart neki, míg újra betölti. E50-en nem tom volt-e ilyesmi, de ott mindig kellett 2 mp, mire bejött bármi, ez ahhoz képest előrelépés. Azt esetleg kipróbálhatnád, hogy az akkuidőt ez mennyiben befolyásolja. Elvileg ugye azok is processzek, a prociidőt fogják, vagyis ka kilövöd, lehet, hogy az akku tovább bírja.
-
Groo
csendes tag
-
riszter
senior tag
Amit Pompi ír, az jól hangzik, csak szép lassan, megfontoltan kell cainálni, mert ha emiatt meghal nekem a teló akkor nem tudom mit csinálok másnap telefon nélkül, kontaktok nélkül!!!! De tudom: megőrülök...
Picit tartok tőle.
Saint_: Ahh ezek a nők... Nálam a kijelző fényereje a kibírhatatlan! Mármint este az ágyban.
-
Pompi
nagyúr
Ha nem megfelelő a Product Code akkor el fog tűnni a magyar nyelv. Ebben az esetben át lehet írni a PC-t ittenire, és újból frissíteni amitől visszakerül. Fontos tudni, hogy viszont ezt adott esetben látni fogják a szervizben, de mivel nem itthoni készülékekről van szó ennek szerintem nincs sok jelentősége ebben az esetben.
-
Nekem abban a nokiában, ahol az 5800 "mizéria" volt, azt mondták, van pár helyen már vörös is (E71), ha gondolom, mondják, és vegyem ott. Persze inkább passzoltam, enyhén förmedvény olyan színösszeállításban.
Igen! Megnéznek az utcán a telód miatt, de nem azt kiabálják, mekkora májer telefonod van, hanem hogy "Húzzál haza kisb*zi!"qky: Hozzá lehet, most írta a NewL. Viszont én a 3 napos cseretéma miatt vettem nokiában. Boltban, ha nokia garral is veszed, és viheted egyből a nokiába szervizelni, ha 3 napon belül gondod van, akkor csak a bolttal szenvedhetsz. Nekem sajnos volt problémám 3 napon belül, fentem írtam (5800), így maradt a nokia márkabolt
-
Akkor megértem.
Nekem újraindult a telefon, mikor végigment a frissítés, már betöltött meg minden, mire lehúztam a kábelt. Ilyenkor örülök, hogy 2 év nokia garanciás a telefonom, egy köpésre a szervíz, és nem kell bolton keresztül szívni. Persze az ember addig sajnálja rá a több pénzt, amíg el nem romlik, utána már "bárcsak kifizette volna". -
Magnum_
nagyúr
figyu, a Brando folia sem fedi le egészben a kijelzőt, tehát nem az akadályozza a por bejutását.. amugy nekem még mindig semmi por... Nokiánál hogy lenne már Brando? itt meg tudod nézni, hol lehetne átvenni személyesen, de szerintem nagyon szépen kell megkérni az eladókat, hogy tegyék rá neked... amit nem vállalnk be, mert ha elkapkodják és elbasszák, csak rosszabb.. szépen rendeld meg, aztán majd elmagyarázom, hogy csináld.
kártyaolvaó meg nekem nem kellene. majd akkor veszek 8gb-set, ha 2000Ft lesz -
Jadro
veterán
No az 1.12 nem ment fel de találtam 1.06-os verziót ami felkúszott simán. Úgyhogy probléma megoldva és valóban lehet benne manuálisan hozzáadni. Köszönöm a tippet!
Köszi, ezt az avatart sikerült kitalálni.mod: Elhamarkodtam. ELindul a progi de ha indítanék rádiót kilép... Jajj de nincs kedvem újra resetelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- TP-LINK routerek
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest