Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boush
tag
3 és fél éves a telefonom. Dzsizász. Lassan meghal a fórum szerintetetek? Bár valahol ez törvényszerű.
-
boush
tag
Ha hálózat alapon akarsz helymeghatározni (ami gondolom az átjátszó antennák miatt gyorsabb, illetve hát plusz segítség), akkor nyilván fizetned kell, de ez kb minden feljelentkezéskor sztem max 50K-t jelent ami nulla.
Ha ezt nem használod, csak a telefon belső GPS vevőjét, akkor az nem jelent adatforgalmat, tehát költséget sem.
Remélem ez már így vili.
-
boush
tag
Elriasztott az E7 teszt. Esetleg N8? Cserén gondolkodom, az E71 helyett. Ha véleményeznétek dióhéjban akkor megköszönöm.
-
boush
tag
válasz
csharles #7517 üzenetére
Nos nem fog "felmenni" a netre és nem fog "pénzt leszívni", tehát Neked ez nulla forintba, vagy más fizetőeszközbe kerül. A pozícionáláshoz pedig a kiváló belső GPS vevőt használja a telefon, ami szintén a telefonnal együtt jár, tehát plusz költséget nem jelent számodra. Azt pedig a "térképek" program beállítások menüjében tudod meghatározni, hogy online vagy offline legyen az internet kapcsolatod.
Asszem mindenre kitértem. Töltsd le és tapasztalj! -
boush
tag
válasz
csharles #7513 üzenetére
Ha jól gondolom az OVI suitban van egy maploader. Ott pedig felsorolás a lehetséges területekről (kvázi egész világ). Itt kiválasztod a számodra szükségest és rátöltöd a telóra. Sztem ennyi. És valóban ingyenes. Én rendszeresen használom és nem volt gondom vele. Nem tudom milyen sw-d van a telefon, de asszem a legújabbhoz már automatán van az ovimaps. Más térképeket nem tudsz használni, mint ahogy egy garminnal sem tudsz pl IGO térképet használni. De mint említettem, használható gps-t kapsz, ráadásul tökingyen.
-
boush
tag
Szóval múltkor kicsit megsérült a telefonom fülhez emelhető hangszórója, tehát nem ami a tetején van, és elvittem a Pólusban lévő Nokiába, mivel a srácok ott mindig tökéletesen dolgoztak, legalábbis én ezt tapasztaltam. Nos ez az üzlet megszűnt, így gondoltam irány a T, ugyanott a bevásárlóközpontban.
A hangszórót gond nélkül kicserélték, sajnos a kamerámnak is lett vmi baja, de azt nem tudta megmondani a faszi, hogy hányméter, szal majd be kell vigyem a Nokiába. De nem ez a lényeg.
Legutóbb a Pólusban lévő Nokiában kapott egy full belső cserét, új előlapot és az összeszerelés következtében az addig jelenlévő porodás is megszűnt. Tehát egy atomtiszta, por és ujjlenyomatmentes előlepom volt.
Aztán mikor a T-nél kicserélték a fent nevezett alkatrészt, mondom nekik, hogy ezek az ujjlenyomatok és karcok nem voltak a telefon kijelzőjén. Hátravitte letisztította, mondom még mindig koszos. Harmadjára komolyan mondom fél órát vártam, de nem sikerült megtisztítaniuk, poros és lenyomatos volt. Becsületére legyen mondva, a faszi azt mondta rendel egy új előlapot és kicseréli. Ez meg is történt, de valami miatt nem sikerült lenyomat nélkül ezt megtennie, sőt az eredeti előlap helyett egy vmivel világosabb árnyalatú krómszínűt rendelt.
A fentiek miatt senkinek nem javaslom, hogy a Pólusban lévő T üzletbe vigye javítani a telefonját.
Én általában nem vagyok egy szarrágó típus, de az azért felháborít, hogy egy magát szerviznek mondó üzlet ilyen hanyag és "leszarom" munkát végezzen. -
boush
tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogyan lehet lementeni az sms-eket számítógépre. A biztonsági mentés csinálja igen, de nekem pont úgy kéne lementeni, hogy azt a gépen tudjam olvasni.
kösz előre is! -
boush
tag
válasz
csokimikulas #7172 üzenetére
Nem akarom a nokiaördögöt a falra festeni, de nekem ez a probléma akkor kezdett előjönni mielőtt teljesen megszűnt jelet venni az egész telefon, miután fődarab csere volt, azaz ez egész belső szervrendszere le lett cserélve. (gariban persze). Remélem Nálad nem ez az ok!
-
boush
tag
válasz
littlemole #7115 üzenetére
Hát sajnos ez ilyen. A saját kliens a fejléceket benthagyja. Memóriát nem foglal, de valóban zavaró lehet.
Az emoze az állítólag jó, itt Keksz kolléga nyomja/nyomta vele.
Lehet érdemes a gmail kliensét megnézned. Az elég kezelhető sztem.
-
boush
tag
válasz
Ricardo #6997 üzenetére
Megkérdeztem, hogy miért nem indul újra a gari, azt mondták, hogy a fődarabra egy év a garancia, így mivel az enyém már két éves, arra nem szól. Tényleg nem értem ezt, de mindegy is.
Panel: a Nokiás gyerek mondta, hogy kicserélik garanciában, nem a munkadíj, hanem az egész cucc garis. Lehet az egész ház nem tartozik ez alá, ez a két rész azonban garisan lesz cserélve.
De a telefon meglepően gyors, bár én ugye egy százas szoftról váltottam. -
boush
tag
Visszakaptam a telómat! Fődarab csere volt, azaz van egy tökúj telefonom régi házban. De persze nem volt ám zökkenőmentes a dolog. Elhozom a T-ből és a kocsiban látom, hogy szarul van összeillesztve, pedig a hivatalos Nokia szervizben volt. Visszavittem, megcsinálták a T-ben. Ma bevittem a Nokiához, mert az alsó kopott panelt, vmint a navi gombot cserélni akarom. Meg is csinálják gariban, de mivel új fődarabot kaptam más lett az IMEI szám is, de azt a Nokiás srác nem találta még a rendszerben. Felmentem a T-be, mondom miért e probléma? Hát mert még nem zárták le a munkalapot. Mondom akkor kérem zárják le. Hát azt nem lehet, mert csak hétfőn van szerviz. Beszartam.
Mindegy, hétfőn viszem vissza a Nokiába, hogy kicseréljék a dolgokat.
Tehát lesz egy új telefonom, csak a gari már nem érvényes, mert az új fődarabra már nem él. Ezt sem értem, de őszintén szólva rászarok. -
boush
tag
válasz
Ricardo #6948 üzenetére
Szervizben van. Ráírattam a jegyzőkönyvre, hogy cserét kérek. 8-10 nap és meglátjuk mi lesz. Lehet teljes belső csere. Nekem mindegy, csak jó legyen. Mivel első szerviz után levittem a nokia márkaüzletbe, mert tisztíttatni akartam, a srác mondta, hogy mekkora gáz, hogy ki sem tisztították a szervizben. Szvsz ki sem nyitották. Bekapcs, jé ez megy, kikapcs, vissza. Ennyi volt.
-
boush
tag
válasz
YAS-dude #6914 üzenetére
Uraim, meghalt a telefonom. Najó kissé pontosítok: két év használat után az antenna megadta magát, elveszti a jelet, vagy mutatja de nem érnek el. Ezért szervizbe vittem, gariban még megcsinálják. T-s a szerviz, elképzelhető, hogy befrissítik a jó öreg 100-as szoftomat?
Kaptam egy cserekészüléket, persze nem E71-et, így most újból izgalmas az írás:-).Hát mit mondjak, kegyetlen szar:-)
Mindezt csak azért írtam le, mert lassan lassan az ős usereknek is két éves lesz a telója, szal ez előfordulhat. Természetesen ha megjavítják használom továbbra is, nem kell más! -
boush
tag
Na végre portalaníttattam a telefont egy Nokia szervizben. Jó munkát végeztek a srácok, mintha új telefonom lenne és szebb színei
. Leragasztottam Keksz-módon, remélem ez akadályozza a porosodást.
Szó volt a Maps-ről is: nos nekem tökéletesen működik mindenhol, komolyan. -
-
boush
tag
Telepítettem a Maps3-at. Elindítom, de amikor bámrit is szeretnék: saját hely meghatározása, autóval navi, tökmindegy, folyamatosan kidob, azaz bezár az ovimaps. Rohadtul idegesít, mert a régi maps-omat töröltette le velem amin még volt licensz. Mit tegyek?
-
boush
tag
válasz
Kepi p4 630 #5495 üzenetére
A Neptun simán megy a saját böngészőben, OM-ben még nem próbáltam, de ezek szerint ott is. Ha csak ez az akadály ne habozz
A skype-nimbuzz dolgot én is megerősítem. Nimbuzz simán viszi ezt is meg egy csomó minden mást is.
-
boush
tag
válasz
Dariusz #4914 üzenetére
Nincs gond a dokuk és bemutatók megnyitásával szerintem, jól működik.
Emberek, én T-s vagyok. Jól gondolom, hogy nincs még 400as softunk? Ha esetleg meg van, akkor érdemes váltanom? Mert mintha erről az új softról kevesebb negatívumot hallanék mint a többiről. Nálam még az eredeti 100as van, de vhogy mostanában kicsit többet fagyogat mint kellene a gép.
-
boush
tag
válasz
RandomGosu #4843 üzenetére
PM-et küldtem.
-
boush
tag
válasz
grabber #4431 üzenetére
Nekem írd és mondd még az első szoft van a telefonon. Azon kívül, hogy az említett jelek fel vannak rajta cserélve más problémám nem volt vele. Az újakkal kapcsolatosan itt a fórumon is lehet olvasni panaszt, hogy késik a hang, meg hasonló dolgok. Bár tény az is, hogy van akinek tökjól megy az új szofttal is. Szvsz ha működik a teló nem kell frissíteni, ha szar és lassú akkor próbáld.
-
boush
tag
válasz
tmilan1989 #4408 üzenetére
YT-t simán lehet nézni vele, mivel van egy ilyen applikésön direkt az E71-re lőve a google által, akié is ugye a YT. Szal emiatt ne parázz.
Egyébként meg fasza teló, ne habozz.
-
boush
tag
válasz
pilsner #4235 üzenetére
Nem, ilyet nem. Viszont nálam meg mióta letöröltem a nokia e-mail nevű programot, azóta minden bekapcsoláskor elindul a telepítés, majd egy idő után megáll és semmi.Most néztem megint, eddig futott is a háttérben a telepítés, most hála Istennek már nem. Ez a jelenség vajon mitől lehet?
-
boush
tag
válasz
pilsner #4205 üzenetére
Teljesen igazad van a leírtakat illetően. Nálam fagyás, memkari nemfelismerés, gps szarakodás nem jelentkezik. Valóban nem értem azt, hogy ha csinálok egy új sw-t akkor a faszér kell belerakni újabb érdekességeket, amit nyilván nem direkt tesznek bele. És ugye nyilván egyszer a firmwarefrissitésnek is vége, szóval végleg maradnak benne a cuccok.
Egy szó mint száz, nem tervezem egyelőre a softcserét, nálam a rendszer stabil, pedig tényleg használom rendesen mindenre. Akkor is ez a legjobb telefon
-
boush
tag
válasz
pilsner #4199 üzenetére
Pilsner, nekem még mindig az eredeti soft van fent, azaz az 1es kezdetű. Nincs problémám vele. Most lehet én vagyok a barom, hogy nem frissítek, de amiket olvasot itt, azért nem is érdemes. Amik meg eredetileg benne voltak kisebb hibák, nos az pedig nem zavar már, sőt hiányozna
-
boush
tag
Urak, mi is a hardreset kód? (bocs)
köszönömGPS téma:
nálam faszán megy a Garmin, tényleg fél percen belül talál jelet legkésőbb. -
boush
tag
Navigálni három hónap ingyenes működés után nem fog, csak ha megszerzed a licenszet. Ettől függetlenül azt fogod látni, hogy merre vagy, de nem fog irányítani téged sem hanggal sem anélkül.
Egyébként egy újabb érdekesség:
ha sms-t írok és ott keresem a neveket mint "új címzett" ott működik a duplabetűs keresés. Tegnap vettem észre. 100xxxx-s SW-m van egyébként. -
boush
tag
Az is igen, csak nem tettem még rá.
SW:lehet, hogy hülye vagyok, de nekem még mindig az eredeti verzió van fent az 1.blablabla számú. Oké, +/- felcserélve van, meg a szokásos, már megszokott dolgok, de ezen kívül ha kéthavonta egyszer lefagy akkor sokat mondok. És semmi más. Most ilyen működés mellett cseréljek szoftot?( a kérdés lényegében költői)
-
boush
tag
válasz
benjoepapa #3988 üzenetére
Benjoepapa: erősen vedd meg, mert erősen tetszeni fog mindenestül.
-
-
boush
tag
Kösz. Megnézem majd mit tud ez, mert ez a Nokia Message eléggé fapad.
Viszont a gondom az, hogy van néhány fájl amit képtelen vagyok törölni. Próbáltam már egy csomó fájlkezelővel, többek között az X-Plore-ral is ( thanx Keksz), meg számítógéppel is de nem megy. Van valami megoldás erre? Pl ez a KillMe (vagymi) nevű progi orvosolhatja ezt?
Előre is kösz, ha van vkinek ötlete. -
boush
tag
válasz
Szabeszka #3929 üzenetére
Nem teljesen ilyenre gondoltam, de nem rossz ez sem. Az én elképzelésem a következő volt:a nokia fülhallgatohoz lehet kapni egy kis átalakítót, ami átalakítja a 2,5-ös nokia füles csatlakozóját 3,5-ösre, hogy más eszközökkel is lehessen használni. Na, ezt fordítva, ez egy kis bizbasz.
-
boush
tag
Kíváncsi leszek mennyire lesz rakás szar az 5megás fényképképessége
Másik dolog:
észrevettem, de lehet, hogy csak nálam van: pdf fájlok megtekintésénél, a nagyítás/kicsinyítés opció fel van cserélve, azaz ha nagyítani akarok akkor a kicsinyítést kell nyomjam, ha kicsinyíten akkor a nagyítást.
Bár én még egyszer sem frissítettem az oprencert (így is fasza), de nem hinném, hogy az lenne a problem.
Szóval másnál van ez?
Keksz: tok? -
boush
tag
válasz
riszter #3662 üzenetére
A gyáriból könnyebb kivenni mint a beyzaból, nekem ez a tapasztalatom. Mert a gyáriból csak kibillented oldalra, a beyzaból meg ki kell nyomnod alulról. Ez saját tapasztalat, lehet nálad másképp megy.
A töltőcsatlakozó alul elérhető. Árat meg itt nem fogok írni, max privátban. De nem hinném, hogy sokat szeretnék érte
Bocs, hogy csak most válaszoltam! -
boush
tag
Sziasztok!
Eladom ezt: http://www.beyzacases.com/pd-nokia-e71-slimline-vertical-leather-case-black.cfm
Használtam egy ideig, tökjó is, csak most már megválnék tőle. Az új ára most, szállítás nélkül 30USD.
Én természetesen nem ennyiért szeretném továbbadni, hanem kedvezőbben.
Ha vkit érdekel akkor írjon privátban.
Köszönöm -
boush
tag
válasz
krisi047 #3232 üzenetére
billentyűkopás: asszem az elején írta vki egyszer.Nekem több mint féléve van meg, egy mikronnyi festék sem kopott le a billentyűről.
púposodás: mint írtam fentebb ez többnyire a szakszerűtlen szakszervizelés hibája
por: én így jártam, meg néhányan, de mások meg nem. Ez is megoldható egyébiránt.
bugok: vicces, ez már inkább szőrszálhasogatás itt az oldalon, mert ezek olyan hibák amitől nem értékelem szarabbra az E71-et.
szoftvertámogatás: BB-t nem ismerem, E71 meg szimbián, amihez többezer raklapnyi program van.
összeszerelési minőség: egyik haveromnak BB-je van, vmi régebbi típus, neki teccett az E71 minőségi kivitele, bár valóban érdekes kérdés ez a porosodás dolog.
BB: a már említett haverom a görgőjével szopott eléggé. Egyébként meg sztem atom készülék az is és mail tekintetében összevissza veri az E71et amihez tudtommal nincs BB kliens, de valóban pár szimbiános telóhoz van.
Egy szónak is száz a vége, bármelyiket választod jól fogsz járni vele. Csak az E71-el jobban)
-
boush
tag
Először azért tényleg érdemes nyílt terepen próbálni, nem atombunkerban. Aztán meg a garminban az eszközök/beállítások/rendszer/gps vevő részben le kell tiltani a bluetooth-os kapcsolat és a kiegészített GPS/beépített GPS-t kell engedélyezni. Egyelőre ennyi ötlet, remélem nem a belső GPS vevőd szar.
-
boush
tag
Naakkor:
Por: bankkártyányi rés nincsen, por van, nem sok, de egy nagyobb szem igen, meg néhány kicsi, az élvezetet nem rontja de néha látszik. Én gondoltam beviszem egy T-be és ott a szemem előtt kifújják kitisztítják. Így volt az N70-emnél is.Hogy miképp kerül a por bele nemtom: nem dolgozom sivatagban, bányában sem, tokban tartom (beyza) és vigyázok rá, ja és résokozó leejtésem sem volt (szóval bekaphatja az aki ezt feltételezi akár mindenkiről is). Énsem hagynám szervizben, viszont a porszívót meg fogom próbálni, mert ahol bement a por ott a szívólevegő isGarmin: felraktam végre, és fasza, navigál ezerrel, kb 5 mp alatt talál jelet, vagy kevesebb. A kiegészített és a beépített gps van pipálva nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest