Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cold5
senior tag
válasz
Kolondrum #7411 üzenetére
Szia,
Ne haragudj a késői válaszért, de egy kicsit dühős voltam a dolog miatt. 2 napra rá bementem a Nokiába és megmondtam, hogy addig nem megyek el innen, amíg nem csinálod meg úgy mintha a Tiéd lenne.
Azt, kell mondanom fantasztikus a rábeszélő képességem.
Még egyszer, ne haragudj, hogy ilyen későn válaszolok!
Köszönöm a segítséget!
-
Cold5
senior tag
Sziaszok,
Azokhoz lenne egy kérdésem akiknek fehér a telefonjuk.
Én most cseréltettem a Nokiába az egész burkolatot és az a gyanum, hogy nem eredetiek bizonyos alkatrészei. Ami furcsa, a teló tetején és alján levő betétek gyöngyház fényűek, a bill. és a keret meg matt?A bal felső és a jobb alsó gomb minta elvesztette volna a nyomáspontját illetve a világítás is csak a numerikus résznél erős a többi részen gyenge, a felső sor (gyors gombok és a híváskezelő még gyengébb)
Ez így okés?
Üdv,
Cold5 -
Cold5
senior tag
Sziasztok!
Van új szoftver:
Latest available software for Nokia E71, product code 0558796
Version: 400.21.013Megnézzük a hétvégén, mit tud!
Üdv,
Cold5 -
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Gyors (nagyon gyors) segítségre lenne szükségem!
Az e-mail kilens nem müködik a telcsibe.
Pontosabban: Letölteni letudom a leveleim, törölni is tudok de MEGNYITNI NEM!!Gmail + Céges (imap mindekettő)
Újrainditás volt, mindenhogyan megpróbáltam megnyitni semmi. Kártyára menti az üziket. A memóriakártya használható, mert képeket, videókat meg tudok nézni és rögziteni is tudok.
Elég fontos lenne ebben a telefonban az email kliens...
Üdv,
Cold5 -
Cold5
senior tag
VAN ÚJ SOFT!!!!!!!
Kiváncsi vagyok, minden úgy lesz-e, ahogy igérték...
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Megtudja valaki mondani a 2,5-ről 3,5-re átalakító pontos típusát. Gyári Nokiát szeretnék ha lehet.
Köszi,
Cold5 -
Cold5
senior tag
Sziasztok!
Megvettem! Fantasztikus, egyszerűen nem találok rá szavakat...
1 kérdés hozzátok:
Miért pulzál a navigációs gyűrű, amikor nincs nem fogadott hívás és nincs új üzenet???????
-
Cold5
senior tag
Szia,
Nekem ugyan ez volt a probléma az N82-mel. Nekem most a Nokia szervízben "pihen".
Múlthét péntek óta.21. század Nokia szoftverfrissítés: 8nap és még nem kaptam vissza... ez azért elég vicces...
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
N82-ről váltanék erre a "kis" szépségre. Előtte volt egy E51-em aztán lett ez a "fantasztikus telefonom"...
Gyári garanciásat szeretnék, fehér színben... Nem tudjátok véletlenül hol lehet kapni, természetesen olcsón...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest