Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pite4
tag
sziasztok! egy kis help kellene! próbáltam telepíteni a skype-ot és a fringet, de azt írja a tanusítvány lejárt! valakinek ötlet? THX
-
pite4
tag
Szoftver frissítést megcsinálják garanciába! Csak találni kell valami mondva csinált indokot ( nem jó az ébresztő, vagy fagyogat vagy akármi)
-
pite4
tag
válasz
skylinelaca #4671 üzenetére
Én is szerettem! Könnyes szemmel kapcsoltam be, mókás is volt eleinte.De sajna már nem csak telefonálásra és sms-ezésre használok telefont. Így elég butácska szegény nekem.
-
pite4
tag
válasz
skylinelaca #4666 üzenetére
Nem tartottam igényt a cserekészülékre, mert az egy 6610i lett volna
. Még tegnap előbányásztam a fiók aljáról régi 6610em feltöltöttem, és tádáám müködött!
Remélem nekem sem lesz 2hét.... De az elég gáz hogy egy Symbian-os nokiát nem tudtak hozzám vágni. Legalább egy E72est
-
pite4
tag
A drágaszág beszart szoftver frissítés közben!Eddig gond nélkül frissítettem, most meg... Be sem kapcsol.... Vihetem szervízbe!
Pedig végig mondtam neki hogy LÉLEGEZZ! -
pite4
tag
Ha már tokok...... Nem tud valaki olyon tokot ami felkarra erősíthető?(mint az ipod) Sport Tracker-hez jól jönne, parázok hogy kiesik a zsebemből. Esetleg övre akasztósat..
-
pite4
tag
Tegnap biciklizés közben kipróbáltam a Nokia Sports Tracker-t. Jó kis progi. Nem vesztett jelet a gps, pedig végig a zsebemben figyelt.
-
pite4
tag
Két napig jól ment a munkanapos ébresztés az új szoftal, de ma megint átugrott hétfőre
Lehet beviszem szervizbe, csináljanak rajta ők egy szoftver frissítést hátha.... -
pite4
tag
Sikerült telepíteni, pedig mindent úgy csináltam ahogy eddig. Közben feltöltöttem, lehet az befolyásolta....?
-
pite4
tag
Nekem nem akarja a szoftver frissítést! Azt írja ki hogy update startup failed
A legutóbb is ezt csinálta a 200-asnál, aztán pár nap múlva megpróbáltam és sikerült
Közben végig ott voltam mellette, és mondogattam neki: lélegezz!!! -
pite4
tag
válasz
Skorpiooo #2882 üzenetére
Én nem öltönyzsebben hordom, és nem is tokban Azt sem mondhatnám hogy hú de vigyázok rá, és van egy hajszálnyi rés a kijelző és a billentyűzet között!.Még sincs por a kijelző alatt! Szerintem ez garis hiba! Vagy benne van a használati utasításba hogy csak öltönyzsebben, tokban lehet hordani? Lusta volt emberkénk megcsinálni és inkább elhajtott!!
-
pite4
tag
Nállam az sz betűre keresve két nevet ad meg. Az egyik keresztneve kezdődik sz-el, a másiknak a vezetékneve
-
pite4
tag
Telefonbeszélgetést hogy lehet felvenni vele? Külön progi kell rá vagy jó a gyári?
Lenne egy kis fogyasztóvédelmi problémám...... -
pite4
tag
Tegnap megint ugrott a dátum 2 napot! Volt hard reset, mégis..... Lehet az ébresztő kavar be? Minden esetre kikapcsolom, és majd látjuk....
Valaki nem tud valami jó kis ébresztő progit?
-
pite4
tag
Ma ismételten ugrott a dátum két napot........
Hard reset -
pite4
tag
Ilyen fekete házat nem lehet kapni külön? Nagyon rákerültem
-
pite4
tag
Szintén zenész. Nekem ez akkor jött elő amikor az ébresztőt beállítottam munkanapokra. Átállítottam mindenapra de akkor is folytatta. Forúmtársam javasolta kapcsoljam ki az automatikus idő frissítést. Nállam be se volt kapcsolva. Be kapcsoltam, most perpillanat jó. Mikor megvettem még az első szoftal is csinált ilyet, de aztán valahogy abbahagyta.....
Saints javasolt egy hardreset-et, ha továbbra is folytatja akkor nyomok1-et. -
pite4
tag
válasz
harangijulia #2254 üzenetére
Sztem sehol! Én itt vettem [link] . Nem olcsó, de jó! Nézz szét a neten, hátha találsz olcsóbbat. Futár házhoz viszi 1-2nap.
-
pite4
tag
Nállam mostanában ugrál a dátum! Előre viszi a drága 2-3 nappal. Sztem mióta beállítottam a munkanapos ébresztést. Ma ránézek és azt látom hogy már szombat van
. Most átállítottam minden napra majd látom így csinálja e. Valakinél hasonló?
-
-
pite4
tag
Tegnap este nem engette frissíteni, ma reggel meg simán
!
Csináltam biztonsági mentést, és szépen vissza is pakolgatta a dolgokat, a naptárt is!
Amúgy a + - kivül milyen váltoásokat hozott az új szoft? -
pite4
tag
Van guitar hero III-is de az irányítás nem működik
Pedi nagyon jó kis játék lenne.
Én a keresőbe beírtam hogy 320X240 és kiadott egy csomó játékot -
pite4
tag
Csináltam egy biztonsági mentést! Frissítek! Jöjjön aminek jönnie kell!
-
pite4
tag
Ha frissítem a szoftvert mi fog törlődni a tellórol?
Megnéztem az e63-at, pirosban elég gáz. Nem nagyon passzol az üzleti szegmensbe (sztem) [link] -
-
pite4
tag
válasz
alansmithee #554 üzenetére
Jól kezelhető. A bill.zár nekem egyből ment, de a piros gomb helyet egy párszor p-t nyomtam. Ez is csak 4-5x fordult elő. A qwerty-t szokni kell egy kicsit, viszont ha megszoktad istencsászár!
De bemész a MM-ba és "megnyomkodod", én is így csináltam!
-
pite4
tag
Ma megkaptam végre a drágaszágom
-
pite4
tag
Egyetértek az elöttem szólóval!
-
pite4
tag
Ma berendeltem én is egy e71-et! Holnap lesz itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest