Hirdetés
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vtwo
senior tag
Ő jelent meg:
Ahogy az már várható volt, a Nokia hivatalosan is bemutatta az E63-ast. Az újdonság külsőleg szinte nem is változott az E71-hez képest, ám nem annak utódja, hanem egyfajta olcsóbb, butább változatként debütál. Kicsit a fiatalabb célközönséget is szeretnék megnyerni vele, legalábbis a sötétpiros és kék színű burkolat nem annyira szigorú, mint a megszokott fekete vagy barna. Az operációs rendszer nem változott, ahogyan megmaradt a teljes QWERTY-billentyűzet is.
Kijelzője fektetett QVGA, belső memóriája 110 MB, melyet microSD-vel tovább növelhetünk. Természetesen nem hiányozhat a Bluetooth, sőt még 3,5 mm-es kimenetet is kapunk. Ugyanakkor sajnos nélkülöznünk kell a GPS-t, a HSDPA-t és a 3G-t is. A GPRS és EDGE mellé viszont megmaradt a WiFi. Fotózásban is szolidabban teljesít, a kamera 2 megapixeles és legfeljebb QVGA 15 fps videókat vehetünk fel vele. A heteken belül kapható Nokia E63 várható ára 199 euró lesz, és a vásárlónak automatikusan jár 1 GB online tárhely a Nokia Ovi portálján. -
Csapi007
veterán
Ja, ezt a videót néztem én is már azóta, videós képességekről meggyőzött, bár látszik a külömbség az N95-el.
Már a csak a zenelejátszó érdekel, a gyári használtható vagy van jobb külső program?Igazából többen mondták h N osztályban nézelődjek de ilyen árban ott egyik se jön be.
-
jaszy76
aktív tag
Szerintem teljesen rendben van a zenelejátszó része is. A gyári fülessel közepes minőségben szól, de szvsz még ez is megfelelő. Persze, ezt is embere válogatja.
Aki meg annyira minőségbuzi, az úgysem mobilon fog zenét hallgatni.Szerintem ez ne legyen kizáró ok a vásárlásnál. Jó ez!
gerbaudhu:
3. kép a hátlap?
1. kép szerintem a kijelző, éppen a "most játszott" képernyővédő egy kis darabkájával. -
gerbaudhu
tag
Az első kérdésre nem tudom biztosan a választ, mert Nseries készülékkel még nem volt dolgom, de videók és tesztek alapján, amiket láttam kb annyi a különbség, amit leírtál. A zenelejátszóban pl az ekvalizernek kevesebb a sávja, legalábbis az újakhoz képest. Itt csak ötsávos. Nincs a három vizuális megjelenítés (spektrum, oszcilloszkóp, meg nemtommi). A kamera nem Karl Zeiss lencsés, de autófókuszos, és asszem néhány beállítási lehetőség is kimaradt. A galéria sima listás, nem körbepörgős, a menü csak rács, vagy lista lehet, patkó, meg ilyesmik nem. A menü nem animált, csak a fülek a legtetején néha oldalra futkosnak. Viszont kapsz FÉM (rozsdamentes acél) burkolatot a műanyag helyett, minőségi összeszereléssel, teljes qwerty gombsort, 1500 mAh-t(!!!!!), hatalmas 2,4 colos kijelzőt, szerkesztésre is alkalmas office csomagot és az érzést, hogy jól választottál.
Második kérdésre: Lehet-e ezt überelni? Persze lehetne bele giroszkóp, meg 3D gyorsító, meg érintőképernyő, meg usb-ről tölthető akksi (van már ilyen, az N85), meg FM adó, meg mindenféle vakítás a menüvel, de ilyet a nokia nem fog csinálni, mert akkor az tökéletes lenne, és a többi telefonját már nem tudná eladni. Ezért műanyag az Nseries, és ezért "butább" felhasználói élmény terén az Eseries. Biztos, hogy lehet ezen még fejleszteni, remélem nokia bácsi fog is, de ez a telefon arra a célra, amire kitalálták szinte tökéletes. Csak ajánlani tudom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest