Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
miaoumaoi
tag
válasz
MACI PAPA #7702 üzenetére
NSU-val, nokia software updater, vagy phoenix szerviz progival, a nokiaprogramok.hu oldalon találsz leírást. Esetleg keress rá erre, hogy "nokia frissítés phoenix" és lehet firmware-t is találsz. Én úgy tudom van hozzá külön soft letöltő program, de nézzél utána. Egyébként a legfrissebb nem mindig a legjobb, ha nincs vele bajod akkor ne frissítsd... ,szerintem.
jav.: ha most szerezted elég ha leformázod, a kezdőképernyőn írd be ezt: *#7370#, utána visszaáll a teló gyári állapotba, tehát minden törlődik, a beállítások pedig visszaállnak az alapértelmezettre.
-
miaoumaoi
tag
mindkettő fizetős, legalábbis nálunk úgy tudom, hogy nem küldenek gps koordinátákat a gsm tornyok, csak cellainfot, amit elküld a teló a netre és megkapja a tornyok koordinátáit, amik a közelben vannak. Ez tényleg gyors, de én úgy tudom régebben arról volt szó, hogy maguk a tornyok küldik a saját koordinátájukat, de szerintem nálunk Magyarországon ez nem így működik.
Szerk: Megnéztem maps-ban, és cellainfo alapján is menni akart a netre, úgyhogy ha nem akarsz a mobilnetért fizetni, akkor javaslom kapcsold ki mindkettőt az agps-t és a hálózatalapút is. Vagy használj wifit.
-
miaoumaoi
tag
mindkettő fizetős, legalábbis nálunk úgy tudom, hogy nem küldenek gps koordinátákat a gsm tornyok, csak cellainfot, amit elküld a teló a netre és megkapja a tornyok koordinátáit, amik a közelben vannak. Ez tényleg gyors, de én úgy tudom régebben arról volt szó, hogy maguk a tornyok küldik a saját koordinátájukat, de szerintem nálunk Magyarországon ez nem így működik.
Szerk: Megnéztem maps-ban, és cellainfo alapján is menni akart a netre, úgyhogy ha nem akarsz a mobilnetért fizetni, akkor javaslom kapcsold ki mindkettőt az agps-t és a hálózatalapút is. Vagy használj wifit.
-
miaoumaoi
tag
-
miaoumaoi
tag
Tényleg valamit összekevertem, mert nálam nincs mA csak A az kb 0.05 és W. Ez valami régebbi progi verzió, de stimmel, kb. ugyanazok az értékek.
Akkor lehet szar az akksi.
-
miaoumaoi
tag
válasz
Ricardo #7044 üzenetére
Az sok. Nekem 0.19 az átlag. De most, hogy írtad és megnéztem, nekem is felment 0.3-0,6 közé, plusz még a térerő is elment, de ez betudható annak, hogy rossz a lefedettség nálunk, és még szobán belül is váltogatja a tornyokat, olyankor egy kicsit többet fogyaszt, de nem vészes. ..Fut a háttérben valami, nézd meg egy task mannal, hogy milyen nem gyári progik mennek. Talán az okozza, vagy lehet hw hiba. passz, vidd el szervizbe.
-
miaoumaoi
tag
Én nem kapcsolom ki a 3G-t, nekem elég 5nap is.
-
miaoumaoi
tag
rakd fel a nokia energy profilert, és nézd meg, hogy mit csinál, ha nem fut a háttérben progi, akkor kb. 0.24-0.16mA között kell lennie, kb. attól is függ, hogy milyen fényerőn megy a kijelzö, stb. Ha néha felugrik, akkor rakjál fel egy taskman progit, jbak, btaskman,stb. és nézd meg mik futnak a háttérben, a rejtettekkel ne foglalkozz, mert azoknak normálisan kell működnie, csak az utólag elindított progikat nézd meg. Ha régi garminod van akkor ott kell lennie a tsrautostart-nak, azt lődd ki, de előtte töröld a cardrunner.dll-t, mert visszapakolja a memóriába.
-
miaoumaoi
tag
van még más hiba is azokon kívül amiket már ath elmondott, mégpedig az hogy sokaknak nem műxik az equaleser a gyári zenelejátszóban. persze ez se mindenkinél, van akinél 2mp-s késés sincs egyik szoftnál sem. próba cseresznye, ha nem műxik gsm boltokban vissza tudják rakni a régit. én nem kockáztatnék, ja és nekem is 100-as van
, de az enyémben nincs felcserélve a +- , a névjegyzékbugra pedig van megoldás,(a cég adathoz a név első kezdőbetűit beírni, ezt csak úgy leírtam, emlékeztetés képpen, de benne van a topikban, valahol a közepe tájékán vagy az elején, mindegy, már leírták többen , több helyen is.) (az elég fura ember lehet aki erre rájött
ami miatt jó még a 100-as, hogy van benne platform sec.bug, ami kihasználására van program rá, ld. Secman. Egy kattintás és lehet böngészni a teló mappáiban, vagy lehet telepíteni binpda root cert-et( ami megjelenik, a teló legfelsőbbszintű megbízható tanusítványok között, utána már elég leszignózni a binpda root sign progival a programokat és simán települnek, és biztonságos nem kerüli ki a beépített rendszert mint az installszerver, ja és ami fontos hogy a binpda root cert rendelkezik minden hozzáféréssel, ellátja a programot és nem lesz többé "alkalmazás hozzáférés nem engedélyezett" stb. Hibaüzenet, mint pl. Sok psilokos proginak allfiles,drm, stb. kell, azt meg a dev. certek nem tudják megadni a proginak (persze csak a törtekre gondolok), mindegy ezt csak azoknak mondtam, akiknek még 100-as van, de a későbbiekre is fel lehet tenni csak előtte hackelni kell, után lehet másolni a resorce/swicertstore vagy hova a cert fileokat, de van erről egy leírás a smartnews-on, csak ott leftup-os cert-el, de a módszer ugyanaz.
-
miaoumaoi
tag
Így van. Vigyázni kell rá. Ennyi. A másik meg ha sötét a tag akkor beviszi a legközeélebbi átvevőhelyre, nyomnak rá egy sw flasht aztán cseszheted bármilyen kódodat. Feljelentés IMEI alapján, az a legegyszerűbb és szerintem leghatékonyabb. Mert akkor figyelik. Te mint magányszemély nem hiszem hogy sokat tudnál tenni a yardok nélkül, kivéve ha nem vagy maffiózó és nem áll a hátad mögött két gorilla
-
-
miaoumaoi
tag
válasz
2007ath #4051 üzenetére
Nem, én ezt úgy is értettem, hogy mikor volt a kettősmássalhangzó probléma, akkor is sokan kijelentették hogy náluk működik aztán közben mégsem. Sziva. Jó lenne erről valami hivatalos info. Meg azt utálom, hogy össze vissza foltozgatják, van amelyikben nem megy de a szolgáltatósban igen, vagy fordítva, meg összevissza is. Teljesen követhetetlen, hogy melyikben mi van. Mi működik, mi nem.Tényleg csak azon múlik, hogy valaki felrakja, aztán ha működik, működik, ha nem akkor meg így járt. Még régen legalább volt az hogy az új modellekre koncentrálnak, de ma már azokat is össze vissza javítgatják. Már azon sem csodálkoznék ha az nsu az n73 softwerét rakná az E71-re. Lehet hogy már meg is szűnt a NOKIA telefonos üzletága?! Ezt is samsung csinálja, vagy kiadták bérbe valami sufnigsm-nek, hogy spóroljanak a kiadásokon. Persze a reklám az megy ezerrel, flash meg minden szar a főoldalon, aztán semmi sem működik. Ovi meg minden , aztán (egyébként az se működik rendesen), tiszta széthullás az egész. Nem értem minek kell mindenbe belekezdeni, aztán végül lesz belőle egy nagy béta halmaz, mert hogy egy normálisan működő software-jük nincs az már biztos. Vagy hiányzik valami, vagy nem úgy működik, vagy sehogy, vagy nem kompatibilis, vagy még telepítsél fel +100mega libraryt hogy menjen de akkor is mindennel ütközni fog... pfff. Na jól van ez elmehetne off topicba is. Én lezártam ezzel. Térjünk vissza az E71-hez.
-
miaoumaoi
tag
Tök jó egyébként már senki nem mer frissíteni, mindenki attól parázik milyen új bug kerül bele.
Kérni kéne a Nokiát hogy többet ne verjék az embereket az új soft verziókkal, komolyan szerintem ezzel terrizálják az E71 usereket. Már kezd megbarátkozni az ember az új hibákkal, erre jön ki újabb, persze újabb hibákkal. Szerintem az 500.xx.xx soft után már be sem fog kapcsolni.
-
miaoumaoi
tag
Szerintem is ő az usb host-ra gondolt és szerintem sincs benne. Muszáj kártyát cserélni sajna. A dátumprobléma meg szerintem még mindig nem megoldott, egyszer elbaszták, azóta nem képesek megcsinálni, úgyhogy szerintem fölöttem szóló csak akkor mondjál ilyeneket, ha 100%-ra tudod, meg vagy róla győződve, hogy kijavították, mert esetleg nehogy elbassza valaki a működő softját. Pont ott amit linkeltél írta valaki hogy még mindig gáz. Hülyeségeket ne linkeljél be légyszi.
-
miaoumaoi
tag
válasz
Str_Flush #3084 üzenetére
Nekem a fektetett kijelző. Nagyon kényelmes, pl. megnyitok egy videot vagy bármit, nagyon jól átlátható minden, a menü, +infok, stb. Webezni is nagyon jó, soha nem jutna eszembe, hogy el kéne forgatni, vagy hogy megnézzem, úgy milyen, pl film, vagy weblap, stb.
Saint: Megtaláltam időközben amit kerestem, de a te megoldásod is jó, köszi. Szóval a garminban, ha vann fenn turistaterkep (turistaterkep.hu) akkor benne vannak a poi-k (szerintem, de még nem teszteltem), Hova? -> Érdekes helyek -> Látványosságok -> Tereppontok, és ott a GC -vel kezdődőek azok a pontok amik a turistaterkepen meg vannak jelölve, lehet nem mind geoláda, de azok valami geocaching-el kapcsolatos pontok.
-
miaoumaoi
tag
válasz
Magnum_ #2849 üzenetére
az jó lenne, ha ide leírnád nekem/nekünk.
Én is értek egy kicsit a garminhoz, feltettem a térképeket mapsource-val, egybegyúrtam mo-t + topo+ turistat, bár az utóbbi kettő ki van kapcsolvam csak ezeket a geoládákat nem értem, hogy hogy kéne letölteni, milyen formátumban, poiként vagy hogy , hogy fullos legyen, ne csak koordináták legyenek , hanem keresni is lehessen mint pl. most az tetszik hogy lehet keresni közeli helyeket pl. beírom tesco
és elkezd keresni 20km , majd 50km és listázza, próbáltam geoláda geo stb. de nem, talál semmit. Azt hittem ezek a túristatérképben vannak mint poi-k, mert úgy lenne az igazi, mint pl. a naviguide-ban, hogy gyárilag tele van pakolva poi-val.
-
miaoumaoi
tag
Nekem új soft kellene
pl. ami már az e55-ön van OS9.3 fp3 vagy valami ilyesmi. Konkrétan ami tetszik az új soft-ban(idézve a nokia honlapjáról):
.A legutóbb használt számok listázása( SMS-nél hasznos)
.SIP VoIP 3.0
.Nokia Maps 3.0 alkalmazás
.N-Gage
.Videofelvétel VGA felbontásban, 15 fps sebességgel
.Lejátszott videofájlformátumok: .mp4, AVC/H.264, .wmv, RV, Flash Video, H.263/3GPP
.FM rádió, 87,5–108 MHz, RDS támogatással
.Hangrögzítés
.Hangfelvétel formátumai: .mp4
.Nokia Messaging élethosszig tartó előfizetés
.HTML alapú e-mail kliens( ez mobil arenas hír, nokia oldalán nem találtam róla infot.)
Kb. ennyi, mondjuk kb ennyivel is tud többet az új szoft, hardveresen elégedett vagyok vele. Ja amit észrevettem, hogy csengőhang lehet pl. video file is.Jópofa, régi SE-n láttam ilyet.
-
miaoumaoi
tag
válasz
PrinczA #2201 üzenetére
Ha vodás vagy, akkor menj be a beállítások,telefon, 'hozzáférési pontok'-hoz és ami net vagy gprs, mindegy ,kivéve az mms írjál át egy betűt az apn, részénél. tehát pl. vitamax.internet akkor vitamax.intern3t, utána már garantáltan nem fog tudni csatlakozni, ha hazajössz és kelle akkor meg visszaírod. De szerintem feleslegen aggódsz, mert kérdés nélkül úgy sem csatlakozik semmi, ha csak külön nincs úgy beállítva, de akkor meg meg kell adni a használt hozzáférési pontot. A leggyakrabban a gps-el szívják meg, de azt ki lehet kapcsolni, beállítások, általános, 'helymeghatározási módszerek' és ott vedd ki a pipát a kiegészített elől, akkor már nem megy a netre koordinátákért, a hálózatalapút hagyd bennt, mert van ahol lehet működik mint pl. nálunk a cellainfó, de az nem fogyaszt netet.
-
miaoumaoi
tag
A nokiaprogramokon valaki írt egy módszert a duplabetűs keresésre. Úgy kell csinálni, hogy ha a név elején van duplabetűs mássalhangzó, akkor fel kell vinni a névhez egy új adatot mint Cég, és elég beírni a duplabetűs rész első betűjét. pl. Szabó József --> akkor a cég-hez 'S' betűt, Szabó Zsolt akkor 'S Z' .. és így tovább... utána már megtalálja azokat a neveket is.
-
miaoumaoi
tag
válasz
2007ath #2157 üzenetére
Ha már belekezdtél a tsrautostart kiírtásába fejezd is be!
Kártyaolvasóval töröld le a CardRunner.dll, QueApi.dll file-okat.(/sys/bin) és a CardRunner.rsc filet.(/resource/plugins) Ezután el kell indulnia, ha tényleg ez volt a baj. Ha mégis kellenek (a garminhoz), akkor telepítsd újra a garmin-t.
-
miaoumaoi
tag
válasz
vanek01 #1990 üzenetére
Biztos, hogy működik? Minden dupla betűsre? pl. zsolt,györgy,csaba,stb.? A főképernyőn az 'easy dialing' is működik? csak mert akkor lehet hogy sutyiban megcsinálták, ennek nagyon örülnék, rögtön frissítenék is NSU-n.(én pl. 100.-as szoftverrel vettem, és működött a +=, nem volt felcserélve. Még most is az van rajta (100.07.76), nem nyúltam hozzá, nem frissítettem, és minden működik, kivéve a duplabetűs keresés.)
-
miaoumaoi
tag
válasz
skorpio261 #1713 üzenetére
megnyitod a levelet amiből szeretnél másolni,utána opciók, és válasz a feladónak. Utána már tutdsz szöveget kijelölni, mert beidézi a levelet az újba.
-
miaoumaoi
tag
Valaki meg tudná nézni egy E63-on, ott hogy megy a dupla mássalhangzós keresés? Ja és még valami eszembe jutott, ezt nem lehetne valami patch-el megoldani, mert a program ugyanaz (phonebook.exe), csak ha magyarra van állítva gondolom más resource file-t használ, de a program nem változik meg. Biztos nem a program rossz.
-
miaoumaoi
tag
Hi!
Nekem se játsza le. Megnéztem egy n82 videóval, de nem csodálom, ugyanis kb 2500kbit/s-el van kódolva, úgyhogy felejtős. A coreplayerben van olyan hogy sebességteszt, abban max 1500kbit/el tudta vinni, azért az sem rossz, 640x480-as file 1500-al már szerintem elég jó minőség. Ezen már csak egy hardver upgrade segítene, hahaha pl. egy GPU, ami pl. az E90-ben van, (de oda kell is szerintem egy akkora kijelzőt meghajtani). Sajnos ez a proci egymagában ennyit tud... -
miaoumaoi
tag
Sziasztok! E71-el kapcsolatban szeretnék kérdezni. Nektek sincsennek hangok a top hits solitaire játékban? Még a beállításokban sem találtam.
Más: Akinek mindig telepíteni akar bekapcsoláskor, annak azt tanácsolom, hogy telepítse a gyári szótár progit és a szótárakat is a telefon memóriába. Az opera miniben pedig, nem a beta-ban, működik minden gomb, csak a címsorban felfele kell nyomni a navit és szimbólum beírást kell választani és abban a szerkesztő ablakban már működik a törlés gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest