Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilsner
aktív tag
porfóbiásoknak egy ötlet: lehet kapni fotósboltban egy tisztító pumpát. úgy néz ki mint egy kiwimadár, egy kis lufiszerű gumitömlő az egyik végén egy csőrszerű fúvókával. ccd szenzorok tisztításása használják, de jó még billenytűzetből kifújni a redvát, satöbbi. azzal meg lehet próbálni kifújni a kejlző alól a port, mert elég erősen fúj.
-
Magnum_
nagyúr
geocachingre használható az E71/garmin?
-
asus27
tag
válasz
Pityusz99 #2790 üzenetére
Szia, nekem a gyári szoftver van rajta, 3hete van nálam, felraktam Garmin, DivX player, File Manager, raktam ra témát, filmeket nézek rajta, de még egyszer se fagyot le !!!
Nagyon jó telcsi, és aminek nagyon örülök, hogy nem a Nokia 5800 vettem meg, egy nagy kalap szar ehez a telcsihez képest.
-
Magnum_
nagyúr
nekem mostanság nem fagyott. visszatettem egy gyári témát, hasít is rendesen. akkura sincs panaszom.
-
zsoltke
tag
nekem mostanában akkor fagy le ha talál gps jelet, újraindul, megint talál és akkor már működik.
-
Szabeszka
aktív tag
válasz
Pityusz99 #2790 üzenetére
Hát előre elég nehéz megmondani, hogy fogják-e forgalmazni, de elég népszerű a készülék, úgyhogy valószínű.
Nálam eddig egyszer fagyott le a készülék, soha semmi problémám nem volt vele, csak ajánlani tudom, megbízható készülék.A sormintát legközelebb inkább hagyd el.
-
Pityusz99
csendes tag
Sziasztok. Nagyon gondolkodom hogy lecserélem az előző telefonom ( SE K750i) mivel már 3éves lesz és a navi billentyűvel már teli van a hócipőm. Ezt néztem ki és ahogy látom nem rossz választás csak arra lennék kíváncsi hogy vajon a magyar PINK színű és T jelzésű üzlethálózat vajon júniusban fogja még árulni?????
Szerintetek Júniusban kapható lesz még a T üzletekben???
Erre nagyon kíváncsi lennék, mert az ára ahhoz képest hogy mennyit tud ahhoz képest nagyon jó, csak az aggaszt hogy a tesztben írták és látható is volt a videónak köszönhetően hogy fagy. Ebből mi igaz? és most a jelenlegi E71 tulajdonosokhoz fordulok.
köszönöm
sziasztok
-
revolver
aktív tag
-
Coyote2000
őstag
ezzel azért vigyáznék... nekem az évek során kialakult az úgynevezett előlapcsere-parám
Ennek az a lényege, hogy nincs az az előlapcsere, aminek a következményeképp ne kerülne be por vagy szösz a kijelző és a plexi közé. Ez meg ugye a sokkal közismertebb szöszpara
A vicces az, hogy szervízben sem csinálják szöszmentesen... ezért én azt mondom, egyszer kell szép színűt választani, és azt lehetőleg soha szét nem szedni.
-
asus27
tag
Sziasztok a sógortól kölcsön kértem a BLUE-és GPS vevőjét, összetársítottam, de a Garminba a belső GPS-et állítottam.
Na most beállítottam az úti célt, és nagy valószínőséggel rásegített a BLUE-és GPS vevő a jelek megtalálásához, azóta a belső GPS vevővel tökéletesen mükxik.Ja és találtam a Garminhoz, EUROPA 2009-es térképet, igaz volt egy két körforgalom amit nem jelzet, meg egy kicsit lassú, nálam.
-
Bodsa
csendes tag
válasz
riszter #2744 üzenetére
hali
a második lejátszás után még nem volt igazán meleg.
Tom h nem a legjobb ötlet volt az ágyra tenni, de én még sose tapasztaltam mobilnál h használat közben melegedne, ezért nem is gongoltam rá.
Amúgy majd megnézem egyszer egy akku monitoros progival is h mennyit vesz le, mert a 400 perc után csak két vonalka ment le, de másnap reggel már kevesebbet mutatott.
Csak azért teszteltem mert kiváncsi voltam meddig tudnék filmezni ha hosszabb útra mennék, mondjuk egy 24 órás úton a Mont Blanc-hoz.
jah és más
ti is úgy tudjátok h ha magam cserélem le az előlapot pl egy
feketére
akkor ugrott a 2 éves garanciám? (ujmobilok-os)
danke
üdv
-
Mephistoone
senior tag
Mégegyszer megnéztem made in Korea. A mobilmesternél vettem és 2 év nokiagari van rá. Állitólag bemutató telefonok a nokia szaküzletben. Olcsó volt és tényleg hibátlan volt. Mondjuk ez a második de ez szupi. rendesen nyuzom. Nekem éppen van rés a bill és a kijelzö közt. szinte minimális ennyinek kell is mert néha ugy erzem hozzaer az plexihez, de nem, pont elfer. nagyon egybe van.
-
burasu4
senior tag
Nekem is befér a körmöm..de por az nincs mert mindig Krusell zippzáros tokban hordom...rem nem is lesz
-
PhilBrick
őstag
Van hasonló élményem, de füst szagig nem jutottam:
Gyakran használom JoikuSpot progival wlan ac-nek a telefonom. Ilyenkor 2Mbit-el szoktam torrentezni rajta keresztül. Ezzel töltés nélkül 4 óra alatt lemerül. Tehát többet fogyaszt mint nálad. Sőt töltés közben is lemerül egy idő után, mert több energiát vesz fel, mint amennyit kap.
Meleg, meleg de füstszaga sosem volt. -
Ricardo
titán
válasz
Mephistoone #2768 üzenetére
"csavihuzinak "
-
Magnum_
nagyúr
válasz
korea?
hol vetted? -
zsoltke
tag
válasz
létezik made in korea is??
nekem finland és van rés, körmöm majdnem befér -
Mephistoone
senior tag
válasz
Coyote2000 #2765 üzenetére
Nekem made in korea, de nincs nagy rés. ja és csavihuzinak azt a 4es vagy 5os torxot mondom amivel ki is lehet venni a csavart, az inkabb egy tuhegy mint csavarhuzo, de csak eppen kell megnyomni azt a 4 fém pecket, semmi baja nem lesz.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Coyote2000 #2766 üzenetére
söt, ez nem bug, ez fícsör
-
Coyote2000
őstag
a teszted eredmenye egyaltalan nem lep meg, bar lehet hogy sokkal kevesbe melegedett volna ha egy hideg asztalra teszed le, ahol jol tud szellozni.
munkambol kifolyolag sokat vagyok konferenciahivasokon, amik altalaban akar 1 oran at is elhuzodnak. Ilyenkor borzalmasan melegszik a telefon! Kulonosebben nem aggodtam eddig emiatt, az osszes telefonom melegedett, az E71 legalabb birja a strapat. Elvaltozast eddig nem lattam rajta. Azonban most hetfon sajnos nem mukodott a szerver. Mit csinaltam? Fogtam a cuccot, felhivtam mindket kollegat es osszekapcsoltam oket, ugy, hogy az en telefonom volt a "szerver". 15 perces beszelgetes utan mar egette a fulemet, tavolabb tartottam, majd mar le is kellett tennem, bedugtam a headsetet. kb 40 perc beszelgetes utan hihetetlen forro volt, abban biztam, hogy magas az olvadaspontja, es nem fog az akku sem az arcomba robbanni a kovetkezo pillanatban.
Hat ez szo szerint meleg helyzet volt, a maibol okulva az mar biztos, hogy hivasok kozben nem teszem toltore, es ha lehet a hosszu hivasokat headsetrol nyomom, mielott meg komoly serulest okoz a tulmelegedes.
Ajanlom mindenkinek.Amugy ezt nem neveznem az E71 hatranyanak, mas telefonok is melegednek hosszu strapa soran. Valoszinuleg csak az erzes ijeszto, mert a fem vezeti a hot, a muanyag kevesbe...
-
Jadro
veterán
válasz
Mephistoone #2763 üzenetére
A csavihuzi azért erős!
Saint_: CEBIT-en vannak a srácok, gondolom nincs rá kapacitás.
-
Mephistoone
senior tag
nekem szervít után akkora 3 ujjlenyomat maradt belül hogy majdnem leestem a székről. kérdezték visszaküldjék? mondom isten ment ésn szétszedtem ugysem elöször csinálok ilyet hát megtakarítottam és nagyonjol lelehte venni a port ezzel a celluxxal na scotch magic tipe. lámpafény alatt fejjel lefelé kell csinálni és gyönyörüen meg lehet takarítani és ugy összerakni. figyelen aki szétszedi az also kromozott muanyak csikot ne akarja kiszedni mert nehez jol visszatenni és oldalt a 4 fém részt be kel kicsit nyomni csavihuzival közben szétfele fesziteni körömmel és a végén letolni. ja a billentyűzetnek megvan a kis nutja amibe be kell akasztani!! tessék odafigyelni mert akkor össze vissza huplis lesz ha nem jol van betéve!!
bocs a helyesirasert siettem
-
idor
csendes tag
na kiváncsi vagyok az enyémmel mi lesz...
Nekem ne karcingolják össze...biztos hisztizek ott egy sort ha észreveszem...-nem mintha érne bármit is...ha már megvan a baj..
-
jaszy76
aktív tag
Sziasztok!
Van vmi javaslatotok ingyenes VPN kliensre? Próbáltam a SymVPN és SymSMB nevű progit. 14 napos próbaváltozata van, nagyon remekül működik. Van belőle tört verzió is, de az nem jó. Sajnos, a gyári Nokia VPN klienst Windows XP-hez konfigurálni nem sikerült.
-
boush
tag
Először azért tényleg érdemes nyílt terepen próbálni, nem atombunkerban. Aztán meg a garminban az eszközök/beállítások/rendszer/gps vevő részben le kell tiltani a bluetooth-os kapcsolat és a kiegészített GPS/beépített GPS-t kell engedélyezni. Egyelőre ennyi ötlet, remélem nem a belső GPS vevőd szar.
-
boush
tag
Naakkor:
Por: bankkártyányi rés nincsen, por van, nem sok, de egy nagyobb szem igen, meg néhány kicsi, az élvezetet nem rontja de néha látszik. Én gondoltam beviszem egy T-be és ott a szemem előtt kifújják kitisztítják. Így volt az N70-emnél is.Hogy miképp kerül a por bele nemtom: nem dolgozom sivatagban, bányában sem, tokban tartom (beyza) és vigyázok rá, ja és résokozó leejtésem sem volt (szóval bekaphatja az aki ezt feltételezi akár mindenkiről is). Énsem hagynám szervizben, viszont a porszívót meg fogom próbálni, mert ahol bement a por ott a szívólevegő isGarmin: felraktam végre, és fasza, navigál ezerrel, kb 5 mp alatt talál jelet, vagy kevesebb. A kiegészített és a beépített gps van pipálva nálam.
-
idor
csendes tag
Nálam nem kis rés van..ha sötét van,és világít a billentyűzet, az egész kijelző alja világít egy csíkban, erős fénnyel..a navigomb felvillanásakor az egész rés világít...
És itt sajna nem egy porszemről volt szó..nagyon sokról..filmnézés alatt is látszott...tele volt már vele nagyon dúrvánNa akkor most aztán tényleg aggódom h dobálják majd jobbra balra...akkor meg már nem tudok mit csinálni, ugye? ha őt "tesznek " rá valamit...?
-
asus27
tag
Sziasztok felraktam a Garmin nevezetü navigációs szoftvert, a E71 es telóra, tökéletesen mükszik csak egy gond van, nagyon gyenge GPS-jel, valaki tud segiteni, ja és annyira gyenge, hogy azt irja várakozás a GPS jelre, és csak várok de nem történik semmi.
HELP !!!
-
idor
csendes tag
Sziasztok!
Na, a sok por a kijelző alatt,tényleg nem volt normális...
Nézegettem ilyen telefont másnál is, és észrevettem valamit, ami csak az enyémen olyan amilyen.
A kijelző és a billentyűzet között nálam van egy hézag..egy olyan hézag, h egy bankkártya majdnem befér oda..új korától ilyen volt, de mivel nem volt összehasonlítási alapom, elfogadtam hogy ilyen.
Tehát a por innen megy bele...
Eléggé elkezdett idegesíteni ez a dolog, beszéltem a sráccal, akinek a boltjából származik a telefon..azt mondta 10/9 azt mondja h leejtettem és azért van elcsúszva..Na most ez totál kivágja a biztosítékot, úgy vigyázok a telefonra h szó nincs rá...egy karc nincs rajta...
Najó....mindegy, 2 év nokia gar, teló 1 hónapos, bevittem a nokia szervízbe..próbálták megcsinálni, már ott szétkapták..de utána ferde lett, és a billentyűzet meg homorú..kidagadt a közepe, és be lehetett nyomni az egészet...kérdezte a srác így megfelel e...Mondom ne viccelődjön már..
Már az állatira idegesít h szét kell szednimert szerintem cserélni nem fogják, hanem cserélik amit kell.. Félek h karcos lesz, hogy nem lesz olyan stabil már...áh..nagyon bosszant...
Vélemény? -
Okytep
csendes tag
Hello Keksz,
Ezt a postot egy másik fóromba írtam, de gondoltam segít majd neked is.
szerk:
Ja még annyit, hogy ezzel a módszerrel más VOIP szolgáltatót is sikerült beállítanom, vannak, akiknél ingyenes vonalas hívások is vannak. Sajnos a telefon készenléti idejét elég erősen csökkenti, ha fel vagy jelentkezve az internettelefonra, ezért én úgy használom, hogy a Fring nevű programmal a befelé is hívható Neo-s acc van beállítva és az internettelefonnak pedig egy ingyenes percekkel rendelkező acc: VOIPdisc....... .VOIP telefonálással kapcsolatos tapasztalataimat osztanám meg veletek. Elöljáróban annyit, hogy nagyjából átolvasgattam a topicot és köszönet mindenkinek a sok hasznos infoért és alkalmazásért. Néhány post foglalkozott a VOIP telefonálással is, azonban ezek segítségével nem sikerült beállítanom ezt a szolgáltatást.
Előzmények:
- T előfizetésem van egy 80MB-os w'nw-kal kiegészítve. A készülék E71 gyári szoftverrel (100.07.76).
- csináltam egy Neophone előfizetést és (balga mód) egy 1000 forintos feltöltést.
- Megpróbáltam beállítani a SIP accountot, ami mindig "Bejelentkezés sikertelen" hibaüzenetet adott.
- Kérdezte a Neophont, nem tudtak segíteni
- Kérdeztem a NOKIA-t, azt mondták, hogy csak a Nokia által választott szolgáltatóval lehet használni. (Macrogate).
- T-Mobil csak meregette a szemeit a problémámra.
- Fring segítségével 3 mp alatt lehet egyébként beállítani a szolgáltatást, ami jól is működik, de én telefon beépített kliensét akartam használni.Végül sikerült a megfelelő kombinációk beállításával életre kelteni a dolgot:
Ezekkel a beállításokkal NEM működött:
Alapértelmezett hozzáférés : (internet hozzáférést biztosító profil)
Szolgáltatásprofil:IETF
nyilvános felhasználónév: 0621xxxxxx@sip.neophonex.hu
Tömörítés: nem
Regisztráció: mindíg bekapcsolva
Biztonság nemProxyszerver beállítások: HAGYD ÜRESEN
Regisztrálószerver:
Reg szerv cím:sip.neophonex.hu (utánna elé teszi a sip: -ot ez em baj)
Tartomány: sip.neophonex.huFelhasználónév: 0621xxxxxx
Jelszó: xxxxxÁtvitel típusa: UDP (ez fontos!!)
Port 5060Ezekután a kapcsolatok - Internettelefon beállításoknál ki kell választani a fenti SIP profilt.
A NOKIA oldaláról letöltöttem egy [URL=http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/d61bd0ec-1304-45dd-9283-63d631cb86b1/SIP_VoIP_Settings_v1_2_en.sis.html]programot[/URL] , amivel már sikerült a bejelentkezés.
Befelé tudnak hívni a 21-es vonalas számon, én pedig tudok kifelé hívást indítani cca 8HUF a belföldi vonalas irányban.
-
Bodsa
csendes tag
hi all!
a következő dolog történt a telómmal. Brutál eset uh csak erős idegzetűeknek:
ki akartam próbálni mennyit bír a telefon aksija, hogy hány órát tudok vele filmet nézni. Le is ment 4x egy 104 perces film, tovább nem nyomtam pedig az akku bírta volna még jócskán.
De mivel az első után már meguntam nézni, letettem az ágyra képernyővel felfelé. A teszt végén megfogtam, éreztem h kicsit meleg az alján, leveszem a hátlapot, égett, füst szaga volt az akksinak nézem a fém hátlapot, az alja elszíneződött a hőtől.
És mindez úgy történt h nem olvadt meg se az akksi se semmi, a teló meg tökéletesen működik.Szóval óvatosan a nyúzással, meg a túlmelegedéssel
bal
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Coyote2000 #2739 üzenetére
nekem teljesen levált, és a belsejéből a piros boritás is majdnem teljesen. fasza tok.
-
zsoltke
tag
válasz
Coyote2000 #2739 üzenetére
ha mindig azzal játszol akkor azért jön le
-
Coyote2000
őstag
nekem lejön a gumi borítás a bőrtok szélein. Ti hogy álltok ezzel?
apróság, de engem zavar, mert mindig ezzel játszom pótcselekvésként
-
Keksz
senior tag
Ezt a szolgaltatot probalta mar vki:
http://www.macrogate.hu/vagy barmi modszert amivel az e71 -et voip telefonkent lehet hasznalni?
-
Magnum_
nagyúr
-
skoos
őstag
Ha jól sejtem zseblámpa üzemmód továbbra sincs....ahol a vaku ledje ég....
-
Magnum_
nagyúr
ezt a képet ma fényképeztem, hát valami botrányos a képminőség
-
<NewL>
addikt
[link] Az ujmobil.hu oldalán több színben is elérhető az E71. fehér-fekete-szürke Ha jól néztem eddig csak a grey steel volt kaható. és 2 év gyártói garancia. 86K
Feketében is megnézném! -
<NewL>
addikt
válasz
riszter #2718 üzenetére
A fenykepeze vakuja miatt jobban fenyesnek latszik,de amugy tenyleg fenyesebb mint a szurke. Nekem mindenesetre jobban bejon,olyan nyari mobil ez
Annyira tetszik ,h nem fogok megvalni tole,hugomnak mondtad ,h kezdjen el gyujteni,majd o atveszi tolem,legalabb csadban marad -
pilsner
aktív tag
pár hete én is észrevettem EGY darab porszemet a kijelző alatt. de most már annyira nem zavar, majd egyszer ki lesz tisztíttatva de addig csak akkor veszem észre, ha ki van kapcsolva a kijelző, és pont azt keresem. biztos hogy a kijelző-gombsor között csúszik be valahogy a por, de nem dekákkal.
és én is akartam rá venni brando fóliát, meg a gyári tokban hordtam, meg folyamatosan azt figyeltem nem-e karcoltam meg valahol, de teljesen felesleges az aggodalom. nincs rajta fólia, de én eddig még egy mikrokarcolást sem vettem észre a kijelzőm(maximum annyi, hogy látszanak rajta az ujjlenyomatok, amikor kiveszem a zsebemből). meguntam, hogy használat helyett aggódok érte -
idor
csendes tag
Köszi az ötletet!
De sajna ezzel a kijelző alól nem lehet kiszedni semmit..nem a gombok alá beszálló porról van szó..
A másik, amikor pl videót nézek, és a kijelző tetején írja a video nevét - a szöveg nem látszik végig..egy ponton elhomályosulnak a betűk, vagy el is tűnnek... ez pixelhiba lehet? vagy ez mi ez?Eszméletlen, imádom ezt a telefont, és nem is értem h miért vannak vele ilyen gondjaim..
-
<NewL>
addikt
Ilyen probléma még senkinek sem jelentkezett a topicban ha jól tudom.
Vidd vissza garanciába biztos csinálnak vele valamit.
Gondolom kitakarítják. De szerintem egy szétszedés után már olyan stabil sem lesz a készülék. Főleg ha nem hozzáértő kezek nyúlnak hozzá. Szervizbe vidd mindenképp ne te kezd el törlölgetni. -
idor
csendes tag
a gyári tokban van végig..kimondhatatlanul vigyázok rá..
ahol a fényérzékelő van - alatta ahol kezdődik a kijelző, ott végig csupa por..de már a kijelző közepén is ott vannak ilyen kis darabok..:S
felülről hogy a fenébe mehet bele bármi is??
Nagyon idegesítő:S
szerintetek mit lehet ezzel kezdeni? rendszeresen kell szervizbe vinni, h szétszedjék, letötölni belül?? 1 hónapja van meg, már alámegy a por? :S -
<NewL>
addikt
El se tudom képzelni ,hogy megy oda por...
esetleg a gombsor és display résen,de szerintem oda se mehet.
Ne hord poros helyen,vagy vegyél rá egy szilikontokot vagy hord a gyáriba.
Nem a kijelzővédő fólia alá ment a por?Nekem semmi panaszom az akksira,lazán bír 3 napot. (napi 3óra wifi,közben netrádió hangszórón,plusz beszélgetések,sms,meg egy kis játék néha néha,Contra
)
-
idor
csendes tag
Akkor nekem miért csinálja? nem is értem
-
idor
csendes tag
sziasztok!
nekem olyan problémám van a 71el, hogy a kijelző alá bemegy a por, a kosz...
amikor rásüt a fény, látszik, és eszméletlenül idegesít...
másnak is van ilyen problémája???? -
Pompi
nagyúr
-
Bodsa
csendes tag
HI all
tud valaki egy megoldást arra hogy lehet beállítani h mondjuk egy nem fogadott hívás után
ne csak a led villogjon hanem hangot is adjon, pl sípoljon egyet egyet.bekapcsoltam a figyelmeztető hangokat de így se semmi
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E61 utódja az E66-ban megismert szoftvert kapta meg. Nagyon átgondolt készülék, kis hibákkal.
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest