Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
Antonio
üzenetére
Szia!
Nekem olyan Royaltekem van, amit említettél, jól teszi a dolgát, de azért látszik, hogy nem SirfStar III-as. Hideg indulásnál, vagy ha máshol kapcsolod be, mint ahol kikapcsoltad, és erősen felhős az ég, esik az eső, vagy magas házak között vagy, nehezen (3-4 perc alatt) talál holdat (főleg ha egyből elindulsz az autóval). De ha már összejött a doog, akkor nincs gondja. Nekem csak ritkán kell a GPS, és akkor sem létkérdés, ezért a 11k, amit én költöttem rá, pont méltányos ár volt. Akinek komolyabb célra kell, annak inkább a SirfStar III-as cuccokat ajánlanám, azok bámulatosan érzékenyek.
Zsolto
-
icram45
csendes tag
-
-
Pompi
nagyúr
válasz
Antonio
üzenetére
Én Nokia LD-3W-t használ(gatok), még anno az N70 mellé vettem. Igaz, ez picit több, 19 ezer környékén lehet hozzájutni boltban, de azon kívül, hogy megbízhatóan működik, megvan az az előnye, hogy nem kell hozzá plusz egy féle töltő, ugyanaz a töltő csatija van, mint a telefonnak és jár hozzá egy autóstöltő, cserélhető akksija van, ami egy BL-5C.
-
-
Pompi
nagyúr
A telefon product code-ját kell átírni "itthonira" és után lefrissíteni a szoftverét a NSU-n keresztül.
Az, hogy ez mennyire káros a garanciára már más kérdés, többször körbe jártuk már a témát, szerintem ebben a topicban is. Egy a lényeg, ha nem magyr nyelvü a telefonod, akkor nem is itthoni Nokia garancia van rá, tehát max. oda tudod majd visszavinni ahol vetted. Ha egy független GSM boltban, akkor ott kellene megkérdezni, hogy mi a véleményük a dologról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Tőzsde és gazdaság
- Plazma TV topic
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest