- Prohardver app (nem hivatalos)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
danaudio
aktív tag
válasz
adamsys #4668 üzenetére
külön programmal állítod ezt be vagy a telefon tudja magától? mert ha tudja magától, akkor próbáld külön programmal, ha külön programmal, akkor rakd újra a programot.
ha magától tudja és nem tudsz hozzá külön programot, keress rá a mobilesmania.com-on, mert van ilyen program nekem egy darabig fent is volt de már nem emlékszem a nevére, de benne van a boot szó
több opció sztem nincs
ja de...a jó öreg hard reset -
danaudio
aktív tag
válasz
adamsys #2618 üzenetére
sok keresgélés és majdnemfeladás után végre sikerült megoldani legnagyobb problémámat/(problémánkat), internetes oldalról file letöltést a telefon memóriájába általam kijelölt helyre!!!!!
1.telepíteni kell a telefon BELSŐ MEMÓRIÁJÁBA a python for s60 v. 1.4.2-t
2. telepítsd a smartGET nevű progit (nekem nem kérdezte meg hogy hova, ezt is belső memóriába rakta)
3. Opera mini 4 böngészővel juss el addig, amíg valamit le akarsz tölteni, így eljutsz arra a képernyőre hogy kiír valami nevet, alatta webcímet, alatta bazi nagy letöltés gomb.
4.most az opcióknál válaszd a könyvjelző hozzáadását, iyenkor megjeleníti a lap adatait, kattints rá a Cím-re, akkor lehet szerkeszteni a címet, ami ugye a direkt letöltés címe.
Jelöld ki az egész szöveget a # gombbal, majd másol...
5.nyisd meg smartGet-et ->Add:akkor be kell írnod egy címet, és ide beszúrod azt amit az előbb kijelöltél,mented, majd start download!
6. és hopp, a memkaridon van amit szeretnélpersze úgy állítod be smartgetet ahogy szeretnéd, hogy hova mentsen stb...
remélem most neked is sikerült valami újat mondanom
..és azért voltam ennyire részletes, hogy mindenki megértse. teljesen jól működik a dolog, hosszúnak tűnhet így leírva, de kb 4 gombnyomás/5mp az egész onnan hogy le akarod tölteni.
imádom ezt a telefont
végre teljesértékűen lehet torrentezni
már csak symSMB-t kéne működésre bírnom(igaz már egy jó ideje nem próbálkoztam), meg jm2pc-t ami valamiért nem akar menni
...evvel távirányítani lehetne a számítógéped, úgy hogy látod a monitorod) de ez valszeg azért nem megy, mert nem támogatja a wlanos átvitelt, csak a 3g-t...mármint a program
-
danaudio
aktív tag
válasz
adamsys #2618 üzenetére
én még előző memkarira felraktam anno, azóta elvesztek ezek a telepítő file-jaim: P,de nekem elindult és semmilyen errort nem dobott.
egyetlen bajom az volt, hogy a készüléklista elég rövid volt, és nem volt rajta egyik elektronikus eszközünk sem, így töröltem...de most egy barominagy listát lehet leszedni.
milyen verzióval próbálkoztál? hogy installáltad, ill szignóztad? -
danaudio
aktív tag
válasz
adamsys #2572 üzenetére
ja hát igen, iit megér egy külön misét..., azok tanszékpénz maximalizálásra mennek...annyit buktatnak, h szerintem hawaii-on fognak kiépíteni lassan új központot...
egyébként belekezdek egy összes létező symbian browser telepítésbe, mert nem hiszem el, hogy nem lehet "csak úgy" letölteni
-
adamsys
tag
válasz
adamsys #2433 üzenetére
Hát sajnos magamnak kell válaszolnom
Ingyenes, nagyon jól használható symbianos rss feedolvasó progi. Kipróbáltam egy csomót, még fizetőseket is, de mind elvérzett valahol. Elvárásom annyi volt, hogy felcsatlakozás után rögtön töltse le az összes friss hírt, ne kelljen minden feedbe külön-külön belemászni hogy leszedje őket. Így könnyen és gyorsan le tudom kapni a friss dolgokat ha pl csak futólag jutok wifi közelbe és rögtön lesz mit olvasni a következő percekre. Ezt vele meg lehet csinálni.
Nagy piros pont továbbá, hogy a Mobispine feed-jeit menedzselhetjük a webről is, nem csak a telefonon lehet bepötyögni a feedek címét. Sőt, .opml listát is importálhatunk vele.A monóra váltós problémát senki nem tapasztalta még rajtam kívül?
UP!
-
danaudio
aktív tag
válasz
adamsys #2430 üzenetére
aha értem, és connections beállítására miért van szükség, csak hogyha valakinek olyan igénye van, hogy csak 1 bizonyos kapcsolatot használjon? csakmert network drives settingjénél is van egy olyan pont, h acces point, ahol ugyan úgy ki lehet választani mit akarsz.
még egy kérdés, ugye teljesen mindegy, hogy mit választok ki drive-nak, meg name-nek network drives settings-nél?thx az előzőkért
-
Tyren
aktív tag
válasz
adamsys #2071 üzenetére
Köszönöm, tényleg. Mondjuk nekem is ez volt az első tippem, de akkor nem jött össze (egyből a bank címét írtam be), aztán más címmel nem is próbálkoztam. Most a t-zones-os címmel megpróbálva már jó. Viszont ami nekem kéne az az egyik bankhálózat wapoldala, és azt bizony nem hozza be. Azt mondja, hogy az átjáró nem válaszol. Nem azért, de ez a régi telómon hibátlanul ment (6230i). Elég hasznos tudott lenni olykor.
-
válasz
adamsys #1896 üzenetére
Gyors indítás:
[link]
Sms írásakor az utolsó hat telefonszám meg jelenik,így nem kell folyton ki keresni a telefonkönyvből
[link]
Gyári feladat kezelő:
[link]
[link]
Akku és energia kezelő:
[link]
Ébresztő óra és figyelmeztető(Ha jól tudom FP1-ben már benne van):
[link]
[link]
Nincs E-mail fiók limit(Pxxx):
[link]
Teljes képernyős háttér(változtatható méret és elhelyezkedés):
1.
2.
3.
Meg még egy pár dolog...Majdnem le maradt:
A gyakran használt Bluetooth ezközökre nem kell rákeresni a telefonnal,hanem lehet azonnal küldeni rá adatot,még akkor is ha rejtve van a fogadó fél:
[link]
Gyakran használt elemek előre kerülnek:
[link]
[link] -
dKes
tag
válasz
adamsys #1849 üzenetére
Nem feltétlenül gáz.
Pl.: Outlook-ban is te állítod be, hogy automatikusan küldjön/fogadjon-e ill., hogy ezt milyen időközönként vagy csak teljesen manuálisan. Egyébként ezesetben egyetértek veled - valóban nem túl részletesek a beállítási lehetőségek ill. nekem sem logikus ez az "állandóan neten lógok" mentalitás, különösen egy mobil eszköznél. Ebből kifolyólag manuálisan oldom meg a problémát - megszokható sztem ...
-
Hoek
tag
válasz
adamsys #1837 üzenetére
A Nokia Maps tényleg jobb, de azért leirom hátha még jó lesz valamire:
-Menj a forumra és lépj be (csak igy jelenik meg)
-SONY ERICSSON ALKALMAZÁSOK / Java térképek
-vpm java térképek letöltése ( ez nem egy fórumtéma, azok fölött van)
-ezután böngészhetsz a térképek között
Ennyi. -
Tyren
aktív tag
válasz
adamsys #1827 üzenetére
Kösz szép!
Jegyzeteknél a beépítettet ismerem. Nekem valami más kéne. Azt jegyzeteknek tartom fenn, de vannak állandó dolgok, amiket a telómon szoktam tárolni. Ha legalább lehetne csinálni bele mappákat vagy valami...
Szoft. Frissítésénél mi veszik el? Telejsen minden? Kontaktok, naptárbejegyzések, üzenetek is?
Ha a pc suittal visszaállítok egy a régebbi szoft idején lementett állapotot akkor a szoft is visszaáll?Joe bácsi:
Az F-secure nálambent volt a Menu/Installations-ban. Még a gombokra is ki lehet tenni még mielőtt telepítenéd. Olyankor a telepítőt hozza be rá. Van a telón egy A0000370 nevű mappa. Abban van benne. Onnan is indítható. -
danaudio
aktív tag
válasz
adamsys #1656 üzenetére
oh kösz
meg is van a gond a linked alapján...még csak 1* csináltam és nem tudtam hogy a végén át kell szerkeszteni notepadban (mert egyébként én is így csináltam), de mostmár signed
thxNem tud valami trükköt arra valaki h amikor adatkábellel kapcsolódok, csomószor azt írja ki, hogy nem csatlakoztatható, a memkártya használatban...pedig minden be van zárva, a téma is a telefon memóriáján van...
ilyenkor újraindítom és úgy megy, csak ez hosszadalmas... -
danaudio
aktív tag
válasz
adamsys #1626 üzenetére
adamsys: tudsz küldeni linket olyan SymSMB letöltési helyről ahonnan úgy lehet leszedni hogy már signed a program? Valamiért behalt a signolóm, és nem akarja a jót
A Google mapsos problémához nemtudok megoldást...be kell vinni vodához és megkérdezni ha arra jársz, lehet h csak az előfizetéseden, kártyás csomagodon kell állítani vmit... -
danaudio
aktív tag
válasz
adamsys #1626 üzenetére
hmm, SymSMB-t feltolom, ez így tényleg hasznos.
Biztos mindenki tudja, de ha valaki nem, az rögvest tegye fel a telefonra Google Maps Mobile 2.0-át.
eddig nekem régebbi verzióm volt, most szedtem le, és örülök a fejemnek hogy milyen jó
Cellainfo, tehát a telefon antennáján keresztül megállapítja hogy pontosan hol vag a világban mégpedig kb 1,5 km-eres körön belül az adótornyok által. Nagyon jó, nem olyan pontos mint a GPS, de például nekem elég ha eltévedek tudjam hol vagyok, nem kell, hogy mondja az utat, merre mennyek...szal cool stuff -
-
personix
csendes tag
-
hulyek
csendes tag
válasz
adamsys #1014 üzenetére
köszönöm ezerszer, kár, hogy csak reggel tudom kipróbálni, addig tölt.
ha meglesz, megírom sikerült-e! nagyon sokat segítettél köszönöm, valahogy biztos beindul végre!más:
igaz, hogy elég sokat maceráltam és a második töltés, de tegnap reggel 11kor vettem le töltőről és 5kor ma délután meghalt. ez így normális mindenkinél? (30 óra!)A másik: hogy lehet, hogy a 100 megás filmeket szépen játsza, a 20 megás pdftől meg kiakad? valaki tegyen már légyszi egy próbát, hogy más telók sem bírják-e a pdfeket 10 mega fölött! köszi
és pls help a core playerben hogy lehet elfordított full screent???
-
hulyek
csendes tag
válasz
adamsys #1009 üzenetére
sajnos nem találom a megfelelő adatokat még a részletes leírás ellenére sem. leírnád nekem szájbarágósan, hogy mit holtalálok és hova írombe? Az IPv4 beállításoknál a telefon ip címe az az ip cím, amivel behozom a routerbeállításokat a böngészőmben? ha nem akkor mi? ezenkívül kér alhálózati maszkot és alapértelmezett átjárót valamint DNS-t is. Ezeket hol találom? Ezer köszi, és bocsi, de nem nagyon értek hozzá!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Once Human
- Bestbuy játékok
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest