Új hozzászólás Aktív témák
-
riszter
senior tag
Osztom az elöttem szóló véleményét! Mutass egy linket, ahol éppen a te mattfém burkolatodat polírozzák ilyen tükörre, mint a white steel....! De nem szítom a parazsat, legyen igazad! Vagy vágd a burkolathoz egy betonúton és ha nem pattant le festék, akkor jövök egy 5 üveg Leffe-fel.....
Vivere militare est
-
riszter
senior tag
"Ha a fém színűt választod az tovább szép marad mint a festett."
Ezt miből gondolod?!
Nekem december óta van egy fekete színű és még mindig olyan, mint újkorában!! Bár ezt a műanyag részekről már nem lehet elmondani - fényesre koptak.... De a fekete és króm színű zománcfesték között biztos, hogy nincs különbség!! Vagy mindkettő kopik, vagy egyik sem! Egyik sem.
Vivere militare est
-
riszter
senior tag
válasz asadasad22 #972 üzenetére
Köszi a választ, akkor hála az égnek nem, hogy nem a kosst vettem meg! Az pedig biztos, hogy egy telefon zenelejátszó szoftvere jelenleg nem szól úgy, mint egy külön mp-é. Viszont a telefon, az mindig nálam van és egy ilyen fülessel azért ha "duzzogva" is, de elhallgatom rajta a kis zenéimet!
Vivere militare est
-
riszter
senior tag
Szívesen! Amúgy nekem ennyit bőven megért (bár örültem volna neki, ha ez van alapból a gyári füles helyett a dobozban!), még ezzel is szemeztem: http://www.pixmania.com/hu/hu/638405/art/akg/k324p-fejhallgato-feher.html de a szfvári MM-ban 19ezer volt! Annyival szerintem nem ér többet! Hiába van mellette frekvencia: 12-23500Hz, míg a sennheiser 18-21000Hz! Szerintem azt a különbséget kevesen hallják.
[ Szerkesztve ]
Vivere militare est
-
riszter
senior tag
válasz asadasad22 #962 üzenetére
Ehhez hozzászólva, szerintem nem a fémes felület fogja megadni magát előbb, hanem a műanyag! Nálam már most kezd fényesedni a sarkoknál 9 nap után!!! Dehát használati eszköz ez is, bármennyire is óvom....
Vivere militare est
-
riszter
senior tag
Bocs, lassú voltam.
Vivere militare est
-
riszter
senior tag
Hello!
Ma vettem egy fülhallgatót az e51-hez, mert a gyári az minősíthetetlen volt a sony walkman-hez szokott fülemnek!
A MM-ban kettőre szűkítettem a kört, egy sennheiser cx300-ra és egy koss-ra (nem tudom a típust fejből). Végül a sennheiser-t választottam, mivel ezt mostanában több helyen láttam dícsérni és különben mindkettő azonos árban volt: 9ezer ft-És akkor a hatás:
Hát én ekkorát szólni ilyen kis fülhallgatót, ilyen tisztán és torzulás nélkül maximum hangerőn még soha nem hallottam, pedig két éve sony hpm-70 -es fülest használok!! Ez valami hatalmas! Brutális basszus! Megértem, hogy dícsérik! És megérte a pénzét. Csak attól tartok, hogy (elnézve a kábel vastagságát főleg a füles bemeneténél) el fog törni a kábel valahol! Valahogy nagyon törékenynek tűnik az egész. Valaki tud mondani véleményt az élettartamáról, aki ilyet használ huzamosabb ideje??Vivere militare est
-
riszter
senior tag
Beléptem a klubba!! Eddig nagyon tetszik a telefon és még az op.rendszer is 6(!!) év sony ericsson után! Kellett már a változatosság, az innováció! Remélem nem bánom meg. Lenne viszont egy fontos kérdésem: most áll az első töltése elött és meddig hagyjam fenn a töltőn? Min.12óra kikapcsolt állapotban? Aztán 3x lemerülésig? Az a biztos nem, hiába Li-Pol?! És a másik: decemberi du.4 órai szürkületben nem mindig kapcsol be a bill. háttérvilágítás, ill. nem fokozatos! Vagy müködik vagy nem, ez normális? Thanx!
Vivere militare est
-
riszter
senior tag
válasz Joe bácsi #154 üzenetére
Köszi a választ! Akkor nem érdemes várni vele...
Viszont az érdekelne, hogy lehet könnyen átmásolni erre a telefonra a ~300 kapcsolatomat a SE w850i-mről? Mert a SE-knál van "biztonsági mentés" opció, ami ugye a memory stickre menti a kapcsolatokat és könnyen fel tudnám másolni egy másik SE-ra ami memory stickes! De ez Nokia, más mem.kártya! És gondolom a formátum sem stimmelne. Kézzel pedig biztos nem fogom egyenként átírni őket! Valaki? Ötlet?
Vivere militare est
-
riszter
senior tag
Jelenleg legkevesebb 68e ft-ot kérnek érte,persze nem nokia garanciával. Karácsonyra vajon mennyi lesz az ára? Megéri egyáltalán várni rá hónapokat, vagy nem lesz számottevően olcsóbb (értsd 50 -55e) év végére? Mert akkor inkább megveszem most ennyiért! Nem vagyok az a türelmes típus. Vagy várható vmelyik szolgáltatónál prepaid-be?
Vivere militare est
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest