- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
Én talán mondhatom, hogy viszonylag rendszeres látogatója vagyok az itteni fülhallgatós/Sennhesier-es topicnak. Nagyon jól választottál, a CX300 úgy veri oda a Koss-t, hogy az valami eszméletlen, hatalmas a különbség a kettő között (pedig a Koss sem olyan rossz a sima fülesekhez képest). A CX300 is kicsit kiemeli a basszust, de a Koss-ról olyanokat hallottam, hogy annak csak basszusa van szinte és amúgy szarul szól minden tartományban, legalábbis egy CX300-tól sehol nincsen. Aki pedig azt az AKG-t kipróbálta, eleinte dícsérte, hogy milyen jól szól, aztán rájött, hogy túlságosan eltúlozza a basszust így meg is hirdette eladásra még aznap, hogy visszatértjen a jó öreg CX300-hoz.
E51-em nekem még nincsen, csak CX300-am egy Sony Walkman-el, még nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy E51-et veszek (ott van lehetőségnek még mindig az a Meizu M8), de ha ilyet veszek, sztem továbbra is inkább Walkman-en hallgatok zenét, elvégre azt arra találták ki, 50 óráig bírja, és biztosan jobban szól. De CX300-al sztem még egy sima telefonon is egészen jó élmény lehet a zenehallgatás. -
Pompi
nagyúr
Én pont azon vacilálok, hogy 2.5 vagy 3.5-ös jackkel vegyem. Azt hiszem maradok a 2.5-nél, mert leginkább a telefonnal fogom használni és veszek egy 2.5->3.5 átalakítót ha mással szeretném. Örülök, hogy beszámoltál a telefon és a füles "együttműködéséről", így még biztosabb vagyok benne, hogy megéri "komolyabb" fülest venni a telefonhoz.
-
Joe bácsi
őstag
50-55-re nem fog lemenni év végéig az tuti, Majd fél év elteltével talán vagy kicsit később. Lásd E50 ára. Bő fél év után esett csak 10 rugót. És attól is függ, h. jelenik-e meg újabb symbianos. Prepaidban tuti nem lesz, mert pl. E65, E50 sincs. Nem akarják, h. tömeg teló legyen, ezért van és lesz csak előfizetéssel a szolgáltatóknál. Év végére Nokia garival sztem lemegy 68-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest