- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyren
aktív tag
válasz
dave_gahan #2693 üzenetére
A BatteryMonitorból az 1.5-ös (vagy valami hasonló) az még egész jó volt nekem. Igazából nem tudom, hogy mennyire valós adatokat mutatott, de azért ha azt írta, hogy fél óra van hátra, akkor nem merült le negyed órán belül, de még 3 óráig sem húzta. Pontosan sose mértem.
A 2.0-ás viszont nekem sokat fagyott és ahogy észrevettem, mintha kicsit vissza is fogná a telót.Amúgy kijött az új Ovi Store és egész jól működik. Belle-s kezelőfelületet kapott és a felső ikonsáv is megvan. Ráadásul mintha gyorsabb is lenne. Nagyon remélem, hogy a Belle jól fog futni a C7-en, mert ha nem, akkor kezdhetek gyűjtögetni egy 701-re. Amúgy pont annyival szebb és jobb, hogy pont elgondolkozzak a váltáson. (szerintem az iPhone-osok nagy része is ezt érzi most a 4S kapcsán
)
Még valami: Mobile Documents nevű progi (mail kliens). Tegnap előtt raktam fel, de eddig jók a tapasztaltok, bár azért még tényleg Bétá-s. De elég gyors és nagyon könnyedén kezeli a nagy csatolmányokat is. Tényleg teljes értékű mail kliens. Azóta a gyárit nem is használom. Remélem azért majd jön már frissítés és nem fulladt be a projekt, mert azért néha megbolondul és pl eltűnik a visszalépés gomb, vagy a görgető sáv és akkor újra kell indítani a progit. Minden esetre, ha valaki egy picit is kísérletező szellemű, akkor én csak ajánlani tudom. Hetekig gondolkoztam, hogy kipróbáljam-e, nem ront-e el valamit a mailezésemben, mert arra érzékeny vagyok, de aztán annyira felhúzott a lassú gyári mailkliens, hogy kipróbáltam, bereggeltem meg minden. Ha kijön a végleges, akár még fizetnék is érte (mondjuk azért nem vagyonokat...).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest