Új hozzászólás Aktív témák
-
mexicanraven
senior tag
Én nem mondtam ilyesmit, szerintem kellemes külsővel rendelkezik, de nem extravagánssal. Emiatt kérdeztem azt, hogy a cikk írója miért tartja annak?
[mod]: Ááááááááá, én nem mondtam, hogy ronda, kaki, fos etc etc. Mint említettem kellemes külső jegyekkel rendelkezik (bár kb 3 része, 3 telefonból össze is rakható), de nem extravagáns!
-
leviske
veterán
Miért ne gondolhatná komolyan, hogy nem tetszik neki a C7?
(#121) Lirion: Amikor bonyolultságrób beszélünk, akkor érdemes a többi rendszerhez hasonlítani. Márpedig ha mondjuk egy Apple tulaj összetalálkozik egy Symbianos telóval, akkor lehet, hogy sikítva elrohan és pszichiátriai kezelésekre lesz szüksége, míg elfelejti az élményt.
És mielőtt elkezdene oltani valaki: azt hiszem eléggé a kezdetektől Symbian tulaj vagyok, szóval nekem pl nem okozna gondot a rendszer használata.
(#119) Jadro: Ha nem a Nokiától veszi, 2 év Nokia garival, hanem csak valamelyik GSM üzletben, akkor már eleve nem 120k lesz, hanem csak valahol 90-100k közt.
-
leviske
veterán
Ha Nokia ellenesnek tartod a Mobilarénát, akkor javaslom, hogy rágd át magad az N900 teszten.
Amint lerak a Nokia egy, a régi hírnevéhez méltó telefont az asztalra, rögtön nincsen lehúzva. Ebben az árkategóriában már nem a Symbiannal kéne vesződni és ez látszik meg a cikken.
Ami meg az N8 cikket illeti: egy telefonban még mindig nem a kamera a döntő, még ha több átlagfelhasználó aszerint is méri a tudását a telóknak. A Samsung kijelző meg inkább dicséret, miután Ők gyártják a leggyönyörűbb képet adó kijelzőket.
MOD/MÁS: A külsőhöz hozzászólva: A Nokia N8 és az N900 után ez a design szerintem is inkább gagyi, mintsem gyönyörű. Ettől függetlenül lehet, hogy élőben, más színben tetszene.
(#103) erikke17: Hülye lenne Androidra váltani, mikor ott van nekik készülőben a MeeGo. A Qt segítségével még menthető alsóbb kategóriákban a Symbian, ha viszont Androidra váltanak, akkor a Qt kilőve és megy a levesbe a Symbianba ölt rengeteg pénz.
Az viszont igaz, hogy hozhatnák már a MeeGo-t... Jelen állás szerint értelme nem volt lelőni a Maemo-t.
-
-
dr. Kind
aktív tag
Egyrész az N8 véleményem szerint egy totál objektív teszt volt, Bog leírta hogy mi a jó és mi a rossz benne. Másrész az, hogy rosszat írunk egy Nokia telefonról, nem a Nokia-ellenesség miatt van, jelen esetben a Symbian^3 az, amivel nem vagyunk teljes mértékben elégedettek. A telefonon futó operációs rendszer az egyik legfontosabb (ha nem A legfontosabb) komponense a készülékeknek, ha rosszul működik/nehézkes kezelni/lassú/ésszerűtlen/stb, az erősen rányomja a bélyeget magára a telóra is. Ez a helyzet most a Nokiával: mindegyik vetélytárs-oprendszer felhasználóbarátabb, szebb, újszerűbb (ráadásul hiába van telepakolva a készülék high-tech feature-ekkel, ha nehézkes a használatuk, senki nem fogja kihasználni őket). Ha ennek ellenére azt írnánk, hogy "jézusom, ez mennyire patent, lealázza az összes többit", akkor egyfelől nem mondanánk igazat, másfelől aki a cikk alapján venne telefont, csalódna a rendszerben.
-
talamasca
senior tag
Inkább neked süt minden hozzászólásodból a Nokiafanságod.
Szerintem semmi gond nem volt az N8-as tesztjével sem.
Objektív volt, én nem szeretnék olyantól tesztet olvasni, aki egy adott márka "rajongójaként" tesztel.
Abban az esetben történnek inkább a elmismásolások. A hibákat takargatjuk, a kicsi erényekből meg glóriát varázsolunk.
Na, erre nincs szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest