- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Látod én összetalálkoztam már pár almával és sikítva menekültem, hogy szinte semmit nem tudok benne átállítani, hogy nincs főképernyője, hogy alig érek hozzá az üveghez és máris teljesíti a parancsot vagy hogy a képernyő nem fordul el a menüben mindenhol fektetett nézetbe.. Szerintem az is gáz, hogy se az almában, se a droidban nincs normális sms karakter számláló (csak akkor jelenik meg, ha már alig van 10-12 karaktered), vagy hogy a droidban google regisztráció kell a naptár használatához.
Egyébként nyilvánvalóan én kisebbségben vagyok a véleményemmel, de nekem fontosabb a telefon tudása, mint a felhasználói felülete. Ráérek, hogy várjak 1-2 mp-et egy program indulásra vagy kicsit több kattintással érjek el funkciókat, ha cserébe pl. egyszerűen ki tudom rakni tv-re a képeimet, videoimat (játékaimat
) vagy tudok rá pendrive-ról is másolgatni, nem kell mindig rádugni a gépre, hátha megbolondul vmi program, ami a mem kártyán volt. Na és az fm transmittert is üdvözlöm, bár mostanában ritkán vezetek hosszabb ideig, de akkor jól jön, ha saját zenéket tudok egyszerűen hallgatni és nem a rádió által szórt hol jó hol szar összeállításra vagyok kényszerülve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged