Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segítsetek! Hogy lehet a gyorstárcsázás ikonját kirakni a főképenyőre?
Arra gondolok ami ezt a indítja -
süti5
őstag
Tudom, hogy meg fogtok kövezni, de nekem sokkal jobb lenne a 808-ra egy windows vagy android, egyszerűen annyi alkalmazástól esünk el, hogy az már nem jó.....
Minden újat csak ezekre írnak meg ios-re.
A kamera miatt vettem és azzal továbbra is maximálisan elégedett vagyok, tényleg szuper. De a symbian/belle semmi egyéb előnyt nem tartogat számomra.
Pl. most néztem van mindigtv app, ami szintén csak a három nagyra van, a miénkre semmi.
De pl. jogtár is van ingyen, a miénkre nincsen -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
MC Pite #6993 üzenetére
Én vagyok csak olyan béna hogyha kapok egy sms-t, akkor azt a számot csak úgy tudom elmenteni hogy válaszolásra nyomok és kimásolom a számot, majd a névjegybe beillesztem?
Ha az automatikus keresés be van kapcsolva, akkor a megnyitott SMS-nél a számra hosszan böksz és menthető. -
MC Pite
veterán
A valós valahol 80 és 95% között lehet, az etxra buttons eléggé pesszimista szokott lenni.
A korábbi kérdésekre nem, vagy csak részben érkezett válasz, ezért engedelmetekkel frissítem őket:
-808 átlagosan 25-35%kal kevésbé bírja azonos felhasználásnál mint az N8 (vagy a sok töltéstől az én akkum már megfáradt amíg ki volt állítva) Egy szavazat volt ahol az N8nál jobban bírta.
-Symftp, Symsmb helyett van egyéb alternatíva (myexplorer szódával jó, de jobb lenne, ha nem kéne megosztással bacakodni, hanem bármilyen gépről rá lehessen csatlakozni a telefonra)
-olyan messenger program ami beállítható időszakonként megy online, nincs(marad az email?)
Illetve új kérdés
-A gyári fájlkezelő néha, install könyvtáramban pedig szinte mindig belassu, utóbbinál másodpercekig csak áll. N8on 98%ban ugyanezek voltak, sose volt ilyen.
-A módosított installszervert (rompatcher patch) felraktam, engedei is telepíteni az órát, időjárás widgetet, de marad a gyári, sokszor próbáltam, sokszor restartoltam... Időjárás illetve zenelejátszót leglább ki kéne cserélni, az üzemmód widgetnél működött az install.-Én vagyok csak olyan béna hogyha kapok egy sms-t, akkor azt a számot csak úgy tudom elmenteni hogy válaszolásra nyomok és kimásolom a számot, majd a névjegybe beillesztem?
-
attisx
addikt
válasz
Quasi_modo #6990 üzenetére
Hát igen, elvileg ilyen egyszerű kiszámolni, mégis ahány app/widget, annyiféle eltérő érték...
(Btw, nem véletlenül van ott az a vigyorgós smájli.)
-
válasz
KillHates #6981 üzenetére
Szerintem mem mindkettő volt rá.. Az usában még ezeket lehet kapni, de a cégnél már nincs egy sem a kaphatóak között. Kétféle szerelési készlet. Az első gumis, a másikban volt egy belső váz is.
Nagyon nagyon széles a kínálata a cégnek és marha sok szabadalommal rendelkezik. /Felsorolva meglepődtem a listán... Szóval igen komolyan veszik a bizniszt./
Az a mágneskapcsos tok a grandóról egész klassz! /Grandózzunk nyeszlett pasikkal!
/
-
MC Pite
veterán
Nekem idáig egyszer fagyott, természetesen a billzárcsúszka + off gomb kombóval kapcsoltam ki.
Defender N8ra? Valamikor volt olyan is? Amikor az impactet vettem akkor is csak kétféle volt, illetve commuternél nagyobbat sose láttam, mert azt vettem volna. Egyébként valahogy megrepesztettem a commuter héját alul, de nem nagyon tudom hogy jöhetett össze. ( Ehh, még mindig nen szoktam meg az új billt, a régivel jobban megy az írás
)
-
Ilyesmi tokot esetleg valaki látott valahol?
Ez is bejön:
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #6975 üzenetére
Mikor lefagy a teló és ki kell venni belőle, akkor láthatod.
Maga a tudat, hogy sok év múlva is úgy fog kinézni mintha új volna, engem mindenért kárpótól. Bár a mostani(CC-3046) tokommal nálam még királyabb a teló.
-
válasz
MC Pite #6971 üzenetére
Csak az N8-ról tudok nyilatkozni.
Igen, több is mint 3 nap.
A szokásos takarékossági intézkedéseim. (zsebkendő... Garbage lemez feltesz...):
Kom/3G ki, wifi ki, kékfog ki. Ha nem használom - képernyő lezár és programot nem futtatok.Na így 4 nap.
El bírom képzelni, hogy a nagyobb képernyő élből többet zabál. A fényképező érzékelő és adatfeldolgozás pedig ebben kiemelt - így az tényleg többet fogyaszthat. Nem csodálom.
Ahogy néztem a kiegészítőket, a külsős akksiből igen szép választék van a nokiás sajáttól a 12000milliamperos féltégláig! /Egy hetes túrákra.
/
Otterbox:
Az N8-on az van. Pofára esni ebben igen nehéz, mert a kerete is feljebb van, mint a kijelző. Egész durván néz ki vele. Mintha megduplázták volna. Kár, hogy ilyent már nem gyártanak a 808-hoz.
Van valami jó nagy Kruser tok itthon, az biztos jó lesz neki. Vízhatlan tokot még nem néztem. Végső esetben a mélyhűtős zacsi is megteszi. -
válasz
Kolondrum #6970 üzenetére
"Az N8 is anno arra az egy pontra esett le ahol nem védte tok, a 808 szintén"
Ehhhh.... Ez teljesen alap dolog; nekem egy Otterbox Defender volt a régebbi N8-asomon (R.I.P.) és akkor amikor egyszer sikerült úgy vízbe ugranom (oké, segítettek), hogy a telefon a zsebemben volt, akkor éppen valahogy kinyílt (az egyébként csak bicskával/csavarhúzóval kipattintható) HDMI takarója az Otternak.
Gyorsan elő kis csavarhúzó készeletemet; jó pár csepp vizet kitakarítottam belőle és jobb híján szintetikus hígítóval ecseteltem át a panelt, mivel egy hétvégi házban voltunk éppen. A telefon ezután bekapcsolt és hibátlanul működött, pedig nem sok reményt fűztem hozzá.Írtam egy levelet az Otterbox-nak az anomáliáról, tök korrektek voltak, kérték, hogy vigyem be a Nokia márkaszervizbe és kérjek ajánlatot a javításra. Mivel a készülék tökéletesen működött de az indikátorok pirosak voltak, a Nokiások totálkárra vették a telefont, és visszaadták. Kárkori értékének meg írtak egy 150€ becslést. Az Otterbox szó nélkül átutalta az összeget
és kért, hogy a jövőben is Otterbox termékeket használjak. Azóta már minden ismerősömnek/ügyfelemnek Otterbox tokot ajánlok. (Samu S3 nagyon brutálisan jól néz ki benne!!)
-
MC Pite
veterán
válasz
MR007RM #6927 üzenetére
Röviden elég lett volna annyi hogy nem tudsz.
Nem tervezem megindokolni jobban mint az eredeti hszben írtam. Nem fogok munkaidőben a 10 levél helyett 10× skypeot indítani, és nem is fogom fél8tól fél5ig folyamatosan neten&töltőn lógatni sem (whatsapp folyamatosan fent van a hálón, ha az app nem fut akkor is megy szolgáltatásként).
Nem érdekel kinek mennyi netje van, az sem ki hányszor tölti, stb.Ritka a fehér? 2 hétig vadásztam feketét!
Ami érdekelne ex N8 tulajoktól:
Nekem mondjuk hasonló használattal 3 napos volt az N8 ahogy 2 napos a 808. Kb ilyen arányokat tapasztaltok ti is, vagy a bemutatódarabom akksija már gyengébb lenne? A fotózás, videózás sokkal jobban meríti mint az N8at, az tuti. -
Áááááá, dehogy! Az N8 már elment. Kell még egy pár forint hozzá.
Vettem egy szilikon tokot már hozzá, de baromira igénytelennek tünt. -› kidobtam azóta.
Vettem egy kissé korrektebbet. Nem szeretem az igénytelen dolgokat.Csak ezért örülök neki, mert bár egy kis felesleges izé rajta, /Ó, tervezőm!/ de attól korrektul fogja a gépet. /már kipróbáltam egy kereskedőnél. Ha arrafelé járok - mindig megnézek egy 808-ast. Szokni kell a fogását.
/
//Bocsi Symbi!
//
-
Ma vettem egy fasza tokot a készülékhez.
A kamera körüli rész is ki van takarva. Az oldala meg kissé érdes mindenhol. Egész jó így a védelem! 2,500 volt. Megérte! -
Wuk07
tag
Üdv, rég írtam már. Mivel nem akaródzik megjelenni az a Lumia, 808 kombó, így kezd érni a 808 vásárlása. Viszont az érdekelne, hogy nem tudtok e olyat,hogy RAW formátumba nem lehet e vele fotózni? nem törte e föl valaki a szoftvert, és buherálta rá.
-
MR007RM
addikt
válasz
Polarstar #6951 üzenetére
Mióta és hány féle pletyka röppent már fel a WP-ra váltás kezdetétől. De a fő okot miszerint miért nem akarja vagy tudja megvalósítani nagyon sok ember várva várt álmát, arról hallgat. A vékonyság miatt? Idióták.
Szerintem mint ahogy egy fotós haverom is fejtegette nem akar ilyen drága szenzort beépíteni a telóiba, mert nem érné meg neki. Inkább más utakat választ. Lehet az előállítás, lehet a megtervezés, kivitelezés, egy rakás ok amiért még sokáig fog váratni magára(amíg tönkre nem megy)
. Bizony mondom neked nem semmi az amivel a 808-as tulajok rendelkeznek, egy valóságos kincs, csak sokan nem veszik észre.
Sajnos egy rakás barom vezeti a Nokiát, ránkerőltetve azt amit ők akarnak, de ami nekünk kell arra szarnak. Ez a szemléletmód nagyon visszataszító számomra. És a pénzből sosem fognak kifogyni az MS bácsi miatt, ki ad cukorkára mikor szükséges egy darabka tulajdonrészért cserébe. Hosszútávú gazdaságpolitika, ahol a Nokia egy picit sincs már jelen csak a Microsoft piaci törekvése. A cikk meg egy újabb bizonyíték hogyan lebegtetik a témát az érdeklődést fenntartva, de közben hülyítve a népet.
-
Nick no.1
aktív tag
-
BobTail
őstag
Na itt van a történetem, képekkel + videóval!
-
Akár az óvodások az édességboltban..
-
-
válasz
Quasi_modo #6934 üzenetére
Dehogy szabadulok szopt@m-ny@ltam érte!
Végre hozzá tudtam jutni egy fehérhez!! (burzsuj SymbianOS-nek meg az atom ritka piros van
)
Direkt nem telepítettem (még) rá semmit. Kihagyom ezt a frissítési csomagot és nem lesz vele semmi gondom (csak az OVI-Suite dünnyög majd folyamatosan
) No problem
-
MR007RM
addikt
válasz
Kolondrum #6931 üzenetére
Azért erősen tulzól. És ha jobban merül akkor mi van ha naponta egyszer rátöltesz? Beledöglünk?
(#6933) Dhampir: Na azt kérem nem bántani.
(#6934) Quasi_modo: Meg kell találni a veszekedőket és nem elfenekelni, hanem kinyírni mind.
(#6932) KillHates: Már a neved vonza a bajt. Változtasd meg és minden jobb lesz.
-
válasz
Quasi_modo #6934 üzenetére
-
MR007RM
addikt
válasz
MC Pite #6926 üzenetére
Érdekes kérdésed van.
Én mondjuk akkor megyek fel a whatsapp-ra vagy a skype-ra ha akarok, vagyis ha használni akarom, és mikor végeztem kilépek. Egy kicsit nehezen tudom a dolgokat máshogy elképzelni. És adatforgalmat is csak akkor bonyolítok, ami szinte egyenlő a 0-val, ha nem töltögetek a másiknak fotókat. Nehogy már nehézséget okozzon valaminek a megnyitása és bezárása.
Micsoda igények?
-
MC Pite
veterán
Nem tudom melyik topikban lenne legcélszerűbb megkérdezni, feldobom itt:
Tudtok olyan messenger programot ami beállított időközönként megy fel hálózatra, nem folyamatosan?
Mint a whatsapp, nimbuzz, stb, csak folyamatos online jelenlét helyett pl 15 perc. Párommal és 1-2 ismerőssel levelekben kommunikálunk, naponta így elég sok összejön (feleslegesen).Pontosan azt sem tudom erre hogy keressek angolul (messenger app with adjustable update interval?)
-
Sikerült (újból) beszereznem egy N808-ast (végre
)
Olyan problémával küzdök, hogyha a kamerát használom, majd pár óra múlva megint használnám, akkor a kamera szoftverének az elindulásakor nem "jönnek" elő az ikonok a kamera által adott képre és nem is lehet fényképezni a készülékkel. Csak az újraindítás segít... Mi lehet ez? -
BobTail
őstag
válasz
Quasi_modo #6916 üzenetére
oké
most lettem kész a videóval, 5 perces lett, amint sikerül lementem - feltölteni - youtubenak feldolgozni, megírom az én kis mesebeli történetemet!
-
Amúgy megint jön frissítés hamarosan.
-
-
süti5
őstag
Jött tegnap kettő frissítés. Egyik webeszköz hozzáadása témában, a másik Skydrive alkalmazás.
-
Ma akartam csinálni egy képet arról, hogy hol szoktam használni a telefont, de nem volt kéznél másik amivel le tudtam volna kapni. Biztos feltettétek volna a kérdést, hogy ez még ebben a környezetben is csili vili? Na talán holnap.
-
MC Pite
veterán
Én vagyok béna, vagy a myexplorer csak samba kliens, és szerverként nem működik
Több helyen kétirányúnak írják a file mozgatást... -
-
BobTail
őstag
áá, még most mondom, hogy ne reménykedjetek, nincs semmi több, és nem tudok többet, mint amit írnak a fórumok. kérdeztem Paul-tól, aki az egészet leszervezte nekem a Nokia Connects-től, hogy mikor indul a próbaidőszakos készülékek kiküldése? azt mondta nincs információja a kezdésről, de biztosított arról hogy elsőbbséget élvezek, és amint elkezdik a kipróbálós időszakot, küldenek nekem is egy 925-öt.
inkább személyes jellegű lesz a beszámoló és az élmény, mert tényleg nem tudok (sajnos) semmi újjal szolgálni Nektek annál, mint ami olvasható minden mobilportálon és blogon...
-
válasz
Kolondrum #6908 üzenetére
Ezt most nem itt fogom kommentálni. A telefon nekem munkaeszköz. A fotó és videó kell - létfontosságú.
Hogy mit veszek - az az én dolgom. A 808 kompromisszum mentes mindenben.Ellenben a kirablásom nagyon nehezen éltem meg. Kissé rosszul érzem magam most új számítógép és új telefon közelében. És ennek tudatában vagyok. Idegenkedem tőlük.
-
Naaaa!!!
Még meg sem vettem a 808-ast! Már inkább egy másikra gyúrjak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest