Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
Nokia 808 támogatja ezt a HD hanghívást?
http://www.origo.hu/techbazis/20130627-mar-telefonalni-is-lehet-hd-ben-a-telekomnal.html
-
Nick no.1
aktív tag
Találkozóban benne vagyok,de nekem csak a hétvégék jó.
-
KSparrow
őstag
No Kedves 808 felhasználók!
Mint az már megfordult a fejemben, és talán fel is vetettem, ismét felmerült kobakomban a gondolat,hogy össze kéne jönnünk.
Én tizedikén elutazom kb két hétre, addig meg már nem nagyon érek rá, felvetnék egy augusztus 3-4 (valamelyik a kettő közül) egy egynapos, inkább délutános, 808 fotós eseményt. Nem kell nagy valamire gondolni, mondjuk egy egsezerű pesti városi séta, utána esetleg egy sörözés, (mindenki saját felelősségre) beszélgetés, leginkább 808-azás. Ja és fotós verseny.
Mit szóltok?
Ja, gen. Pest lenne az általam peferált helyszín, az tuti, hogy minolta5 és Novinyul támogatja ezen törekvésem. Többiek?
Persze időpont, program, minden megbeszéhető, ez csak egy javaslat. És mindenkit várunk (gondolom) akinek van, és akinek nincs (de szeretne) 808-asa. Lumia 1020 tulaj is jöhetAz eljövetel kamerához kötött, alsó pixelhatár: 13millió.
-
zorzy4
addikt
Váci út a westendel szembe, és Aramy J. u. bank centerben vannak nokia szervizek.
-
KSparrow
őstag
válasz
Polarstar #7883 üzenetére
van, asszem a Bank centernél, vagy mi a neve. én a Westend-be nem viszem, ott paraszok voltak. Még az 5310-esem vittem be, hogy konkrétan szar az SW, az is fagyott, újraindut (pedig nem is okos...) aztán mikor viszakaptam gariból, hogy megcsinálták, akkor néztem, hgy minden file, beállítás ugyanaz, hozzá se nyúltak. Utána lecseréltem, de pár hónap múlva a kezemben össze is omlott a szoft, mikor küldtem rá valamit, elment a kép, és meg se nyekkent többet. Persze Box-szal megcsinálta ismerős, csak ha leadom gariban, akkor miért nem csinálják meg, pláne az SW-t, amit elvileg hivatalból meg is kellene csináljanak, ha van rá panasz, ha nincs.
Szóval Arany.Valaki eljöhetne velem, mit csináljak egy órát, mire kész lesz? Addig nincs mivel fotózni, zenét hallgatni, netezni...
-
-
KSparrow
őstag
Nekem ma behalt megint, oldalt fektetve gépeltem, Egszer csak elfordította a képet a másik oldalra (azaz mintha balra lennének a kezelőgombok), megtükrözte a feliratokat, és kifagyott. Tokból ki, hátla le, akku ki. Napi restart kell neki, ez nekem nem tetszik. Holnap lehet elviszem az Arany János utcai szervizbe, rajkák már újra.
-
zorzy4
addikt
Jól működik a telefon, nincs miről írni!
-
gretzky77
veterán
Mi a helyzet öregfiúk,kihalt a topic ? :-)))
-
hito
nagyúr
Nincs olyan hack véletlenül 808-ra aminek a segitségével kisebb lesz az ikonok mérete?
-
novinyul
veterán
Mint az sztk-n a nyugdíjas hadtest.Na már ezért megérte 808-t venni.
-
(#7854) hito & (#7856) minolta5: Asszem abbahagyom a biciklizést...
-
zorzy4
addikt
Játszótéren lőtt, kósza kép. [link]
-
gmaci
tag
én meg 61 és sajnálom....
-
sadboy
aktív tag
Én 32 vagyok az izületeim kicsit odavannak de egyébként tünetmentes vagyok.
-
gmaci
tag
térjünk vissza a "slow motion video"-hoz!
van remény, hogy valaki bevállalja?
valami symdvr-hez hasonlót...... -
zorzy4
addikt
sennheiser mxl560 és nokia ad-54 távirányító amit használok.
-
válasz
Quasi_modo #7848 üzenetére
Pontosan!
Egyszer nem értettem, hogy miért nem hallom az illetőt, ha a telefont felveszem.
Én szőke! A hang rádió adóra ment ki!
Igen okos és olcsó-jól használható találmány. No, ezért kamázzuk a nokedliket pl /is!/
-
KSparrow
őstag
Nekem apa LG headset-jére írta ki. Én monjuk gyári Nokia fülessel használom (persze nem a sajátjával, hanem egy WH-700-zal). De mikor pl a magnóra kötöm, egy sima Jack dugóval, semmi baja nincs.
Nekem is agybadugós, én is azt szeretem. de a Sony-nak van egy (nem is túl drága, típust nem tudok) nem agybadugós fülese, na az még szépen szól mélyhangokkal. Amúgy asszem a WH-700-as is Sennhaieser.
Nekünk kocsiban (mivel CD-s, és nincs bemenet) marad az FM transmitter. Valahogy kocsiban szuperül megy, de itthon, ha a rádióantenna mellé teszem is, recseg, háttérzajos... de kocsiban kell, ott meg tiszta. És ez a lényeg. -
válasz
Quasi_modo #7837 üzenetére
Tuti, hogy Marosvári Péter Oulu-i orgona koncertje hazavágná a kommersz márkákat..
-
válasz
Vikthor #7834 üzenetére
Az igazi mély az ultraerős digitális mély, vagy a nagybőgő és gordonka, meg a alt saxofon/tuba természetes mélyét kell érteni?
Nem mindegy!
Részemről Sax-O-Fon!
Na, akkor most betolok egy Candy Dulfer lemezt! /de előbb egy vanilliás kávé!/
Aztán egy Awerage White Band... Csak úgy..
-
válasz
Dhampir #7831 üzenetére
+1!
Koss Porta pro istenkirály!
Kocsiban meg talán nem kellene zenét hallgatni, mert a kresz szerint a forgalomban résztvevő egyéb gk és jelzések zaját illik halgatni. De ez persze vonatkozik a két kézzel esemest írogatókra és a tükörben rúzsozókra is.
Az agybadugóstól nem szellőzik a kürtöm és eddig 20 perc után bedagad a fülem és aztán be is gyullad. Mellesleg túlzó a hangja, és nagyon direkt. Bántóan direkt! Ez talán jobban leírja.
Én jobban szeretem a levegős fej-hallgatót, nem a fülbedugóst.
-
Dhampir
félisten
válasz
Vikthor #7829 üzenetére
Koss Porta Pro fejesen olyan a mély, hogy beleremeg minden, amikor rácsapnak az üstdobra.
A PureViewen is baromi jól szólt.Itt olvasható egy Logoutos teszt róla.
(#7816) sadboy
Szép kép, csak "szegényes". A vékony virágok kevésbé mutatósak a nagy légtérben.
-
zorzy4
addikt
Majd este megnézem, és leírom mivel hallgatok zenét a telefonon. Valami sehnheiser, meg nokia távirányító. Én főleg rádiót hallgatok rajta, szeretem ha spontán jönnek a zenék. És én is túl vagyok a 3.X-en. Ja nem tudom, hogy amiről ti beszéltek, azok agyba dugósak, vagy sem, de én azokat utálom.
-
hito
nagyúr
válasz
Vikthor #7826 üzenetére
Nekem indok, régen zenecentrikus voltam nagyon, de már kiszerettem belőle. Követhetetlen ami ma zeneipar alatt van kibontakozóban. A régi nagy kedvenceimet azért még elhallgatom hébe-hóba, ezért viszont nem fogok beruházni egy 20eFt-os fülesre.
Nálam meg már inkább fordítva van. Sűrűbben játszom hangszeren, mint hallgatom a zenét
-
nem indok erre az, hogy túl a 3x-en, hisz jómagam is túl vagyok, mégsem tudok zene nélkül létezni, ahhoz túl fontos, túl nagy jelentőséggel bír az életemben, igaz csak passzívan, mert nem játszok hangszeren. Viszont akkor meg is oldódott a problémád, mert akkor inkább a csendet választod.
-
-
hito
nagyúr
Szerintetek miért van az, hogy minden Nokia telefonom elutasítja a szabványos Motorola (Rokr) fülhallgatómat, tartozék nem támogatott dumával. A legjobb füles amit eddig birtokoltam, erre egy Nokia telefonnal sem tudom használni
-
sadboy
aktív tag
Szerintem ez a kép is elég jó lettVirág hangyával
-
hito
nagyúr
válasz
Polarstar #7814 üzenetére
Na ez látod egy nagyon jó kérdés. Ott kellett volna megnézni, emlékezetből már nem tudom. Szerintem a 808 egy kicsit közelebb áll a valósághoz, nem hinném, hogy pl. a beton az első képen barnás lenne. Szerintem inkább szürke mint a Nokia esetében.
A Sony lehet, hogy egy picit túlzásba viszi a szineket, a Nokia közelebb áll a valósághoz azt hiszem. -
válasz
Polarstar #7813 üzenetére
Ez elképesztő! A nagy képen, ahol látszik a hegy és a hátteres fák is rendesen mosnak - a sonynak expoziciója gyorsabb. 1/500
A Nokiáé 1/300. Tehát kicsivel több fény jut be és az elmozdulás is nagyobb.
Ehhez képest a sony expressz mosoda!808 nyert!
Hito! Következő kérdésem a képpel kapcsolatban
Melyik kép színe áll a valósághoz neked közelebb?Látható színkülönbség van a képek között. A kék/ég és a víz zsíne/ és a barna/kövek és a móló fái/ leképezése eltér. A zöld rendben van.
-
hito
nagyúr
Akkor közkivánatra
Szerintem, ha ugyanarra a részletre nagyitunk rá a képpároknál (elsőnél a hegyekre, másodiknál mondjuk a fűzfára kb. középen) elég beszédes a végeredmény. A Sony-nál a hegyek például már átmennek olajfestménybe, mig a Pureview-nál abszolút megmarad a fényképjelleg és felismerhetőek a részletek.
Engem meggyőzött. Elképesztő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest