Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
A valós valahol 80 és 95% között lehet, az etxra buttons eléggé pesszimista szokott lenni.
A korábbi kérdésekre nem, vagy csak részben érkezett válasz, ezért engedelmetekkel frissítem őket:
-808 átlagosan 25-35%kal kevésbé bírja azonos felhasználásnál mint az N8 (vagy a sok töltéstől az én akkum már megfáradt amíg ki volt állítva) Egy szavazat volt ahol az N8nál jobban bírta.
-Symftp, Symsmb helyett van egyéb alternatíva (myexplorer szódával jó, de jobb lenne, ha nem kéne megosztással bacakodni, hanem bármilyen gépről rá lehessen csatlakozni a telefonra)
-olyan messenger program ami beállítható időszakonként megy online, nincs(marad az email?)
Illetve új kérdés
-A gyári fájlkezelő néha, install könyvtáramban pedig szinte mindig belassu, utóbbinál másodpercekig csak áll. N8on 98%ban ugyanezek voltak, sose volt ilyen.
-A módosított installszervert (rompatcher patch) felraktam, engedei is telepíteni az órát, időjárás widgetet, de marad a gyári, sokszor próbáltam, sokszor restartoltam... Időjárás illetve zenelejátszót leglább ki kéne cserélni, az üzemmód widgetnél működött az install.-Én vagyok csak olyan béna hogyha kapok egy sms-t, akkor azt a számot csak úgy tudom elmenteni hogy válaszolásra nyomok és kimásolom a számot, majd a névjegybe beillesztem?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest