Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Egy fotó az új állvánnyal.
-
gretzky77
veterán
válasz
Quasi_modo #4898 üzenetére
Gondolom majd lesz SymbianOs-nek!
-
Quasi_modo
nagyúr
Úgy tűnik nincs piros senkinek.
-
gmaci
tag
nekem fekete van
-
cyberkind
félisten
Mekkora a max memkártya amit még lát a teló ?
64 ? -
Nick no.1
aktív tag
És íme egy újabb frissités..CameraPro 3.3.1 Pureview a Nokia Áruházban
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Alapból kitörős simet kaptam a telóhoz, de ezzel az baj, hogy hiába alakítom vissza pl egy N8-ba nem tenném be mert ha bent marad nyekk. Hála ég az összes telóm ezen a téren oké nem gond a visszaalakítgatás. Igen van vágóm, de még nem használtam csak halott simnél h megnézzem.
-
MR007RM
addikt
Beszarás kipróbáltam valamit. Rányomtam az új kártyára ezt.
{ Looper.2012.REPACK.1080p.BluRay.DTS.x264.HuN-MWT } Csöpnyi 18.35 GB mkv
Simán viszi a lejátszó és ha beletekerek rögtön ott van és megy. Gyorsabb mintha divx esetén léptetek, úgymond tökéletes. Mehet a TV-re.
Ha mégegyszer azt olvasom valahol, hogy gyengus a hardver....
Régebben is nézegettem én már ezt a témát. Mindig voltak olyanok amikkel semmi gond nem volt és olyanok, amik akár el sem indultak vagy tekerés után befagytak. Ki érti ezt.
Na ez sem lesz a Lumiákon, legalábbis nem nagyon fog ráférni a tárhelyükre.
-
thom79
tag
Én arra lennék kíváncsi hogy van e vkinek függő...?
-
Nick no.1
aktív tag
Nekem fekete van(független),64Gb kártyával.
-
MR007RM
addikt
Csakhogy én se maradjak ki, habár mindenki tudja és az aláírásomba is betettem. Fehér színű és a német Amazontól jött(hozták) még júliusban. A tok fekete hozzá, mostmár mindig rajta. Van állvány az is fekete-szűrke. Majd lesz róla fotó N8-cal kicsit késöbb.
-
Írom az infókat, de úgy látom a fehérek állnak nyerésre! Összesítés a hétvégén! Utána elárulom miért.
crane75! A nokia suiteos mindenit neki! Majd leszoktok róla!
Független?
-
Roshan
tag
Nekem feher a vas!
-
crane75
senior tag
Sziasztok,biztos hülyén hangzik,de van ezen a telón "home" gomb,amivel kezdőképernyőre ugrik bárhonnan a kijelző?
-
gretzky77
veterán
Nekem fehér független az olcsomobil.eu-tól és szintén N8 dark grey-röl!
-
-
válasz
Quasi_modo #4848 üzenetére
Igen. Köszi!
-
Picit hagy érdeklődjek.
Kinek milyen színű van és ez a váltott szín vagy az alap. -
MR007RM
addikt
válasz
Kolondrum #4838 üzenetére
Szerinted az jobb? A 3.20 prémiumot használom(jó drága volt még a nyáron vásáróltam) és tökéletes. Le is tudom védeni ha akarom. A múltkor a buszon megosztottam egy kollégával a netem, ő laptoppal nyomta, aztán még rákaptak 5ten az ingyen netre.
Csak néztem a rácsatlakozásokat, de hagytam hagy menjen alig használom. Mondtam is látjátok milyen szuper telóm van.
-
Valaki próbálta már a Joikupremium2012-est? Én nem merem rátelepíteni a 3.20-ra.
-
Nick no.1
aktív tag
Nekem egy [ilyen] van a telefonomban.... ahogy megkaptam,úgy lett a telefonba rakva azonnal felismerte. Eddig nincs vele gondom ,12+48 hó garancia van rá.
-
süti5
őstag
Köszi mindkettőtöknek.
-
MR007RM
addikt
Én vagyok itt a második személy ilyen méretű kártya tulajdonosa. Fotót nem mellékelek. SanDisk Ultra(30 MB/s) (200X
) microSDXC (UHS Speed Class 1) 64GB class10.....Na van minden a széttépett dobozán.
Namost azért komolyan a valóságról. Én piacon vettem nem a boltban. A sebesség a gyakorlatban nálam azért furcsa és nem is azt akartam kiemelni, hanem a méretét és a gondok nagyfokú rendeződését. Szóval nem mértem a tempót csak az exFAT format után, amit a PC-vel követtem el gyorsformattal.
Total Commanderrel rá átlag stabil 6000kbyte/ms, le olyan 15 000 körül mozog. Jó nagy eltérés az írás és olvasás terén. Igaz a telót nyomkodva ebből többet érzek.A filmek beletekerésekor sokkal gyorsabban talál és indít. Ezelőtt egy class4 -es karim volt. Még a tesztelés javában folyik.
Felőlem lehet hamisítvány is, de nekem most pont megfelel.
(#4833) bgabek: jaja
(#4824) gmaci: Írd be a keresőbe a nevét. Nálam minden rendben most. Ki is tettem egy humoros gif animációt a főképernyőre. A netről keresgéltem párat és toltam a telóra. Aztán widget ki, rábök, galéria, kijelölés és már kint is van.
-
HA-ha!
Kaptam egy 2012-es főiskolai jegyzetet. /vállalati stratégia/
A könyv esettanulmányként már tartalmazza a ˝Nokia bukását˝...Örüljünk, Vincent? ;-D
-
thom79
tag
válasz
Quasi_modo #4827 üzenetére
igen igen, jaaaa arra gondolsz hogy még az a extra sincs meg h legalább mindet külön amilyenre akarod mi?
-
thom79
tag
válasz
MR007RM #4807 üzenetére
Ezt tapasztalatból is alá tudom támasztani, családban volt egy lumia800 és én ezt kerestem benne legelöször és nyoma sincs, de ha már itt tartunk én is tudok mondani egy hatalmas hiányt, már akinek az, nekem igen, témázgatni se lehet, ja de lehet csempét át tudod váltani kékröl sárgára
-
Quasi_modo
nagyúr
Ezt most nem értem. Mit nem küldtek?
Nálam a vásárlás így megy mobilról: az áruházban kiválasztom az adott progit, aztán a fizetés módját. (egyenlegből szoktam) utána ellenőrzés, majd a mobilomról elmegy egy emelt díjas SMS. Ezzel egyidőben a program letöltődik ill telepítődik.
Ja: feltöltős vagyok.
Ha a kártyán nincs elég vásárlási keret (nem a felhasználható egyenleg), eddig azt is megoldottam. -
gmaci
tag
válasz
Quasi_modo #4799 üzenetére
MR007!
köszi az infót, de hogy vetted le az áruházról?
kétszer próbálkoztam, de még nem küldték, lehet, hogy mobilon keresztül nem megy?
bocsi, de teljesen nem értek hozzá. -
attisx
addikt
válasz
MR007RM #4816 üzenetére
" Talán az MS beijedt?? Vajon ki kinek segített igazán? Undorító ez a világ."
Elég csak abba belegondolni, hogy az átlagfelhasználó által leggyakrabban használt PC-s funkciókra bőven elég egy filléres 7-10 colos droidos tablet is, akkor meg minek vegyen drága PC-t, laptopot, szintén drága OS-sel...
-
MR007RM
addikt
Még egy apró talán pozitív észrevétel az új SD karimmal kapcsolatban. A fagyásomnak vége és minden jó a rendszerem körül mondtam tegnap. Még azt is észrevettem és kicsit le is kopogom, hogy a már korábban sírdogált DivX verziók(BDRip,BRRip) mintha nem akadnának, fagynának le, ha beletekerek. Van vidi ami még mindig pl egy full hd-s wmv valami, de az nem DivX.
Várom a hasonló észrevételeket.
-
MR007RM
addikt
válasz
Polarstar #4815 üzenetére
Jó, de a bevételekre is gondolni kell. Itt valami kartell van a háttérben. Ha van egy jó mindent tudó telód, akkor azt biztos nem akarod lecserélni, főleg ha nics rá anyagi forrásod. De azért mindenben egyet értek. A gazdag milliárdosok irányítanak mindent.
"N8 és 808 nekem még számítógépek"
Ja, ha maradt volna a symbian pár év múlva simán váltotta volna a Windows-t egy rétegfelhasználó számára akár. Korábban már voltak ilyen gondolataim. Gondolok az usb-otg, mass storage meg hasonlókra. A telómban 64GB SD csücsűl. Talán az MS beijedt?? Vajon ki kinek segített igazán? Undorító ez a világ.
(#4814) mobilefan: Én mindent a telóról töltök le az áruházból. Facebook-ot másfél éve nem használok, bár lehet újra megcsinálom magamnak.
-
Most pedig elnézést kérek mindenkitől, de a nokia bassza meg!
Évekkel ezelőtt azt állították: ˝amivé a számítógépek lettek.˝
Hát kérem, ezek a számítógépek egyre kevésbé számítóak, inkább megkötések, mint szabadság. A symbi volt az utolsó igazi nagy mindenes.
Ezek ma már ˝csak˝ közösségi eszközök kamerával.
N8 és 808 nekem még számítógépek.Nem kell, hogy a SETI projektbe számolgasson, csak tegye a dolgát.
Aztán kezdhetjük számolgatni, mit is nem tudnak az új érkező csúcsgépek. Van mit - egy 808-hoz képest.
Bosszantó! -
mobilefan
aktív tag
Srácok nálatok működik a facebook-ra való képfeltöltés galériából ?
Nekem valahogy nem akar működni.
Csináltam egy fotót,gondoltam feltöltöm és kiírja,hogy hiba....
Illetve letöröltem az alkalmazást most,mondom letöltök egy másikat,de a ovi suite akkora kalap k*ka,hogy most le se tudok tölteni másik alkalmazást -
válasz
MR007RM #4805 üzenetére
Ezt most nem birom ki.
Pár megrögzött nem symbis okoskodik és fészbúkol.
Erre jössz te és bevakuzod a bandát a 808-al!!!Aztán csak pislognak tovább leesett állal, mint a tápos csirkék!
˝Fészbúk kliensem szebb napokat megélt Fm-transzmitre cserélem.˝ jeligére a gyártó termékfejlesztési osztály-vezető fejébe.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #4809 üzenetére
Atyaég, akkor az nem nekem való. Hát lehet szép listát tudnánk összeszedni, miért is nem kéne Lumia nekünk.
Persze ahol nincs 64GB SD kari még pluszban ott nem is olyan fontos.
-
MR007RM
addikt
válasz
Polarstar #4800 üzenetére
"Amúgy nem tudom mi a frász van itt is, meg máshol is az emberekkel? Dudoros? És?
Bezzeg akkor, mikor a telefok nagyok voltak - nem volt sírás!"Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy a fórumozók legalább fele valami beépített ügynök féle, valamelyik tábór Microsoft-Nokia, Google, Samsung........emberke, kik egymással veszekszenek a becserkészett vásárlók miatt. És a megnyílvánulások azoknak színjáték, akik csak olvassák a fórumokat, teszteket. Ami persze nem igaz, bár ki tudja.......
És akkor itt jövök én mikor közéjük lövök a symbivel és csak pislognak(ki ez a fasz). Aztán elintéznek és futva távozom.
A lumiákon a fájlküldés teljesen olyan mint nálunk? X-Plore meg a többi? Lehet mindent?
-
Quasi_modo
nagyúr
Igen kékfog az lesz valószínüleg. Esetleg némi korlátozással. Viszont gondolom nem lesz külön hangerő az appoknak, profilok, mappa létrehozás, stb. És lehet, hogy lesznek sűrű fagyások mint a 920-nál.
-
válasz
Quasi_modo #4801 üzenetére
ahogy én látom, hamarosan meglátjuk.
Ellenben lehet tippelni, mi marad ki a gépből.
Gyüjtsük össze: FM Transzmitter
Kékfog fájlküldésNecces, hogy mikro sd sem lesz abban. Annyira prémium lesz, hogy csak na!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest