Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
gretzky77
üzenetére
Élőben nem, de az akkori nokiák voltak nekem a csúcsok külsőre. Alu (igaz, védem mint állat ezért mindig rajta az oterbox, páromét látni az invisible shieldes, meg a bronz szálcsiszolt is) ház, feketével kombinálva, illetve a mart nyers alumínium a hangerő és exponáló gombnál - könnyfakasztóan szép. Elegáns, nem nagyon tudok ennél elegánsabb telefont. 1 gomb az előlapon, asszimetrikusan, hátulján szögletes a dudor, a szélén megint csillog a nyers alu... Nos, a 808... nem a külsejével ejti rabul az embereket, ez tuti.
Nokia töltő annyiból zavar, hogy abból van melóban, melóból utazáskor, otthon, ősöknél, autóban(fektetett módban pont jól lehet tölteni, a 808at letépi a nanopadról a töltőkábel). USB-s töltő egy darab sincs... Tudom jövő meg kisf*om, de akkor sincs egy szikra ilyen eszközöm se, és nem is nagyon lesz (mert a telefon vált ki minden hordozható cuccot).
-
sphe
senior tag
Sziasztok! Mennyit változott a még garis készülékek ára, most mennyiért lehet hozzájutni korrekt áron?
-
crane75
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Köszönöm

-
sadboy
aktív tag
Na a 920-as topikot olvasva látszik mennyire jó telefon van aki már megszabadult tőle, valaki meg akar szabadulni tőle.
-
gretzky77
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nekem még nem jött meg a widget frissités!
-
gretzky77
veterán
-
válasz
MC Pite
üzenetére
töltő csati engem is zavart, hogy mikrousb-s lett, de megszoktam. Nagyobbnak nagyobb, de 3,5-ről váltani 4-re maga lesz az optimális emberi telefonméret, nem tepsi effekt... Tapasztalatból beszélek volt N8-om nekem is, már azzal meglepően jó képeket lehetett csinálni, de ezzel maga lesz a "multiple orgasm".

-
MC Pite
veterán
Ide is: N8ról 808ra váltók tapasztalatait merre találom?
Nagyobb, csúnyább
és hiányzik a régi fajta töltőcsati... egyéb negatívum? -
sadboy
aktív tag
-
Mokó
aktív tag
"a fejlesztések még bőven akkor indultak el, amikor a Microsoft csak egy távoli, Windows Mobile-lal bohóckodó, töketlen bandának tűnt a finnek szemében"
hát igen ~2005 környékén ezt én és a cimborák is igy gondoltákMost nevettem egy jót,ez jóvolt.
Mindenestre annyit a nokiáról,hogy a3310es még most is befigyel a 22"lcd alatt :-)
Ne kérdezd miért.Szeretjük és kész. -
flacot le tud játszani a teló?
-
Nick no.1
aktív tag
Update Description:
“This fix will prepare the device for possible operator network updates. Without this fix, your voice and data services might stop working properly”
To get this update just fire up the ‘SWUpdate’ application on Nokia 808 PureView smartphones or use Nokia Suite. Please restart your device after the update installation. The update is about 2.9 Kb in size.
Note: The availability of software updates are region specific, if you don’t have it already it should be available soon. -
http://www.kephost.com/images4/2013/4/24/a1_2013_4_24_mqnpx16iv3.jpg
-
Nick no.1
aktív tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Igen,egy hibát találtam,azt javítottam.

-
Nick no.1
aktív tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
SymbianOS ,Quasi_modo,ezt a változatot tegyétek fel !
AudioRec_Pro_v1.00(3) -
Nick no.1
aktív tag
AudioRec Pro v1.00(3)
Meg csináltam magyar nyelvűre .
A nyelvet telepítés után német nyelvre állitva (de) és magyar nyelvű lesz az alkalmazás. -
A navifirm bezárt. Béke poraira.
-
MR007RM
addikt
-
Langsam
aktív tag
Nézem, nézném a Hir24 alkalmazást, de a szöveg tele van kriksz-kraksz betűkkel. Böngészőkben jó a megjelenítés. Mi lehet a gond ? Köszi. Üdv
-
crane75
senior tag
Sziasztok. Láttam néhány képet egyszer valahol a neten, 808-cal készítve. Olyanok voltak, mintha sokáig nyitva hagyott blendével fotózták volna a mozgást (pl víz hullámzása) Melyik opcióval lehet ilyet készíteni?
-
MR007RM
addikt
-
van működő viber s3-as symbianra?
-
gretzky77
veterán
338 mega szabad úgy,hogy a c-n van a microsoft apps! Amúgy tud valaki olyan microsoft apps telepitöfájlt amit tudok E-re telepiteni!? Egyébként amig itt nem hozta fel valaki addig nem is foglalkoztam mennyi szabad hely van a C-n,amig a müködésben nem okoz gondot nem mindegy!?
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ami késik az nem múlik!

-
Quasi_modo
nagyúr
Nálam még sosem volt 300 MB alatt a C. Pedig volt már rajta 200+ program. Igaz mindent az E-re telepítek. A kártyán leginkább csak zenék vannak.
-
MR007RM
addikt
válasz
Langsam
üzenetére
Nálam jelenleg 276MB van. A programfrissítések vagy új fotók a galáriában mindig lejjebb nyomják a C -t. Minél több dolog van a telón szerintem annál több helyet fog a C-n. Ezért talán érdemes lenne eljátszani csak a legszükségesebb dolgokat rajta tartani és úgy menteni, talán még növelhető is lehetne. És gyakran menteni, főleg mert szeret visszaállni az alacsonyabb értékre.
Furcsa de szerintem, ha ismernénk a rendszer működését úgy, mint egy Nokia symbianos dolgozó, programozó szakember, akkor nem lenne ezzel gondunk. Tudni kéne mikor mire hogyan lépjünk.
Ha csinálunk valamit, azt hogyan kezeljük. -
Langsam
aktív tag
válasz
MR007RM
üzenetére
Köszi, kipróbáltam, tényleg működik, érdekes.

Mondjuk az is, hogy mi a manónak nem lehetett az egész E-t dinamikus memóriaként felhasználni (magyarul minek kellett a C, ez nem számítógép) miért nem zárolt mondjuk 200 megát az E-n Nokia, hogy aztán arra aztán
semmit, mert az kell az operációs rendszernek, úgy nem kellene mindennap félszemmel lesnem a C-t.
Én az N8-nál szoktam rá, itt azért több a hely, de hát a megszokás,
de érdekes, hogy az Xplorer szerint vagy 600 megából már csak a fele van meg, és én még a fasorban sem vagyok a nagy programhalmozókhoz képest, de már emailezni is alig merek, mert csak úgy tűnnek el a tucatnyi megák a C-ről.
Üdv. -
Langsam
aktív tag
Az Xplorerrel, a C meghajtón találtam olyat hogy cpix mappa, azon belül cdatamailforexchange, fothersobdvag, és eracechronosessions fájlokat, ez utóbbi 21,84 mega, tehát jól jönne felszabadításként a C-nek.
De nem merem törölni, mert nem tudom mi ez.
Tudja valaki ? Köszönöm. Üdv. -
MR007RM
addikt
-
BobTail
őstag
Ma körbejártam Szegedet, és csináltam pár fényképet, amit feltöltöttem a fotós-topikba. Ha időtök, kedvetek, lessétek meg őket

-
sadboy
aktív tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
FP2-nél nincs.
-
crane75
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nálam sincs ilyen menüpont. (FP2)
-
attisx
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Vagy úgy, nekem még FP1 van. Kár érte...

-
attisx
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
-
Meg kell mondanom, hogy a kamera/konyhai óra/diktafon/jegyzet mellett az FM transzit használtam legtöbbet.
A hiánya bosszant!
Szerintem az FM transzi zseniális lehetőség! Talán még ez volt az a pont, amiért a családban (rajtam kívül persze) már 4en használnak N8-ast. A kamerát überelik, de szokták a zenelejátszót is emlegetni. Ketten tudom, hogy használják heti rendszerességgel. Azért ez nagy szám!
Jelenleg az N8-on használt zenék ott figyelnek a laptopon. Persze mind FLAC - úgyhogy max a laptopon használhatom.
Mit mondjak - igen szarul szól! Egyszer próbáltam hallgatni arról zenét főzés közben. Egy szám felét érte meg a kisérlet.

Hiányzik az N8-am...

-
gretzky77
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Szia
Gondolom elsősorban az fm transzmitterre gondolnak,hogy végre nem csak a symbi fogja tudni!
-
attisx
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Beállítások - Telefon - Bevitel (?) - Adaptív keresés
A 3. pont magyar nevében nem vagyok biztos, angolul "Touch input"
-
attisx
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Véletlenül nem az Adaptív keresés az, amit hiányolsz? Bár ez nem a tárcsázónál, hanem a névjegyzékben van...
-
sadboy
aktív tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
biztos nem ezt keresed? Mert ha ez be van kapcsolva akkor ha a tárcsázóban nyomod a billentyűket dobja ki a találatokat a névjegyzékből.
-
sadboy
aktív tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
tárcsázásnál jobb oldalt opciók ikon azon belül partner keresése.
-
Nick no.1
aktív tag
válasz
Nick no.1
üzenetére
Javítottam a forditáson, (Audio_Recorder_Pro_v1.00(2) )
Innen leölthető a javított változat.
-
siofok00
tag
Mobilos képeim 100%-ban.
https://www.facebook.com/oliver.csizmazia.1/photos_albums -
crane75
senior tag
Én a telefon részt frissítettem. Azóta a tárcsázóban nem megy gyorskeresés a névjegyzékből.
-
bnőmére se jött a frissítés. Pedig gyári 970es.
-
thom79
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Bocsi, de látom meglett már

Jaja az is ingyenes lett de én az x-plorenak nagyon megörültem!!! -
Quasi_modo
nagyúr
A Smartmovie is ingyenes lett ugyanott....
-
TommyX_
őstag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Itt találod.
-
thom79
tag
X-plore elérhető ingyenesen és telepítés után már nem számol vissza! Akit esetleg érdekel

-
Quasi_modo
nagyúr
1. Ha vannak ilyenek, akkor ezeket nem az áruházból kell letölteni.
2 Opera Mobile, Opera mini, Camera Pro Qt, HDR Camera, Quasar MX, ill. a gyári lejátszó Equalizer progival kiegészítve
3. Kissé
4. Camera Lover Pack, Nokia Panorama (ez utóbbiról azt írták, hogy nem megy a 808-on aztán meg hogy mégis. Én nem próbáltam) -
matec7
tag
Hali! Nokia 808-as telefon vásárlását tervezem, de van néhány dolog, amit megkérdeznék tőletek, mielőtt rászánom magam

1. Van egy csomó magyar app, amiket a storeból nem lehet letölteni ehhez a készülékhez. Pl: index, fn, hir24, mozi24 stb...szóval ezeket rootolt telefonra sem lehet feltelepíteni? Meg egyáltalán miért nem?
2. Melyik browsert, fotós appot, illetve zenelejátszót használjátok/ajánljátok?
3. Az alap szofverrel kipróbáldam a Media Marktban. A frissítésekkel gyorsabb lett?
4. Panoráma kép készíthető vele valamilyen programmal?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

és hiányzik a régi fajta töltőcsati... egyéb negatívum?