Hirdetés
- Stabil pályára állt az Android 16
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti át tudtok váltani alfanumerikusra pl SMS alatt? Mert itt nincs az a menü mint N8-nál volt.Megvan!
-
sadboy
aktív tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
válasz
Quasi_modo #3495 üzenetére
Jól mondod! Áldott Karácsonyt MIndekinek!
/Azért a Nokiának volt arra pénze, hogy a 92O-ast dicsőitő cikket befizessen az Index.hu mai napi fő hírének!/
-
Quasi_modo
nagyúr
Én is mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!
Azoknak is akiknek nem ez a kütyü a szíve csücske. -
gretzky77
veterán
Minden kedves 808 tulajnak áldott,békés boldog karácsonyt kívánok!
-
sadboy
aktív tag
válasz
Supernova82 #3478 üzenetére
Az áruházból letöltött dolgok is betudnak kavarni. A nokia suite meg csak ront a helyzeten és a főnix szerintem simán helyrerakná. Én ilyen könnyen nem adnám fel. Memória kártya nélkül próbáltad? Mert az is lehet a ludas.
-
válasz
Supernova82 #3488 üzenetére
Class hányas?
-
Jó lenne tudni milyen karikat eszik meg a 808 mert a belső elég hamar meg tud telni.
-
Supernova82
csendes tag
válasz
Quasi_modo #3484 üzenetére
Fissűlt igen folyamatosan!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Supernova82 #3478 üzenetére
Az áruház program menet közben már frissült. Fel volt téve ?
-
bgabek
tag
válasz
Supernova82 #3480 üzenetére
Nem kell mindent komolyan venni
Phoenix - Euro3-as szoft. Problémáid megoldva.
-
válasz
Supernova82 #3480 üzenetére
Az nem normális működés. Ilyen hibát én max akkor látok amikor a dukto összeakad a minivel, olyankor belassul. Amúgy nem szsbadna csinálnia.
-
bgabek
tag
válasz
Supernova82 #3473 üzenetére
Én SymbianOS-re rálicitálok 5-öt, 25-ért elhozom
(jó lesz második 808-nak)
-
MR007RM
addikt
válasz
Supernova82 #3468 üzenetére
Remélem tudod, hogy egyedi eset vagy? És a többi oprendszerrel is csak szívás van, ha nem ismerjük meg kicsit jobban azt, de még úgy is mint nézem a többi topikot.
Ha nagy a gáz akkor kezd teljesen tiszta lappal elölről, hard reset, szoft reset, főnix stb..... A legutóbbi frissítés nálam javított, persze azt sem tudtam mit nyomok fel, azért azt programozó szakemberek készítették a telódon lévő alkalmazások kitudja ki írójával ellentétben. A L920-on csak röhögök, vajon mire is jó az nem birok rájönni. Ezt a visszafejlődést a Nokiánál.
-
válasz
Supernova82 #3475 üzenetére
Nehogy már komolyan vegyél. Én nem esnék ennyire kétségbe. Mert ha úgy menne ahogy én csinálom akkor nagy baj nincs. Kár, hogy ilyen messze laksz.
-
válasz
Supernova82 #3473 üzenetére
Van pár alternatíva, a 808-at még mindig átvenném olcsóért. Mivel elvileg rossz adok érte 20-at.
-----------------------------
-
Supernova82
csendes tag
SAMSUNG!
-
válasz
Supernova82 #3470 üzenetére
Igazad van! Hajrá Blackberry!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Supernova82 #3467 üzenetére
Ez hülyeség.
-
válasz
Supernova82 #3468 üzenetére
Nézd a dolgok jobbik oldalát!
Annyira elbaltázza a frissítés a gépet, hogy öröm lesz majd lecserélni egy ÚJ NOKIÁRA!
-
Supernova82
csendes tag
válasz
Supernova82 #3467 üzenetére
Ráadásul most már ahova belépek a menün belül lefagy-nehezen ki lehet lépni-illetve lekapcsolni,hmmmm kalap szar úgy ahogy van-a legutóbbi frissítések óta-előtte nem volt semmi baja!
-
Supernova82
csendes tag
Szerintem direkt a NOKIA elrontotta a telefont a legutóbbi frissítéseivel,no mindegy panasztétel és postázás vissza az árát-nálam ezzel vége a NOKIA-nak örökre!!!!
-
vagy ez még jobb lenne, mert 12mm-es a drivere és nem 9...
Denon AH-C560R
-
Erről mi a vélemény? Denon AH-C260R fülhallgató lenne a kiszemelt példány eddig.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
sadboy
aktív tag
válasz
Quasi_modo #3461 üzenetére
Én csak a mobilos vírusirtónak nem látom értelmét.
-
Quasi_modo
nagyúr
Nem értem én ezt. Amilyen hibákat írtok, nálam egy sem fordult elő.
Viszont ami a vírust illeti: Ha mondjuk tároló módban csatlakozunk a PC-re, akkor bizony a PC-n lévő vírus igenis belenyúlhat a (tároló) memóriába és jól bele is kavarhat a FAT táblába is. Ezért javaslom tároló módban végigfuttatni a PC víruskeresőjét a mobil memóriáján is. Már csak azért is mert nekem is hoztak már vírust egy másik mobil memóriáján. Más kérdés, hogy észrevettem és levadásztam. -
válasz
Supernova82 #3458 üzenetére
Akkor végül suittal csinálod?
-
Supernova82
csendes tag
válasz
Supernova82 #3457 üzenetére
Már megtaláltam!!!!
-
Ha minden teljesült fut a főnix, akkor file >> Open Product >>> RM-807 majd flashing >> FW update. Itt van egy ... ikon, ott kiválasztod a szoftvert, márha jól másoltad be és látja. Beikszeled a dead módot és benézel az optionsba hogy minden megvan e és nincs e piros szöveges (röviden). Ha oké refurbish. Én úgy szoktam, hogy rákattintok, kijön az instrukció lista, leokézom, ekkor várakozik, a telóban ekkor nincs akku és most dugom csak rá az adatkábelre, akkut barakom és azonnal utána nyomom a bekapcs gombot. Akkor engedem el amikor a várakozás ablak elkezd dolgozni és megy a sokminden. Lassan elindulnak a százalékok majd, 100% után átmegy teszt módba, bootol, a program kiírja, hogy kész és látom a főmenüt. Ekkor húzom le róla!
Az egész előtt formázom az E:-t biztos ami biztos alapon és kiveszem a memkarit és a telót általános üzemódba rakom, kikapcsolom, fedél le, akku ki. Frissítés alatt figyelj, hogy ne essen ki az akku!!!!!
Nem 1x csináltam már és sok múlik azon is, hogy a jó telepítés után hogyan állítod be és milyen sorrendbe és hova telepítesz. A térképek frissítése is egy érdekes dolog friss rendszer után. Gondoltam rá, hogy szóról szóra leírom, annyira részletesen, hogy ne is legyen kétség mit kell tenni.
-
válasz
Supernova82 #3454 üzenetére
Most hirtelen csak kezdjük el! Kell a navifirm 1.7+. Töltsd le a 808 szofverét. A *#0000#-el nézd meg mi a PC kódod és ha lehet azt töltsd le. Most azt vallom, hogy nokia care suite módba (bal sarok fent) és az összes összetevőt egy mappába. Ez több giga. Ezután vadászd le a Phoenix Service Software 2012.36.001.48629 original verziót. Ha lent a szoft másold be a főnix mappájába. >>C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-807
Majd indítsd el! Más nokiás program ne fusson és a telót ha lehet feltöltve dugd rá a gépre suite módban.Többit holnap mert álmos vagyok.
-
Tiszta udvar rendes ház!
Csak tokra rakom le a telót máskülönben nem rakom le, tok nélkül sehova! Nálatok? (ez minden telómra igaz volt, az N8-ra is)
-
MR007RM
addikt
Két szoftvert ajánlok nektek az egyik a qooPlayer, ami egy zene és videó lejátszó egyben. Még kezdetleges, de majd a frissítések gondolom jobbá teszik mint a gyári. Beletekerésnél ez is fagy bizonyos videó formátumoknál. A másik a Smart Office. Még a DropBox-ot is el tudom vele érni, nem beszélve a könyv formátumok kezeléséről. Végre egy jó könyvolvasó alkalmazás, illetve az is, de nagyon tetszik.
Volt ára is neki igen szép.
-
válasz
MR007RM #3445 üzenetére
Én ezekkel a dolgokkal nem értek egyet. A hiba nagyon zavarna, biztos nem nyugodnék.
Nekem a suite bizonyított negatív értelembe. Egy újrahúzás kőkemény sorrend és módszer szerint zajlik. Értsd: Mindig ugyanúgy! Most alakítottam ki a legutóbbi körben. PL: Az első körben máskor került fel az extrabuttons és valamiért a redőny nem töltődött be csak miután 1x lehúztam. A következő körben máskor került telepítésre és elmúlt ez a kis hiba. Nézhettek furán, a végeredmény jó rendszer!Nekem nem fér bele hiba, semmi. Csak azok amiket ismerek h symbianra jellemző, vagy más N8-ba is benen volt. PL: térképekből kilépsz, de nem jön le netről. Azóta rájöttem hogyan kell megoldani. Sok ilyen szösszenet van.
-
sadboy
aktív tag
válasz
Supernova82 #3442 üzenetére
Szerintem a vírus védelem teljesen fölösleges rá. És be is szokott kavarni. Egyetlen tuti megoldás a főnix. előtte biztonsági mentés a telefonról suittal de csak a névjegyzékről, képekről, videókról szabad biztonsági mentést csinálni és visszaállítani főnix után.
-
MR007RM
addikt
válasz
Kolondrum #3443 üzenetére
Én tegnapelőtt frissítettem a suite-val és pont az volt a célom hogy mikor végez nehogy szűz legyen.
Mondjuk a hiba megmaradt amit egy progi kavar gondolom (elfogyott a memória kérem lépjen ki.....stb) naponta egyszer, de már nem indul magától legalább én indítom újra.
Aszem lehet, ha nem boldogulok megveszem az OBDAutoDoctor Pro verzióját és és adok neki egy jó nagy pofont. Nincs az-az Isten hogy én újra kezdjem elölről a pakolást. Inkább egy jó szoftverrel megjavítom, mert mindenre kell hogy legyen megoldás.
Most már éppen esedékes lenne jelezni-e a gondot , de még visszatartja. Hátha... és még ott van a Nokia Software Updater is.
(#3444) Vikthor: Ez a teló még azt is tudja? Ezt miért titkolták eddig?
Vennem kell egy olyat sürgősen.
-
válasz
Supernova82 #3442 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de én túl vagyok olyan szoftver telepítésen amikor egymás után többször ugyan úgy tettem fel. Érdekes módon 1x sem volt ugyan olyan a működése. A másik meg az, hogy a suittal semmit nem érsz, hidd el. Még nem főnixezel addig nem lesz rendben. A suite kb az E90 korszakban volt oké, ma már nem az. A suite menti a cuccaid és utána vissza is akarja tenni, itt a baj. Mert nem lesz szűz! Könyvelem neked, hogy ugyan úgy gondod lesz. Ha gondolod átveszem tőled olcsón és használom okosan.
-
Supernova82
csendes tag
Nesze neked telefonom,ma akartam a nokia boltomba belépni és lefagyott az áruház alkalmazásnál a telefon:piros gombbal kilépett de lassan-ezt 3x-or csináltam-utána gyári visszaállítás minden adat törlésével-miután beállítottam újra a telefont-ugyebár frissítések keresése és letöltése közben a Microsoft Apps-után színtén lefagyott-KÉSZ!Ennyi volt vagy most mi van ilyenkor,vírusvédelem van rajta ahogy az N8-on is volt és az ilyet nem csinált!KUKA A TELÓ-mondjuk most teli töltöm az akksiját és a Suittal újratelepítem az egész telefont ha tudom!Mással is megtörtént ez:én speciel egy-két fizetős progit tettem rá,és működött normálisan-vírust sem kapott a telefon sosem!
-
A skype leszerepelt! Hol nem jöttek át üzik, hol késtek, hol részletek jöttek át és nem kis félreértéseket okoztak ezzel! Helyette nimbuzz!
-
-
sziasztok!
2 gyors kérdés. 64 GB-os SDHC kártyát megeszi a 808? Milyen fülhallgatót ajánlotok hozzá, elég súlyos zenei igénybevételnek lesz betéve a telefon, mivel a teljes 500 CDs gyűjteményem rajta lesz. Egy jobbféle Denon szilikonos fülhallgatóval szemezgetek, és fontos a kiemelkedően jó basszus és hogy 120cm legyen a drótja, mert ezekkel a 90 meg 100 cm-es fülesekkel csak a bajom van, jómagam 192 cm magas vagyok ezért.
Üdv,
Vik -
Quasi_modo
nagyúr
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
this is life #3432 üzenetére
De kaptunk.
-
-
válasz
Kaptunk a 808-unra, ezek szerint te is kaptál a te 808-adra.
-
Supernova82
csendes tag
válasz
De igen,tegnapelőtt méghozzá:új nagyképernyő+alkalmazás kompatibilitás javítás!
-
Ti nem kaptatok alkalmazas kompatibilitasi javitast a telohoz,most jott egy rovid csomag a frissiton kesztul,es persze a terkep is frissult,illetve a betalabstol letoltheto a tomegkozlekedes fissitese is,ez emilben jott toluk.
-
Legyen már dec. 24. vááá nem bírom ki!!!
-
Megerősítem! A Dukto R5 használata után az opera mini hajlamos elromlani és csak tölt ott meg is áll. Teló off és rendbe jön egészen addig még 1x el nem indítod a Duktot.
-
milyen memóriakártyával érdemes bővíteni a 808-at? pl. class10 sdhc 32 GB?
-
MR007RM
addikt
válasz
Kobak77 #3419 üzenetére
A lock screen nálam el volt sötétítve, segédfény nem volt, mintha nem futna semmi sem.
Hát nekem egy kicsit magas amit fejtegetsz, de ha rájössz valami jóra akkor várom szeretettel.
Egy tény kb majd 3 órát kibírna talán, ami sokszor elég is lehetne, de egy olyan helyzetben mint nálam a múltkori ott a matatás kizárt. Így is majd be szartam.
Mellesleg a kamera felvételének minőségében lévő futtatás egyformán szív minden módban? Szóval a VGA mód és a Full HD között fogyasztásilag biztos van valami eltérés, proci foglalkoztatásból kiindulva.
Hétfőn busszal egy bő hetes külföldi túrnéra utazom. Arra lett volna jó a próbálkozásom, egyébként most már mindegy nekem egyszerre mennyit bír ki a teló videó felvéteileg.
Vagy jöhetne egy dupla teljesítményű akkumulátór táska a hátlap helyére.
-
attisx
addikt
válasz
Quasi_modo #3417 üzenetére
Ma reggel felraktam az FP1-es 700-asomra. Nem akarom elkiabálni (kop-kop), de egyelőre úgy tűnik, hogy végre a JoikuSpot stabilan osztja a mobilnetet, nem bontja random, kiszámíthatatlan időközönként a wifi kapcsolatot.
-
Kobak77
aktív tag
válasz
MR007RM #3416 üzenetére
Most így hirtelen az jutott az eszembe, hogy lehet meg kéne próbálni, hogy kikapcsolt állapotból indítható-e a kamera.
Azért tartanám elképzelhetőnek, mert N8-on volt olyan, hogy filmet néztünk TV-n, de nem volt töltőre rakva. Lemerült, majd ahogy töltőre raktam, a bekapcsológomb rövid megnyomására visszajött a lejátszó, és tudtuk folytatni a filmnézést. Ekkor azonban úgy ment a filmlejátszás, hogy nem volt bekapcsolva a telefon!!! Szóval nem tudom, hogy ez hogy működik és mivel lehet előhozni, meg persze, hogy milyen funkciókat, de ha a kamera is menne amúgy kikapcsolt állapot mellett, akkor azért azzal lehetne energiát megtakarítani a kamera részére. -
Quasi_modo
nagyúr
Ezt próbálta már valaki?
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #3415 üzenetére
Nem. De kb 4 órás üzemidőre számítottam és a végén pofáraestem. Végülis 2ó41p körül mintha futottak volna a dolgok aztán lépett ki a teló. Én meg majd 1 órával korábban indítottam kiszámolván mennyi helyem van, de az aksira nem gondolván. Persze nem csak azon múlott. Majdnem sikerült a Hobbit-ot HD-ban felvennem. Amúgy sima ügy lehetett volna egy megfelelő széken. Majd legközelebb.
-
Quasi_modo
nagyúr
Hát nem tudom. Az előbbit csak azért írtam, mert szvsz csak olyanok írtak OLED beégésről, akik egész nap a mobilt nyomkodják. (Jó nekik, hogy ráérnek)
A magam részéről nem használnám a mobilt éjjeli órának. Ilyen progit akkor használok, ha valamiért folyamatosan látnom kell a pontos időt, más óra meg nincs a közelemben. Akkor ne világítson ha alszom.
Szerintem.SymbianOS Én igen. Semmi gond velük. ezek gyári frissítések, nem valami huszadrangú app frissítései.
Az új Mo. térképet még nem. -
Valaki feltolta még a frissítéseket? A nagy képernyőt meg a másikat? Én nem mertem!
-
thom79
tag
nálam is éjjel nappal megy a sleeping screen, az elözö mobiljaimon is állandoan ment és soha semmi gond nem volt, sztem kivan ez találva h tuti legyen..!
szerk: feleségem c7-jén is detto
-
süti5
őstag
válasz
Quasi_modo #3405 üzenetére
Azt mondod, ha csak éjjel használom mondjuk 8 órára még nem lesz gond?
Mert egyébként tényleg klassz, szépen olvasható, nagy számok. -
Quasi_modo
nagyúr
-
válasz
Quasi_modo #3401 üzenetére
Már én sem, a lock screen kilövi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stabil pályára állt az Android 16
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest