Hirdetés
- Stabil pályára állt az Android 16
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
thom79
tag
válasz
Kolondrum #3197 üzenetére
Amin a telót fotóztad nagyon jó példa arra h nem hátránya a 808nak az h 15-20 centiröl tud csak makrózni mert gépre töltve viszont ugy rá tudsz nagyitani a képre h olyan közel látod a témát amit ha mondjuk egy 5centiröl is képes kamerával fotoznád sem lesz ilyen közel
-
sadboy
aktív tag
8 Megapixel makro max zoom: [link]
-
crane75
senior tag
Sziasztok. Nézegetve a képeket, igazi,közeli makró viszonylag kevés van. Mit lehet kihozni e-téren a telóból? Már csak itt vannak kétségeim,amúgy nagyon bejön.
-
thom79
tag
válasz
MR007RM #3190 üzenetére
nálam is csak meló közben van rajta a tok, minden más esetben szeretem látni ill tapintani a telót!!
amit Ivkovács kolléga említ sztem nagyon jó ötlet, hogy egy oda méretezett foliát kapjon a kamera!
egy biztos ha ezt a fajta tokot választod és használod a kupakot is a kamera elé akkor ennél nagyobb biztonságban már nem lehet a kamera
jaa és még annyi hogy a kupakot és a tokot összekötö madzag is iszonyat zavaró!!! -
MR007RM
addikt
Igazad van, de ezt a tokot direkt a kamerának találták ki, nem úgy mint általában a telefonnak. Felőlem a többi rész porosodhat, koszolódhat, talán még kophat is ha nem vigyázok, de a kamerát azt ne érje semmi hasonló. Elvégre a itt az a legfontosabb rész. Ugyanakkor nem muszáj mindig a tokban lennie, lehetnek olyan helyzetek mikor igen és olyan mikor kiveszem vmi miatt, de fő a biztonság. Kinek mennyit ér a dolog hogy tekint rá, én több évre vásároltam be vele. Szerintem még így is zsebre fogom tudni dugni, ahogy ismerem magam, és így már féltenem sem kell.
-
Ivkovács
csendes tag
válasz
gretzky77 #3183 üzenetére
Küldtem privátban árat.
A tokot főleg a vastagsága miatt nem használtam, ill a kamera védőkupak miatt. Emiatt lényegesen halkabban csöngött a telcsi hiába vettem fel maxra a hangerőt!
Egyébként a telcsit el nem adnám!
Tokból pedig Sadboy kolléga által prezentált darabot használom annyi kiegészítéssel hogy én vettem 0.1dollárért xy kijelzőfóliát is hozzá amiből beszabtam az optika elé, így védve van az is a karcoktól! -
MR007RM
addikt
Új böngésző és kereső egyben az áruházban. A neve: Websearch Duo Qt-s progi. Eddig 7 emberke értékelte és mind maxra. Ahogy nézem nagyon gyors.
-
sadboy
aktív tag
Köszi mindenkinek!
-
-
Sziasztok!
Miért van az, hogy nem lehet a trénél 808-at kapni? a huszaséknál meg van...
-
gretzky77
veterán
válasz
Kolondrum #3164 üzenetére
Szia tudnàl segiteni dukto ügyben? Adott a 808 és egy droidos tab mindkettön telepitve a dukto,wifi bekapcsolva beirom a 808-on a tablet ip cimét kivàlasztom a fàjlt küldés kiirja hogy sending data de nem történik semmi majd 5-ös error code jön! tudnàl segiteni mi lehet a gond? a fogadó oldalon nem làtok semmit,pl jóvàhagyàs vagy ilyesmi! köszi
-
sadboy
aktív tag
Egy dolog hiányzik nekem ebből a telefonból nagyon, hogy nem tudok egyszerre több fájlt kijelölni küldésre.
-
Quasi_modo
nagyúr
Nálam egyszer indult újra a 808. A Lockscreen egy régebbi verziója volt a ludas.
Egyébként észre lehet venni az újraindulást abból is, hogy első belapozáskor a többedik főképernyő widgetjeit frissen tölti be. -
MR007RM
addikt
Szóval nem gyári rendszer van rajta. Látod egy tipikus példa, mikor a Nokiánál dolgozó szakembereket lehülyézi pár nagy tudású hacker, nem ott dolgozó programozó vagy akárki. Én azért keresem a középutat, vágyom a plusz dolgokra de nem mindenáron. A Symbian sosem volt atom biztos rendszer, ezért ügyesen kell manőverezni. Jöhetnek pluszok és vele minuszok is.
Maradj a gyári mellett és azt tuningold ahogy tudod. Mindig minden megoldható csak rá kell jönni a titkára.
A folytonos elégedetlenkedés viszi sírba mindig a dolgokat. Lett volna a Nokia kitartó és most tündökőlne a programozói kapcsán kiket jól leköpött.
Ja a simkártya dolgot jól benéztem, nem lehet régi.
Nem gondolkozok mindig rendesen pár üveg sör után.
-
sadboy
aktív tag
Egyébként könnyen lehet hogy újraindul neked is csak nem olyankor mikor látod, és mivel nálad ki van kapcsolva a sim így nincs nyoma,nekem se akkor csinálja amikor látom, én is csak azért tudom hogy valami nem stimmel mert nálam be van kapcsolva hogy kérje a pin-t,
mindig csak azt vettem észre hogy kéri a pin-t.
Lehet lepucolom gyárira aztán várok. Jobbat nem tudok csinálni. -
MR007RM
addikt
Vagy nézd meg vki más simkártyájával. Járd körbe a dolgot.
Nálam minden teljesen stabil. Nincs hack gyári rom van rajta, de van fent egyéni téma és rengeteg progi. A PIN kódot mindig kikapcsolom. Elképzelni sem tudom mi lehet vele, ilyenről még nem hallottam. Az asztali PC-m csinált ilyet nem rég, tápegységcsere volt.
Bekapcsolás után a sok alkalmazás miatt picit már várnom kell. A háttérben van pár automatikusan betöltött, futó alkalmazás azokat ki szoktam léptetni. Úgy hetente ha egyszer újraindítom a telót, de nem a lassúság miatt, csak úgy. Hát ami így eszembe jutott.
-
sadboy
aktív tag
na már nekem is megvan. a végső megoldás az lesz.
-
-
sadboy
aktív tag
Lehet majd visszaállítom gyárira és újra egyébként nem túl sok dolog van rajta.
-
Tipikus hiba sajnos, minden telóm csinálta (symbian és normál), talán a 808 eddig még nem. Nekem nincs pin kódom így csak annyit érzékeltem régen, hogy merül az akku meg a menüt nehezen hozza be mert ugye friss indítás. Tapasztalatom az, hogy a friss SW ideig óráig megoldja, majd újra rákezd. Amúgy mint mint nálad, sunyiba csinálja. Párom N8-asa kb 5 percenként csinálta, alaplapos volt. Az más tészta. Első körben szűrném a bugos dolgokat, ha nem akkor meg újrahúznám. A 808 eddig meglepően stabilan megy. Most kicsit az extra buttonstól tartok mert frissült, de hát hogy is mondjam nem csak verzióban frissült hanem készítőben is az meg nem egészséges, hogy valamire rátelepítesz.
-
sadboy
aktív tag
válasz
Quasi_modo #3136 üzenetére
Pedig csináltam rá egy tuti témát. Meg az a gáz hogy ritkán csinálja és mindig akkor amikor alszok vagy amikor nincs a közelemben.
-
sadboy
aktív tag
Bár nálam néha a belle extra buttons is bekever néha.
-
sadboy
aktív tag
válasz
Quasi_modo #3132 üzenetére
Elég régi motoros symbianos vagyok úgyhogy nálam az alap hogy napi egyszer újraindítom. Pont ezért nem tudom mi okozhatja.
-
válasz
Quasi_modo #3132 üzenetére
Egyszer a nokiában vitte a tag az N8-at, hogy dög lassú és minden baja van, kérdezi az eladó, hogy szokta néha kikapcsolni. Ilyet szól - Minek? nem! Na akkor most már jó lesz!
-
sadboy
aktív tag
Érdekes hibajelenséget tapasztaltam amit nem tudok hova tenni. Hetente egyszer csinál olyat a telefon hogy újraindul vagy kikapcsol de mindig csak azt veszem hogy pin kódot kér. Nem tudom mi lehet az oka de ugyebár míg a pin kódra vár elérhetetlen vagyok.
-
MR007RM
addikt
-
Roshan
tag
Hatha valakinek a valakije keres 808-at..
[link] -
Kezd az agyamra menni a dolog. Nekem 3db van!
-
Pontosan!
>>> [link] (áruházas WP7 óra widgettel)
700 pénz volt postával
Maga a tok csúszós, tehát ha rárakod a telód (asztalra csak így rakom le) és nem vízszintes a felület akkor mint a csúszdán hoppp (nekem ez a munkám miatt necces majd figyelek rá). Koppra belefér, erre tervezték. Jó a tapintása, nekem nagyon tetszik. -
Ma hívni próbáltam a nokiát, de kb 1 órá után amikor végre kicsöngött azt nyökögte be egy nő (aki sztem élő hang volt), hogy a telefonszám már nem él, ha infó kőőő akkor nokia.hu azt pá!
Hívtam a caret, jövőre visszatérünk a kamerára, de úgy lesz ,hogy csere ott, ha nem jó megy központba. Na azt leshetik! (ilyen szmájli nincs) -
Ricardo
titán
válasz
mobilefan #3120 üzenetére
Engem nem vonz, hogy telefonálás közben videózzak, aztán a videon rajta legyen a beszélgetésem egyik fele (amit én mondok),de ha k van hangosítva, akkor a másik fél is hallatszik. Még ha nem is beszélek semmi fontosról, vagy "titokról" akkor is hülyén veszi ki magát.
szerk: Nincs kikapcsolt telefonnál ébresztő. Ha reggel kell kelnem off-ba teszem és azzal le van tudva. Nem érvágás. kevesebbet eszik mintha reggel bekapcsolnám, és gyorsabban aktív lesz is, mint a bekapcsolásnál.
-
mobilefan
aktív tag
válasz
Ricardo #3119 üzenetére
Se az S2 se a Galaxy Advance nem tudja.
Én pl élvezettel vettem miközben a csajok összekaptak az utcán és a kocsiba haverral telefonáltam, és az is magyarázott a vonalba a videóba meg olyan volt mintha mellettem beszélt volna
Mókás"Bár sok értelmét nem látom" ---> Ez az amit mondok.Kinek a pap kinek a papné.
De az ébresztő az felkelt kikapcsolt állapotban pl ? -
mobilefan
aktív tag
Egyetértek !
Épp barátnőm Galaxy S2-sét nézegettem,és hát nem tudom mért olyan nagy durranás az android
Ha kikapcsolod nem ébreszt, telefonálás közben nem lehet elindítani rajta a kamerát
Beszélgetést gyári hangfelvevő programmal nem lehet rögzíteni.
Sorolhatnám még,jó pár ilyen dolog van...Ellentétben a Symbivel: Telefonáltam kocsiba haverral,láttam egy érdekes dolgot egyből kihangosítottam a telcsit videófelvevő indít és ennyi.
Telefonálás közben videóztam,fotóztamEz mind csak felhasználó kérdése,aki azt mondja nekem,hogy hát az android jobb nyugodtan leállok vele megvitatni mert szerintem meg a symbian jobb.
Kinek mi a fontos benne,mire használja.
Én le**arom a widgeteket meg a nem tudom milyen hülyeségeket....Én a symbianra esküszöm.
ENNYI -
Auratech
őstag
Végigolvastam a cikket. Az korrekt, hogy technikai értelemben reálisan látja a készüléket. Tehát ami jó azt nem fikázza le. Kép-videó-hangrögzítés-lejátszás az szerinte is rendben van.
Az oprendszer az más...
Szerintem a mai telefonok jó része, csak a tepsi képernyő miatt van piacon vagy a hypeolt adatlapja miatt.
Konkrét egyedi értékekről meg nem is esik szó. Átlagos kamera, átlagos minden - bő 100e forintért...Van belőle soktucat.
Kivétel mondjuk a Motorazor max - a brutális üzemidejével és, hogy cseppálló. Azt meg nem frissítik.. Vagy a Meizu mx2 csúcs - hatvanezerért. Azon kívül nagyjából ragozzák a semmit...
A Symbian nem kényelmes minden szempontból, de ha mobileszközzel csaknem profi minőségű képet-hangot videót akarok rögzíteni 2-3 készülék van a piacon, amik közül a 808 a legprofibb... -
sadboy
aktív tag
válasz
Quasi_modo #3112 üzenetére
Tudom az elfelejtettem odaírni hogy az emberi hülyeség határtalan.
-
sadboy
aktív tag
Egy tesztnek még jóindulattal sem nevezhető iromány : http://elonyok.hu/nokia-808-pureview-fenykepezo-vagy-telefon-20120801
-
sadboy
aktív tag
Kicsit drága használt telefon
nokia-808-pureview-black-kartyafuggetlen-2-ev-magyarorszagi-garanciaval-karcmentes-index-teszt-.html
-
sadboy
aktív tag
Belle extra buttons új verzió érkezett.
-
gretzky77
veterán
Esetleg vki tudna ajánlani üzletet Bp-en ahol kapnék fóliát,lehetőleg mattot illetve vmi jó tokot! Köszi
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #3105 üzenetére
Én meg gyakorolok a PC mellett és szintén néha ránézek mik történnek. Valakinek örömére és van akinek bánatára.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #3103 üzenetére
Találtam, aztán megtöröltem a monitorom és eltűnt a pixel.
Tessék hibásat adni.
-
Lehet, de az EXCIF-et kitakarítja a program ami miatt nekem kiesett.
Voltam bent a westendben nem mondom hol, mert láttam egy fajin állványt és kérdezem a telefonomhoz (elővettem) van e tartójuk. Mosoly... Talán ez, és elővesz egy almagép 4-hez valót ami nem ette meg a PV szelességét. Mondom azért köszi... Azt mondta, hogy inkább vegyél rendes gépet ha fényképezni akarsz. Mondom ennyire nem akarok belefolyni, azért csak telefon.
Quasi_modo! Mondom olvass róla, ez nem szoft hiba! A cmos hiba, gyártási egyenetlenség, azon belül a legenyhébb pixelhiba mert csak nagy záridőnél jön elő. Igen én ilyen vagyok mert csak 100-as dolgokat fogadok el, látnád a motoromat.
Lőjek képet? Ha látsz egy porszemet rajta neked adom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stabil pályára állt az Android 16
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akvarisztika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest