- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
rankesz #1772 üzenetére
Valszeg lesz teszt róla(előbb utóbb),,,és akkor, úgyis az a lesz a "hivatalos" topic....
Ez meg megy a "levesbe a kutyáknak""Sziasztok vanmá, mer a gugli keresőt hülye vagyok használni, de kell ilyen telefooon,
Drágábban van, de én fillérfákör vagyok, nekem a lehető legolcsóbban keeell"Ezen maj'besz@rtam
-
djgeg
őstag
válasz
rankesz #1690 üzenetére
Hát egyszerűen nevetséges amit a Google művel... Annyi ilyen baromságot művelnek műveltek nem is értem hogy működnek még... Dollár milliókat csesznek el mindenféle fejlesztésekre meg agyament ötletekre.
De egy előrendelést nem tudnak kezelni. Vagy normális árukészlettel indítani egy telefont...
Az meg csak hab a tortán hogy a Föld legnagyobb szervermoguljának akinél nincs nagyobb tapasztalattal rendelkező cég a világon a nagy forgalmú szerverek kezelésében...
Bedöglik a weblakjuk több országban 2 órára ( túl nagy volt az érdeklődés a teló iránt... Ilyen nincs csak felkészületlen cég....)ui.: Minek megjelentetni a telefont ha nincs megfelelő árukészlet? Ha épp szarabb telórol váltanék már rég nem vártam volna meg a Nexus 4 et...
-
djgeg
őstag
válasz
rankesz #1317 üzenetére
Nekem ez a kedvencem
Elmagyarázza az Amcsi "álmot" , a hitelt , a gazdasági rendszert, kialakulását elég jópofa karikatúrákkal
igaz 30 perc meg angol.
-
agabe
addikt
válasz
rankesz #1295 üzenetére
nincs se doboz, se kiegeszito...igy nem szoktak nagyon tesztelni, nomeg nem hinnem, hogy hamarosan nem kapnak egyet, hiszen azert vannak kapcsolataik
ha megis kellene nekik, es tudnak adni valamit cserebe ami hasznalhato addig (par nap szokott kelleni nekik), akkor rajtam ne muljon -
szponzor
senior tag
válasz
rankesz #1135 üzenetére
Azért ez nem feltétlenül szánalmas. Nem hinném, hogy 10 darabot árultak volna...ez a telefon most nagyon jó áron van a többihez képest, viszik mint a cukrot. Én is vittem volna, de ennyi idő alatt lehetetlen bevásárolni távoli asztalon keresztül...arról nem beszélve, hogy új account kell a számlámhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest