Új hozzászólás Aktív témák
-
Idiofil
aktív tag
válasz
berik899 #942 üzenetére
Szerintem megjelenés után 1 héttel megjelennek a GSM boltokban olyan 120 körül (Szvsz)
Ti kerestetek már hozzá szilikon tokot?
Tehát nem bőr/műbőr, istentudja milyen tok, amibe bele lehet rakni. Olyat keresnék, amit ráraksz és rajta marad (akár telefonálás közben is)
Ebay-en nem találok még. Ti láttatok már valahol ilyet? -
agabe
addikt
válasz
berik899 #926 üzenetére
Jaja..biztos fog ez meg valtozni (mar csak a legalapabb hirdetett kamera photo shere resze sincs az enyemben)...persze ha ota-n nem akarna frissulni (ki tudja..meg az is lehet
) akkor majd amikor lesz a toolkit update-elve, akkor azzal felteszem az aktualis friss romot, es az mas lesz valoszinuleg, de a fizikai hibak (kamera voros folt effektus, kijelzo sargulas) nem fognak eltunni... a hardver nem beta
-
margithid
veterán
válasz
berik899 #351 üzenetére
A videókat nézve meg lettem győzve, hogy ez nem az én telefonom. Ez hatalmas!
Amúgy az látszik, hogy nagyon gördülékeny az egész rendszer, de üzemidő tekintetében például nincsenek kételyeim afelöl, hogy kb egy szinten van a nexus s-emmel. Hiába 2100-as az aksi, nagy a kijelző, erős a hardver.
Amúgy azt az érvet se fogadom el a gyártóktól, hogy nagy készülékházba nem lehet nagy aksit tenni, ott a motorola Razr Maxx és a Huawei wp8-as telója is 4"-os lesz és 2000-es aksival jön. Persze az se megváltás, de mégis jobb mint az 1500as.
Én azt tudom, hogy 4" körüli teló az ideális nekem, otthonra pedig egy 10"-os tábla tartalomfogyasztásra. -
törölt tag
válasz
berik899 #351 üzenetére
nekem meg 12"-os, az még laptop helyett is jó!
azért ha egyetlen telefont forgalmaznak, akkor azt érdemes úgy megcsinálni, hogy a lehető legtöbb ember igényeit kielégítse, szerintem a 4,7 az már így is kicsit nagy, de még belefér. viszont vices látni, hogy a sok kis ázsiai mennyire imádja a lapáttelefonokat, iszonyat módon megy a phablet ebben a régióban. -
Bavid
senior tag
Nagyon meggyőző, kár hogy az Optimus G (ami ennek az alapja) még jobb. Van belőle 32 GB-os verzió (ez nekem nagyon fontos lenne). Van benne LTE, és a kamera is 13 megapixeles és jobb képeket is csinál!
Aki nem hiszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest