- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
margithid #442 üzenetére
Üzemidő üzemidő....
Haver Hozta az S3 sát( nálam is az ) Aztán panaszkodik hogy üüüühüüü... Lemerül a telefon váltok vissza iPhone ra...
Nézem a telót! 90% fényerő!!! GPS, Wifi, 3G, Bluethoot megy!!! 15 olyan alkalmazás ami a háttérben notifikációkat szlopűlja a hálózatról!
"De szar teló nem bírja nem érted" Ekkor mondtam meg neki hogy igen hülye vagy neked az iPhone kell...
Valahogy nálam úgy hogy nem töltöm nap közben nagyon sokszor rá nézek 2 céges email fiók rá van nyomva meg a saját és bújom egész nap + stb dolgok. És kibírja a nap végére simán 20-30% kall...Ilyen ütem mellet ne várjatok semmit egy telótol...
Ha meg valaki egész nap úton van de tényleg egész nap. Akkor meg vagy autóban teszi vagy nem tudom hogy, ott meg tud tölteni.Elvileg ez a kijelző ami a Nexusba lesz kevesebbet fogyaszt. A Proci órajele dinamikus lesz. Nincs benne LTE mint az S3 ban és akármit csináltam az előző updatig a 3G nél azt a szart is próbálta!
Egyébként Samsungot soha többé cégnél már erre is beszóltak hogy a Samsungot nem engedik... Biztonsági kockázatot jelent!!! Mert hülyék és nem képesek bezárni a csak nyitogatni a hátsó kapukat... Sok nyomi.Na mind 1 Kövi teló Nexus lesz...
Egyet nem tudok várjak e 3-4 hónapot? a 16-32 Gb os alap verzió megjelenéséig...
Mert ezeket úgyis csak azért hozták ki hogy legyen valami gyorsan Karácsony előtt. -
Predator666
aktív tag
válasz
margithid #417 üzenetére
Akkor fognak rájönni, amikor majd azt a telefont veszed meg, amelyikben nagyobb akkumulátor van és ezzel párhuzamosan hosszú üzemidő.
Mindaddig, amíg az emberek megveszik ezeket a telefonokat (én is), addig nem lesz indokolt nagyobb akksikat venni (így el tudják adni azokat az akkukat is, amelyeket tartozékként árulnak és/vagy utángyártott tartozékként gyártanak/adnak el). -
törölt tag
válasz
margithid #423 üzenetére
szerintem a fejlődés nem feltétlen a nagyobb letöltési sebesség, hanem mondjuk egy energiatakarékosabb hálózat, jobban elosztható terheléssel, ami ezek mellett relatív gyors is. a mostani albérletben 10Mbites net van, nem érzem böngészés közben gyorsabbnak, mint az otthoni 3-at. letöltésnél már más a elyet, de azt ugye nem mobilról szoktam.
inkább lenne valamivel szimmetrikusabb sebesség például, mert főleg mobilról azért elég sokat tud felfelé is tölteni az ember, képeket, videókat, stb.bigmasterg: viszont a N2 az majdnem duplája árban. még úgyis megéri a wacom toll, meg az egyebek? még ha veszel egy N4-et és mellé egy N7-et vagy N10-et, akkor is hasonló árban jönne ki a dolog.
-
törölt tag
válasz
margithid #420 üzenetére
az LTE akkor lesz igazán jó szerintem, ha csak az lesz majd, és a hang is azon fog menni, HD minőségben. amíg több antennának kell egyszerre üzemelni a telefonban, és váltogat köztük, addig csak az akksi rovására megy. én jelenleg 3G-t sem nagyon használok, az ilyen IM és levelezéshez bőven jó az EDGE is, letölteni meg nem mobilról fogok (vagy nem mobilneten). 20-30Mbit? mobilon? minek?
-
BanJoeJack
csendes tag
válasz
margithid #420 üzenetére
Persze, és szerintem teljesen jogos a Google gondolkodása. Inkább legyen nagyobb réteg számára elérhető, minthogy az Észak-Amerikaiaknak 10-15Mbit/sec letöltési sebesség helyett legyen 25-30. Meg gondolom többet kellett volna csücsülni a tervezőasztal fölött, drágább is lenne az előállítás, aztán mindjárt kevésbé lenne pénztárcabarát. Valamit valamiért, semmi gond nincs ezzel.
-
Mathematics
csendes tag
-
FragMaster
addikt
válasz
margithid #353 üzenetére
Mihez képest nagy, évekig a fő telefonom k750 volt és ugyan fogtam mást is ideig-óráig a gnex nem lett kezelhetetlen egyáltalán (példának jó mert hasonló nagyság, hosszra még nagyobb is a n4-nél).
Akkura választ adhatnak az optimus g tesztek. Soc és kijelző ugyan az, talán még az akksi is (kapacitáson felül), tehát közelítőleg választ adhat. Látszólag nem kell majd szégyenkeznie: [link] -
FragMaster
addikt
válasz
margithid #265 üzenetére
Túl van parázva a méret. A galaxy nexus pl szvsz tökéletesen kezelhető méret, zsebben is kényelmesen elvan a nexus 4 meg ráadásul alacsonyabb is, a vastagság meg szélesség különbsége is tizedmilliméterekben mérhető csak.
Gnex: 135.5 x 67.9 x 8.9 mm Nexus4: 133.9 x 68.7 x 9.1 mm -
Xero
nagyúr
-
-
dabadab
titán
válasz
margithid #163 üzenetére
"Az androidnak például nincsen asztali megfelelője és előbb útóbb ugye össze lesz gyúrva az asztali és a mobil OS."
A dolognak abszolut semmi ertelme nincs. Egyebkent persze Androidnak asztalon ott a Linux desktop, de az a helyzet, hogy a user I/O gyokeres elteresei miatt nem vezet sehova az egysegesitesuk, az asztali alkalmazasok nagy monitor, billentyuzet meg eger nelkul hasznalhatatlanok mobil eszkozon, a mobil alkalmazasok meg rettentoen alacsony hatekonysaguak asztalon.
"Amúgy szerintem x86-os processzorok fognak bekerülni a mobilokba, erre már msot is van példa ha jól tudom, valami intel atom személyében."
Az atomos cuccok egyelore csak elrettento peldanak jok, de egyebkent tok mindegy, hogy milyen ISA-ju CPU-k vannak a mobilokban, senkit sem erdekel, jovobeli alkalmazasok szempontjabol nem bir jelentoseggel.
-
catroot
veterán
válasz
margithid #163 üzenetére
Kihozni kihozhatnak (hiszen a HTC 8S is "csak 512-t kap), csak lesznek/lehetnek a rendszerben, bizonyos appokban (pl. játékok) olyan erőforrásigények, hogy ez az 512MB kevés lesz.
Ez így elég gáz, mert tulajdonképpen ezért nem fogok venni HTC 8S-t, akkor már inkább visszamegyek androidra...
Azt aláírom, hogy a tegnapi event egy majomparádéval volt egyenlő. Viszont nem ennyi újítás van a rendszerben. Ezért is ment az őrjöngés, hogy mi wp-s felhasználók már eleve többet tudunk a wp8-ról (pl. kiszivárgott sdk, stb) Amúgy a rendszerbe nagyon sok olyan apróságot tettek, ami miatt sokan elvetették a használatát. Egyszerűen érthetetlen, hogy ezeket miért nem mondták tegnap, de ezek a tesztekben majd visszaköszönnek.
-
catroot
veterán
válasz
margithid #145 üzenetére
Másik topicban linkelték, hogy 1 giga kell min. a teljes körű működéshez.
"Memory (RAM). Some apps and features won't work on phones with less than 1 GB of RAM. To see how much memory your phone has, check the manufacturer's website or your phone's documentation."
@falijja
Statikus képet miért ne lehetne? Mozgó (vagyis élőháttérképet) nem. Ja és fontos, hogy wp esetén a háttérkép tulajdonképpen maga a lockscreen. A csempék háttere fehér vagy fekete, de azt nem is lenne érdemes variálni.
szerk.: hinnye, ezt gyorsan korrigáltátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest