- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
daniel909 #133 üzenetére
Az biztos, hogy én nem
Pedig nagyon a wp8 irányába akartam menni, de ez egyszerűen csúcs amit a google és az lg összedobott, persze kérdéses az ár is. 80k-s feltöltős ár jó lenne
A wp8nak majd akkor lesz esélye ha kijön a nokia 2 magos fél GB Rammal szerelt telója, tudom, specifikációk alapján nem veszi fel a versenyt, de akinek wp8 kell annak jó lesz.
Akkor lesz itt nagy kánaán ha a többi gyártó is elkezd nexus készülékeket kiadni!
Mondjuk nyárig valószinű, hogy nem cserélném le a mostani telómat, addigra meg remélhetőleg beállnak az árak mind nexus 4 mind wp8. -
válasz
daniel909 #133 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam én is.
Én a WP9-re leheszk kiváncsi, mert ott valószínűleg a MS már kijavítja a WP8 mostani ingerszegény kezelőfelületét.
Már az is hatalmas előrelépés lenne, ha átlátszó übegszerű csempék lennének, alatta meg valami egyszerű elegáns textura. A Wp7 megjelenézekor még tetszett a Metro UI, de a 4.0-s Android óta már nem - túl egyszerű.Titokban reméltem, hogy a Nokia csinál majd valami extrát a kezelőfelülettel az exkluzív partnersége révén, de ennek egyelőre sajnos semmi jele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Microsoft Outlook topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest