- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zombinyul
addikt
-
zombinyul
addikt
Ez a fényerőállítás animáció baromi jó lett a G5-nél. Szívesen látnám a G4-nél is.
Szerintem is lassabb lett az S7 (sőt, a hozzászólásokat nézve ugyanezt vette észre több samu tulaj is), de ez nem meglepő, a G4 is gyorsabb, folyamatosabb mint az S6, pedig ebben gyengébb a hardver. Itt meg a hardver azonos.
Viszont ez, hogy nincs főmenü, ez baromira nem gyerebe.
-
-FreaK-
veterán
Mi benne az érdekes?
semmi olyat nem írtak amit eddig nem tudtunk.
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy mi az a megoldás amivel az antennák a fém ház mögött is jól működnek.
Felmerültek még bennem kérdések, amik valszeg nem is lesznek megválaszolva, míg nem kezdődik meg a forgalmazás.
- Az új antenna kialakítás fog-e vajon olyan térerő gondokat okozni mint amik a G3 esetében is voltak?
- Mennyibe fog kerülni a dac/amp modul és mikor lehet majd kapni?
- A tok gyártók vajon csinálnak külön tokokat amibe a dac/amp modul is belefér? (nagyobb mint az alap)
- A dac/amp modult használva zenehallgatás alatt vajon mennyivel fog többet fogyasztani a teló? Van egy olyan érzésem, hogy jelentősen. -
dave_gahan
aktív tag
Na, hát az S7-et sem akarom védeni...a Samu maradt a konzervatív szemléletnél, néhány régi feature-t eladnak újnak, a többi trúváj meg inkább marketing. Mondjuk bivalyerős az a hardver, szó se róla.
Persze az is lehet, hogy a Samu srácok a bányában már javában fejlesztik az S8-9 moduláris elemeit, de az LG akart lenni az első... -
dave_gahan
aktív tag
Mondom, valahol drukkolok, de sztem nem lesz ideje kivárni az LG-nek, hogy beinduljon amit írsz... Sztem a számok alapján nyárig, legkésőbb őszig ki kell derülnie, hogy folytatható-e ez a koncepció a G6-tal, vagy felejtő... Ha nem teljesít a G5, akkor kuka... Kérdés, hogy valóban földbe áll-e és ha igen, akkor felvállalják-e...
Az is lehet, hogy csakazértis folytatják tovább a koncepciót (elvégre a G6-ot lehet, h már javában tervezik
), az eddigi G széria védjegyeit pedig egyéb modellben portolják/élesztik újjá tompítva a népharagot.
Na mindegy, kár találgatni, kíváncsi leszek a nemzetközi visszhangokra, piaci reakciókra...
-
dave_gahan
aktív tag
Nyilván...ha a világ mindig csak a károgókra hallgatna, akkor a Föld még mindig lapos lenne...
Viszont az LG a saját védjegyeik oltárán újít a G5-tel és ahogy látni, ez inkább ellenérzéseket szül, pedig biztos lenne fantázia a modularitásban. Én azt mondom, ennek még nem jött el az ideje, mert:
1. Nem tudták úgy megvalósítani, hogy a frankó paraméterek ne szenvedjenek csorbát.
2. 1-2 most bemutatott kiegészítő kivételével nincsenek még meg azok a komponensek, hasonlóan moduláris egyéb okoskütyük, amelyeknek egymással kompatibilis elemei igazán kiaknáznák azt a potenciált, amely a modularitás koncepciójában benne lehet. -
akooos
veterán
Ugyan ezt mondom én is. Nem véletlenül szakítottak a jól bevált formával. Arculatváltás, megújulás. Ilyen lesz a G sorozat szerintem a későbbiekben is. Kíváncsian várom viszont a V10 utódját, remélem nyár előtt bedobják és mindkét családból fog örökölni valamit.
Off: elképesztő az a fanyalgás amit 1-2 ember levág ebben a topikban. Oké-oké, szabad vélemény nyilvánítás. De bakker... Egyeseknek semmi nem jó. Srácok az LG nem személyre szabottan nektek gyárt telefonokat. Sosem tette! Egyiknek nem tetszik, mert sok tok kell rá, másiknak nem tetszik, mert kerek.
-
mjani1172
addikt
-
Xaels
félisten
De a tokban bukod az egyetlen valamire való feature-t is...
Magam részéről nem vagyok lenyűgözve. Szépen megoldották csíkok nélkül a fém burkolatot csak az a baj, hogy több másik ponton rendesen elrondították. A kiegészítők ebben a formában sem nyerték el a tetszésemet. A kamerás azzal, hogy rányúlik a hátlapra simán meg is karcolhatja azt ha egy kis kosz kerül a kettő közé. A B&O-s HiFi kieg meg teljesen értelmetlen, akinek kellett ez a fajta kiegészítés az már rég vett magának egy bármilyen másik eszközzel is együttműködő külső egységet.
(#138) Quqesz nincs App Drawer, pontosan olyan mint az Apple vagy a Huawei esetében.
-
w333
félisten
Nekem mondjuk hiányzik ebből a reklámból egy LG -s hátitáska amivel ezeket a cuccokat vihetted magaddal, ezzel a kis golyó (Rolling bot) eszközzel meg milyen jó már hogy a macska eltud vele játszani, a Diszkóban pedig elővenni egy ilyen vibr*tornak kinéző izét (360 camera) felbecsülhetetlen érzés lehet
(#80) Littlecar
Aztán az eszközöket hogyan csatlakoztatod ? szóval a tokot is száműzték !
A 3.5" jack pedig a telefon tetejére került, ami megint kényelmetlen !
Szerk.
Különben szerintem hatalmas bukás lesz ebből !
-
Aryon87
félisten
nem tudom.. Nem tetszik sehogy sem..
V10 vs G5
Nem kérdés melyik a jobb.Viszont most látom csak: a kamera és az ujjlenyomat olvasó nem is dudorodik ki annyira mint a renderképeken. Na ez már egy fokkal jobb, de nem lesz szebb a design tőle
Igen, a hátulja lett elrontva, meg elölről a kávák. Hardveresen nyílván jobb.
és ezt bűn lesz nem tokban hordani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged