Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
válasz
stemplar07 #531 üzenetére
izgatott lettem
-
Ricardo
titán
válasz
stemplar07 #510 üzenetére
Modularitás, cserélhető /módosítható alsó rész, eddig értem. De miért kellett az a "teniszpálya" méretű hely a kijelző felett?
-
balgab84
aktív tag
válasz
stemplar07 #437 üzenetére
Nem biztos h sokan szeretnenek meg kolteni egy telefonra, h ki fizet erte kb 200 ezer forintot, ez egy kis retegnek jo csak.
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #431 üzenetére
..hírek percről-percre ..
(persze ha ...igaz)
Hát akkor már meg is van az elektronika ..a B&O ,,csak a ,, mókus marketing,,...Modular design aside, the Hi-Fi Plus’ most intriguing features are its 32bit Sabre ES9028C2M DAC (digital to analog converter), and its Sabre9602c amplifier, which will allow the device to playback 24bit/192kHz hi-res tracks...,,
-
akooos
veterán
válasz
stemplar07 #392 üzenetére
Valószínűleg igen
Vagy az android authority vagy a verge oldalán láttam, hogy "NOT FOR SALE" felirat volt a modulon. Lehetséges, hogy tényleg nincs még benne semmi, csak egy műanyag cucc az egész.
Érdekes amit az Androidcentralon írnak, mert egy képen sem látszik, hogy lenne rajta egy másik usb port is. Viszont ha lehet más eszközzel is használni majd ( és persze nem 100k lesz ez a modul) akkor rendesen odacsapnak a hordozható erősítőknek.. Én nagyon szurkolok az egész koncepciónak!
-
akooos
veterán
válasz
stemplar07 #390 üzenetére
Erről van forrás?
"külön is alkalmazható PC/okosTelefon"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged