- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
akooos
veterán
válasz
balgab84 #520 üzenetére
Olyan jó infóid vannak. Mi rég nem igaz? Nézd meg a G4 és az S6 kezdő árait. Nézd meg a G3 és az S5 kezdő árait. Nézd meg a G2 és az S4 árait. Mindig a Samsung a drágább. Most miért lenne az LG? 240.000 egy sima S7. Az LG 219 körül fog nyitni szerintem, de lehet, hogy még alacsonyabban.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
balgab84 #447 üzenetére
Igen ezt elolvastam én is. Vagy vmit benéztek a srácok, vagy nem tudom, de eddig mindenki fém hátlapról írt. No majd egy rendes tesztben kiderül, de ehez a modulos dologhoz kell a stabil ház,arra meg egy műanyag hátlap nem biztos hogy elég lenne. Meg ha jól tudom unibody házat(ugye a modulon kívül unibody a ház) nem szoktak fém/üveg/műanyag kombóval csinálni, csak fém/üveg kombóval.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
balgab84 #440 üzenetére
Ha elolvasod a cikket-aminek a fóruma ez-pont ezt írják,hogy teljesen fém a hátlap. Ráadásul a srácok kézbefogták és nem csak fotón látták. A gsmarena sem említ műanyag hátlapot,a többit előttem leírták. A hwsw meg lehet a cseh 2-t nézte...viccet félretéve vmit elnézhettek a cikk írásakor.
-
akooos
veterán
válasz
balgab84 #438 üzenetére
Így jártál ha az ilyen hwsw szintű oldalaknak hiszel
Én több neves külföldi oldal VALÓDI TESZTJÉT olvastam. De a hwsw egy szóval sem említi, hogy ők tesztelték... Ja és ha már a szuper hwsw. Miért lehet, hogy mindenki más szerint óránként 0,8 %-ot fogyaszt az always on screen, de szerintük 1,8-at?
Biztos azért, mert ŐK TESZTELTÉK
TechRadar
Android Authority
AndroidcentralNa ezek TESZTEK, nem pedig neten látott képek általi írások
-
stemplar07
őstag
válasz
balgab84 #440 üzenetére
való igaz, réteg igény,, és ebben ez a jó, mert aki akarja emiatt megveszi, aki nem annak jó a Snapdragon ,, hang MP3-al ..
de ahogy írtam is, ezt a kínai cégek nem hagyják kinos akkor már más a helyzet , mint a k...a drága B&O
gondolj a Fiio cégre,! nagyon minőségi megfizethető cuccokat gyárt 2 év (Magyar) garanciával..hasonló hangzással, és minőséggel, mint túlárazott Astell & Kern DAP gyártó (,,sznobisztikus ,,... 1200-3000 dolcsiért) csak éppen ők 100-700 dollárért ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged