Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
-
Zugi
aktív tag
Én is úgy látom, hogy ez a G5 nem lesz sikerszériája az LG-nek, mondhatni már eleve nem az, mert ennyire fanyalgással és nemtetszéssel rég fogadtak zászlóshajó telefont. Még akkor is ha sokan mégis próbálnak megbarátkozni vele, de lássuk be ez azért nem az első látásra szerelem!
Én a G2-m utódját keresem, amivel egy széles táborral rendelkező csoport tagjának mondhatom magam, és sokan most cserélnék le jó 2 év után e készüléküket. Erre pedig azt a kezdeti jó koncepciót amit utána végigvitt a G3-on, G4-en keresztül is, épp most szakította meg az LG. Tehát számomra egy G5 az már nem a G2-es vonal utódja. Pl. nem találok rajta már hátlapi kezelőgombokat az eredeti formában, stb., na meg ez a modulos dolog, de leginkább számomra az akksi gyengesége a legfájóbb. Úgyhogy az LG most elbúcsúzhat tőlem azt hiszem és -bár nem terveztem- de más felé váltok. Hozzá kell tegyem nem könnyű igazán az elvárásaimnak megfelelőt találni, de muszáj lesz, mert a G5 nem opció. Egy más vonalon épülő G6-ra nagy szükség lenne elég hamar, hogy a G5--ös bukást korrigálják, de azt meg már nem hiszem, hogy kivárom. -
DaDa
senior tag
Olvasgatva a fórumot azért van különbség a G4 és a G5 kezdete közt. Érdekes megfigyelni, hogy itt az első jó pár hozzászólás negatív míg G4 esetében nagyon pozitív volt. Valóban szebb lehet élőben mint képeken és meglátjuk mit hoz a jövő de az is igaz, hogy semmilyen késztetést nem érzek a G4 lecserélésre.
Úgy érzem hamar ki fog jönni a G6 mert nem jósolok nagy jövőt ennek. De ne legyen igazam. Sok sikert az új tulajoknak és várjuk a teszteket.
-
thebiker
tag
Pénteken vettem. Egy kicsit valóban meglepett a rés ami valóban van alsó részem. Azonban nem zavaró. Kényelmes a fogása és ami fontos, hogy jó az aksi ideje.... V10 volt előtte. Mondjuk én tettem rá egy átlátszó tokot de így sem gáz. Az USB C miatt kellett bennem pár kábelt /átalakítót. Gyárilag van rajta valamilyen fólia. Elvileg hétvégére érkezik a fotós cucc is.
Gyorsnak gyors. Én visszaraktam a régebbi UX 4.0 az appdrawer miatt. Nos egyenlőre ennyi. Nagy kérdés valóban, hogy S7 vagy G5..... Mivel egy kicsit megcsömörlöttem a Samsung miatt így ez maradt -
thebiker
tag
Üdv mindenkinek ... Én is beléptem ebbe a klubba....
Egy gyors infó: Ugyan Európaiként árulják a partneroban a G5-öt ám a hivatalos bootloader unlock NEM lehetséges. -
thomech
tag
Bekerült a voda webshop-ba
-
thomech
tag
Most nézem, hogy csak 1 év garancia van rá???
-
Quqesz
nagyúr
Voltunk most bent MM-ben és nem volt kirakva(soroksár). Nézegettünk mást mikor megkérdezte az egyik eladó, tud-e segíteni. Mondom:
-G5 nincs?
-De van csak nincs kirakva, de kihozzák megmutatni!
Szóval egy ezüst volt és bár nem a kedvenc szinem, de ENGEM MEGVETT! Teljesen más kézben élőben mint fotón! Nem volt brumszli, tetszett a kinézete, a kamera is nem olyan hülyén néz ki, mint képen. Szóval tetszik! A srác kivette az aksit is és amikor visszacsukta fémes mechanika hangja volt, nem olyan gagyi......
Én mindenkinek azt ajánlom nézze meg élőben, mert más nagyon.....a festés is rendben volt érzetre is.
Most agyalhatok, mert asszony le akarja nyúlni a G4-em és G5 vs V10...
Viszont az MM-ben nincsen hozzá plussz modul és úgy 229e. -
jolti05
őstag
Köszi az információt!
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Van arról bármi információ, hogy kis hazánkban mikor l3sz kapható a G5?
-
ferrari1
őstag
-
Aryon87
félisten
Sajna az LG itt baxta el megint. Samu mindig emiatt lesz elorebb,hogy bejelentes utan nem sokkal mar szorja is a teloit.
Bar ha azt veszem hogy tavaly ugyanez volt, az S6 nem is volt tokeletes (S7 esete hasonlo), mig a G4 azert eleg jol sikerult, persze a hibak most kezdenek kibukni, de meg mindi 1-2 aprosag az.. Es ugy tunik az elso szeriasokat erinti (egyelore).Kivancsi vagyok a G5 mikent all meg a "talpan". (bar lattam mar egy s mast hogy gyartasi hibas stb, de hogy mennyire igaz ez...)
Teszt valoban johetne mar. -
Zugi
aktív tag
Mikor lesz már erről egy mobilarénás teszt? Egyszerre jelentették be a Samsung S7-tel, arról meg már március eleje óta megvan a teszt, erről meg csak nagy csönd.
Nyár elején lenne aktuális telefont választanom, és 2 éve G2-es fan vagyok, annak keresem utódját, de sajnos kicsi az esélye, hogy a G5 mellett tenném le a voksom, pedig szerettem volna LG vonalon maradni, de egy tesztet mindenképp megnéznék róla.
-
kbadam83
senior tag
Délután érkezik a kicsike utána kezdem belakni ;-)
-
thomech
tag
Sziasztok, vodás árlistába is bekerült a készülék
Az már más kérdés, hogy mikortól lesz kapható...
Nálam esélyes ez a telefon, bár félek az aksitól egy kicsit. A másik jelölt a P9, az valahogy jobban tetszik -
Quqesz
nagyúr
-
Wucky
senior tag
Úgy még sehogy. Csak épp bedöglött a G2-m,így nem júliusban tudok telót cserélni,hanem most. Vissza kapom a G2 árát. Ma voltam bent,és nyomtattak friss árlistát. Azon már szerepel a G5.
Lista ár 228990 Huf.Csak épp szeretnék előbb tájékozódni a telóról. Vegyes érzelmeim vannak az irányába,és nagy versenyben van az S7-el.
De ugyan annyiért nem szeretnék kevesebbet tudót. A modulok engem hidegen hagynak. Nem használnám ki egyik sem. -
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Mivel lesz lehetőségem előrendelni a telefont(Telenor-M csomag- 155k),így lenne pár kérdésem. Első sorban akinek már van :-)
Azt olvastam hogy a wireless töltést kivették a készülékből. Valóban így van? Pedig a soc tudná nem?
Type C csatlakozóról vélemény? Gondolok itt a vezetékre,amiből sok a gagyi állítólag.
Valami erősebb játékkal terhelve mennyire melegszik ill. merül?
Milyen Lg feature-k maradtak meg? Mennyire nyúlt bele a gyártó a rendszerbe?
Nagyjából ennyi hirtelen.
Előre is köszi. -
Quqesz
nagyúr
Szia
Az app drawer most is elérhető, csak cseréld ki az easy homra a kezdőlapot. Beáll/kijelző/kezdőképernyő/kezdőlap kiválasztása és itt a másik variáns az amiben benne van. Ez hasonlít jobban a pl G4 kezdőlapjához.
A Qslide-t kiszedtél v a kettős ablakot?
Használd egészséggel. Majd jöhetnek közben a tapasztalatok. -
Aryon87
félisten
Koszi a reszletes infokat.
Magyarul, G3-rol megeri a valtast.
talan a G4-rol is a snap820 miatt + az uj feature-k miatt.Megoszlanak a velemenyek rola, nekem is tetszik, de megse. Bar en valtani nem fogok, van meg 13 honap husegem. Mire valtok, a G6 is kint van.
Az uj feluletet sztem mi is megkapjuk.
Majd kovetem a G5 rendes topikjat a tesz alatt.
+ kivancsi vagyok mifele tipushibak jonnek elo, mert ugye G3 eseteben tudod (ha tapasztaltad) G4 sem mentes sajnos, most jonnek elo kozel 1 eves korukra, valszeg az 1. szeriasokat erinti egyelore, de ez meg nem biztos. -
denetol
csendes tag
Felraktam ide pár képet a telórol:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=53312999528_1097309403662.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=71213009757_1097309543662.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=64413010048_1097309553662.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=94813016708_1097309573662.jpg -
denetol
csendes tag
Szia,
1: G4-em nem volt,G3-nál érezhetően jobb.Én hallgatok zenét,youtube is megy eleget,adatkapcsolat is megy folyamat.Normális használat mellett nálam kibir 2 napot az aksi(reggel töltöm--másnap este még van pár százalékom).Perpill 13 órája megy és még szerinte van hátra 18.Nem használom az allways-on displayt.Be volt kapcsolva eslő pár napra,de szerintem parasztvakitás az egész.
2:mivel maga a G3 kijelző/telefon aránya fenomenális volt,itt emiatt érezhető,hogy kisebb a kijelző,nem pedig az 5,3" miatt.Egyszerűen el....ta a készülékház arányát az LG.A kijelző mérete amúgy tökéletes filmre és böngészésre 1aránt.
3:G3 1ik legjobb része volt,hogy volt rajta többprogramm futtatása 1szerre a kijelzőn,mégha maga a telefon lassú is volt kicsit alatt.Nem értem miért szedték ki.Ha e mellett megélsz app drawer nélkül/raksz fel launchert,szerintem semmi baj nincs ezzel a felülettel.
4:nem sok képet lőttem még vele, a széles látószögü kamera viszont tényleg akkora fun,mint ahogy arra sokan ki térnek tesztekben.tetszik a kamera appja,rengeteg manuális beállitás van,ha kicsit is ért hozzá valaki,szerintem nagyon sokat ki tud hozni a kamerából.
5:a hangszóró hangosabb,mint a G3-n,nekem a H3 fülessel valami brutálisan jól szól,de nekem a g3-nál sem volt problémám a hangzással.Azt a telót nem próbáltam ezzel a fülessel,de ez elvileg ehhez a telóhoz van,nem tudom számit-e bármit is.Annyit tudok mondani,szedj le értelme minőségü mp3-at (240-320kb/s) és egy jobb füles meg fogja hálálni azt a pár ezret amit ráköltesz.Itt a hivatalos weboldal a tokról amit használok: http://www.spigen.com/collections/lg-g5/products/lg-g5-case-neo-hybrid-1?variant=16279306305
-
Aryon87
félisten
Üdv!
Pár kérdés, ami szerintem mindannyiunkat érdekelne:(Nálam van G3 és G4 azaz van viszonyítási alapom)
1. Akksiidő milyen az előző két szériához képest?
2. Kijelző esetében mennyire érződik a méretcsökkentés?
3. Milyen az új felület?
4. Kamera milyen?
5. Zenei téren mit nyújt? (a sajátja, nem a + Dac akármivel)Engem egyelőre ezek érdekelnek + képek a telóról, ill a telóval lőtt képek.
Fotós topikba majd tehetnél képeket amiket csinálsz a telóval. -
denetol
csendes tag
Helló,közel 2 hete van meg a kütyü.Lg g3-ról váltottam.Piszok gyors a telefon,nem melegszik és nálam az akkuval sincs komolyabb probléma.Hogy mennyire is van a telefon műanyagból vagy aluminiumból,arról lehetne vitázni,szerintem felesleges,ez nem az a készülékház,amit mindenki elvárna a beharangozások után.Sajnos van különbség 1 Apple meg 1 Lg között,ezt remélem leküzdik a jövőben.Én ezen túl tudtam magam tenni,de nekem eddig az összes telefonom tokban volt(samsung,lg,nexus és volt szerencsém apple termékhez is,ehhez találtam 1 spigen tokot és szerintem nagyon vad vele a telefon,kérésre rakok fel képet,adok linket).Nekem nincs még meg a frissités amivel rendesen visszakaphatnám az app drawert,de nem is hiányzik,amit leszedtem mappákba van rendezve és könnyen megtalálom.Amit láttam pár videóban,hogy rés van a telefon meg az alsó modul között,arról annyit,hogy nekem nincs látható rés(az persze látszik,hogy meddig a telefon és mettől az alja),ami remélem így is marad,bár a tok még mindig megoldaná ezt a gondot.A kijelzővel kapcsolatban is talált pár ember furcsa dolgokat,nálam semmi.Tiszta,kellően erős fénnyel rendelkezik.Előttem kérdezték a fülhallgatót:nekem 1 fehér fonott zsinóros fülest adtak a telóhoz(Anglia,EE szolgáltató),nem próbáltam ki,itt még mindig szinte mindenhol B&O fülessel adják,amire semmi panaszom nincs.A lényeg,hogy a telefon nagyon jól működik,szerintem kellően ellegáns(is lehet egy jó tokkal) és jó konkurencia android vonalon.
-
Remekelek28
őstag
Szerintem valamilyen szinten úgyis beleszámitanák és akkor nem ennyi lenne az ára. A mediába,edigitalnál lehetséges,hogy adnak valamit hozzá,de ott biztos 200 felett nyit. Nem tudom ott pl mennyi most az S7.
Fülesből vajon melyik jár hozzá? A quad beat 3 nál van már újabb? -
akooos
veterán
válasz
Remekelek28 #668 üzenetére
Korrekt ár, de adhatnának hozzá legalább egy CamPlus modult
-
Remekelek28
őstag
Kapható 190 ezerért LG garanciával. Azt hittem 200 felett kezd [link]
-
Aryon87
félisten
Ha nem tevedek ez egy igencsak reszletes leiras a G5-rol. Twitteren kovetem az LG-t, ott bukantam ra: [link]
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Viktor0610 #665 üzenetére
Ár kartelre gondolsz? Jogos amúgy amit írsz.....
-
-
Quqesz
nagyúr
Német Media Markt 699€-ra árazta be és jár hozzá a cam module
G5 -
Quqesz
nagyúr
-
balgab84
aktív tag
Nemi, fentartasokkal kell kezelni, az ilyen teszteket.
-
Quqesz
nagyúr
g5 vs s7 camera test
Ha vkit nem csak a külső érdekel -
balgab84
aktív tag
Ez gaz. Sajnos bukta lesz, sajnalatos pedig vartam. Ezt a telot tenyleg nem kell eroltetni, de varom a tesztet.
-
Quqesz
nagyúr
Fémmel mindenki rugott öngolt magának már:
Apple bendgate
HTC One M7 emlékszem sokan panaszkodtak rá, hogy szinte sorjás maradt a legtöbb készülék, összeillesztési hibák
Samu A3 meg A5 hasonlóan megoldott fém plastik ház
Most úgy néz ki LG is szopóágon van ilyen téren, de ha csak a külső számít egy telóban már rég rossz.... -
Aryon87
félisten
Faxa. Egy hands-on videón is láttam hogy a modul nem illeszkedik megfelelően..
Tényleg a páros számozású G széria a sikeres.. bár most már a G3 is hellyel-közzel jó, persze a fizikai hibák még ott vannak neki.
(holnap viszem szervízbe repedés és kijelzőfelválás miatt páromét) -
MartOOn
addikt
-
debcamp
aktív tag
Mindenhol Jason..
(LG G5 : Jason Statham Commercial)
-
MartOOn
addikt
Biztos van olyan srác akinek nem az osztály legszebb csaja tetszik hanem a kis csámpás... De attol az még egy kis csámpás marad.
Jo az irany amin az lg elindult szerintem. Bar alap h a modulokkal egyutt kellene adniuk a telefont, mert igy kb minden huszadik (lehet sokat mondtam) juzer fog barmilyen modult is venni hozza. Mert nagy érv a cserélhető akksi is de anno G4 topikban hany embernek volt csere akksija hozza való toltovel hogy bármikor full akksit tudjon tenni a telojaba? Ötnek? Max hatnak... Szoval ez egy jo erv csak a felhasználók 80%-a nem hasznalta ki. Ugyanez lesz a modulokkal is. Hacsak nem csinalnak ra egy jó akciót.
Jah es lehet védeni a G5-ot de sajna az összeszereles a megvalositas maga a kész termék siralmas lett. Fogdostam nyomkodtam (bar szetszedni nem tudtam mert ki van kötve) es nagyon gáz... Oke olcsobb is mint a fent emlitett (messze nem hibatlan) készülék na de azt legalább jó kezbe venni. Mert egyben van. Es igy azert jobban megbocsájt az osztaly legszebb csajanak az ember hogy szep szep de egy kicsit butuska vagy nah azért vannak hibái. Mint a csámpinak aki raadasul ugy oltozik mint Oreganyam...
-
balgab84
aktív tag
válasz
Viktor0610 #647 üzenetére
Ez mar sajnos elvi kerdes,h azt kommunikaltak, h fem a haz teljesen es nem csak a belso resze, az szerintem inkabb megforditja a kerdest, miszerint az lg megerdemli-e h megvegyek a keszuleket.
-
-
-
balgab84
aktív tag
Gyakorlatilag a készülék vékony alumínium házára egy vastag szürke műanyag réteget öntöttek, majd ezt fújták színre - a megoldás persze nélkülöz minden prémium érzést és jelleget, amit az alumínium adna. (Pc world)
-
balgab84
aktív tag
Nem femhazas a telefon, hanem muanyag reteggel van bevonva, nem fair ennyi penzert!
-
mateus
senior tag
GSMArena teszt ha valakit érdekel.
-
akooos
veterán
Asszem jól értem, hogy Angliában vagytok mindketten. Kizárólag fülhallgatós vagy B&O-s bundle van arra? Camplus sehol? Tartok tőle, hogy itthon a leggagyibb csomagot fogják összerakni, feltéve, ha lesz csomag és nem külön árulják majd őket
-
denetol
csendes tag
Fülest meg hangfalat adnak (B&O H3 és S3).Linket elküldtem pm-ben.Elvileg carphone csak a fülest adja.EE boltban szerintem még lesz ez a bundle.Csak arany meg titan szín volt.Ami engem érdekelne csak választ nem találok sehol az a Dac modul.Mert elvileg azt a B&O fogja adni a H3 füles mellé.Itt Angliában kb az összes szolgáltató küldi teló mellé a fülest.Az érdekelne,hogy akkor így is benne lesz-e a csomagban,vagy azért már kicsit tól nagyvonalú lenne az ajánlat?
-
denetol
csendes tag
Helló,írtam, hogy csak előrendeltem.Remélem ,hogy pénteken meg is kapom.EE-nél rendeltem elő és náluk volt kitéve.Persze amint meglesz közlöm az első tapasztalataim.
-
denetol
csendes tag
Olvasva a hsz-kat mindenki a külseje miatt van kiakadva,na meg az aksi mérete miatt.Én is féltem,de mikor boltba kézbe vettem teljesen más volt,mint ami a képekrol jött le.Sztem uzemidovel se lesz baj véve,hogy csökkent a kijelzo mérete, a proci is fejlettebb és elvileg a 6.0 is jobban kezeli dolgokat.Én b&o csomaggal rendeltem elő,speakert eladom es máris nyertem 150 fontot.A telo is olcsóbb volt olyan 50 fonttal,mint az s7 edge amit eredetileg kiszemeltem.Igy megmarad ez viszonylag 1edi telom (biztos,hogy nem lesz ott minden 2ik ember kezében),lesz 1 nagyon jó minőségű b&o fulesem es 200 fontom az s7 -hez képest.Sztem jó kis vételt csináltam.
-
Wucky
senior tag
válasz
ForRedGlory #626 üzenetére
Mert ebből úgy húzzák ki. Biztos vagyok benne hogy lesz ilyen. Nem a magyarokra gondoltam. Főleg Usa és Uk-ra.
Azt nem írnám le miért gondolom így,de nem a telefon hibájából lesz az tuti. -
Wucky
senior tag
Mibe fogadjunk hogy tele lesz a net olyanokkal akik eltörik az akksit?
-
zombinyul
addikt
válasz
Remekelek28 #623 üzenetére
Elvileg pedig ugyan az.
-
zombinyul
addikt
válasz
Remekelek28 #619 üzenetére
A kamerája ugyanaz a V10-nek mint a G4-nek, csak elérhető videózás alatt is a manuál beállítások tárháza. Ennyi a lényegi különbség.
A G5 meg biztos fejlődött az elődmodellhez képest.A DAC valószínű tényleg jobb a V10-ben, amíg a G5-höz nem csatlakoztatod a moduláris témát.
-
Ricardo
titán
válasz
Remekelek28 #619 üzenetére
Ez engem is érdekel.Elvileg a G5 fejlődött kamera terén.
A G5 videóban például tudja1080p ben a 60fps-tKonkrét kamera összehasonlítást még nem láttam.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #600 üzenetére
... mert a V10 mindig is jobb vétel leszva G5-nél! Márcsak a kamera és a DAC miatt is.
-
atikó
őstag
kíváncsi leszek, hogy kap e a kamera olyan szabadkezet mint ami a V10-ben van.
-
es1
csendes tag
Várom hogy az MM-ben megtapizhassam, s majd akkor eldől. Full hd videókon jól néz ki,a kamera képességei is tetszenek.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Viktor0610 #611 üzenetére
Oh, hat erre nem gondoltam
Meg a szelfizokre
-
TTTotya
senior tag
Sztem egyáltalán nem csúnya, de az akksi, meg a hátlapi fingerprint scaner miatt tuti nem fogok ilyet venni.
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
AeSDé Team #609 üzenetére
A rendszer támogatja, csak épp szemfényvesztés...nameg sokat ér, ha nem tud az rá telepíteni, csak adattároloként használható.
-
AeSDé Team
őstag
,,ezt microSD-vel lehet bővíteni (maximum 2 TB)."
Lemaradtam valamiről? Nemrég még 128GB-nál tartottunk.
-
lalika740
aktív tag
Nemtudom de nekem nagyon tetszik.De hát izlések .....
-
Mastershifu
tag
212.000Ft nem lep meg. De nem lesz ennyi, kevesebb lesz.
However, the price isn't 100% official yet, which means it might change between now and then.
+
Due early April - Official Price to Be Confirmed
és társai...
-
Quqesz
nagyúr
Azért várjál ezzel, ez még nem hivatalos ár és az ilyen helyek mindég drágabban adják mint a szokásos ár.......685€ azért nem kevés lóvé, de miért kellene olcsóbban adni? Az S7-ben nem sok innováció van és a kamera.....láttad a fotós topikban. Amúgy kb 650€-ra lövik be az árát, de ne találgassunk.
-
w333
félisten
WOW ... kb. annyiba fog kerülni mint a Galaxy S7 Link
-
Quqesz
nagyúr
[G5 vs S7]gsmarena
-
Wucky
senior tag
Hát nem is tudom hányszor néztem meg a Hands On-t. Először ocsmány volt a teló. Aztán nem tetszett hogy nem hátul vannak a gombok. Imádom a G2-őn.
A modularitás számomra nem pálya,de egyre jobban úgy gondolom hogy LG csinált megint valami újat. 200k-t nem ér nekem a telefon,de 150-ért lehet beneveznék rá. Mondjuk valami akcióba telenornál.
Ha meg nem,akkor is LG-m lesz csak legfeljebb G4.
Valóban sokat fejlődtek supportban LG-ék az elmúlt pár évben. Így maradok én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest