- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebiker
tag
Pénteken vettem. Egy kicsit valóban meglepett a rés ami valóban van alsó részem. Azonban nem zavaró. Kényelmes a fogása és ami fontos, hogy jó az aksi ideje.... V10 volt előtte. Mondjuk én tettem rá egy átlátszó tokot de így sem gáz. Az USB C miatt kellett bennem pár kábelt /átalakítót. Gyárilag van rajta valamilyen fólia. Elvileg hétvégére érkezik a fotós cucc is.
Gyorsnak gyors. Én visszaraktam a régebbi UX 4.0 az appdrawer miatt. Nos egyenlőre ennyi. Nagy kérdés valóban, hogy S7 vagy G5..... Mivel egy kicsit megcsömörlöttem a Samsung miatt így ez maradt -
Remekelek28
őstag
Szerintem valamilyen szinten úgyis beleszámitanák és akkor nem ennyi lenne az ára. A mediába,edigitalnál lehetséges,hogy adnak valamit hozzá,de ott biztos 200 felett nyit. Nem tudom ott pl mennyi most az S7.
Fülesből vajon melyik jár hozzá? A quad beat 3 nál van már újabb? -
MartOOn
addikt
Biztos van olyan srác akinek nem az osztály legszebb csaja tetszik hanem a kis csámpás... De attol az még egy kis csámpás marad.
Jo az irany amin az lg elindult szerintem. Bar alap h a modulokkal egyutt kellene adniuk a telefont, mert igy kb minden huszadik (lehet sokat mondtam) juzer fog barmilyen modult is venni hozza. Mert nagy érv a cserélhető akksi is de anno G4 topikban hany embernek volt csere akksija hozza való toltovel hogy bármikor full akksit tudjon tenni a telojaba? Ötnek? Max hatnak... Szoval ez egy jo erv csak a felhasználók 80%-a nem hasznalta ki. Ugyanez lesz a modulokkal is. Hacsak nem csinalnak ra egy jó akciót.
Jah es lehet védeni a G5-ot de sajna az összeszereles a megvalositas maga a kész termék siralmas lett. Fogdostam nyomkodtam (bar szetszedni nem tudtam mert ki van kötve) es nagyon gáz... Oke olcsobb is mint a fent emlitett (messze nem hibatlan) készülék na de azt legalább jó kezbe venni. Mert egyben van. Es igy azert jobban megbocsájt az osztaly legszebb csajanak az ember hogy szep szep de egy kicsit butuska vagy nah azért vannak hibái. Mint a csámpinak aki raadasul ugy oltozik mint Oreganyam...
-
mjani1172
addikt
Itt nem is csak ez a baj, hanem hogy egy Xiaomi kiad egy olyan design-t ami szinte mindenkinek tetszik,míg az lg kiad egy olyat ami 10-ből 9-nek nem? Nem volt piackutatás? Ez őrült nagy baki, ilyen szintem meg szerintem hihetetlen.
De még a külső nem is érdekel( tokba rakom úgy is) viszont a tempered glass-al bajok lesznek, az e le fel szerelhető dolog abszolút nem tetszik,gagyi a megvalósítás és az elv sem jó, azért veszek egy csúcs telefont hogy benne legyenek ezek a dolgok,nem azért hogy külön egy kis hasitasiban hordjam, és összebütyköljem.Az rádió eltünt,és mivel már próbálgattam az online rádiókat tudom, hogy 4g ide vagy oda sosem tökéletes,és amikor érdekes műsor van és pont a válasznál marad ki,nem vagyok boldog.Az Infra talán van talán nincs majd meglátjuk, az üzemidő sem boldogít.Egy G4 után ez egy rossz álom.
Zseblámpa van benne,vagy külön kell megvenni egy modult hozzá?
Áááá inkább nem szólok semmit. -
mjani1172
addikt
Mi az értelme az unibody háznak?Mi a gyakorlati haszna?Eddug azzal magyarázták hogy merevebb.Igazábol ez szvsz hülyeség,de még ha így is lenne akkor sem ezzel akarok szöget beverni.Viszont ennek már a képeken csálén ál mindene.Most hogy megláttam a xiaomi mi5 -t már semmit nem tudok az LG mellé felsorakoztatni,eddig a jobb minőség és az itthoni szervíz is szólt még mellette,nem beszélve arról hogy a készülék is jobb volt,most csak az itthoni szervíz.Én kiváncsi vagyok hogy alakul a modell sorsa.
-
doooo
veterán
Most komolyan?
Fantasztikus.. megyünk iOS felé..
Quqesz: Nem lassabb az, csak a videóban szereplő személy nem egy időben nyomja meg őket. Egyszer sem. Egyébként is két teljesen más UI, mások az animációk, stb. De nyilvánvaló gyorsaságbeli különbség határozottan nincs. Ellenben annak az embernek a kezei nem egyszerre dolgoznak -
stemplar07
őstag
jogos a poszt ! akinek kell , hogy moduláris+bővíthető+aksi cserélhető az vegye .. a V10 is réteg teló (DAC/AMP) de ha szebben szól a G5 akkor váltok szó nélkül
ps. csak rendesen rakják ,,összefele,,
és a B&O modul ,usb külön dac/amp ként bizony innovatív dolog , a többiek lemaradtak ( rólam? legalább is )
-
Remekelek28
őstag
De érted a lényeget? A -200 mah is lehetett volna +800 is,ha a samsungnak sikerült. A g2-n azért volt parádés a 3000 es akku,mert csak 5,2 és csak fhd. A g3,g4 már csak 60%át tudta a g2 nek. És errefel a g5 ben még csökkentik is. A 820 is hidd el lezabálja azt amit a 808.
Én tudok 1 kézzel fotózni 5,5 inches telefonnala kisujjam alul,a mutató felül,két ujj hátul a huaweikkel meg a kameragomb.
-
Remekelek28
őstag
Viszont,ha ez a modulos rész miatt nem tudtak beletenni nagyobb akkut,akkor köszönjük szépen,nem kérjük. Az akku kárára ne újitsanak be ilyenekkel. Dúrják tele akkuvsl a hátulját,nincs kedvem naponta 2x tölteni.
Tegyék bele s v10 féle dac-t meg a g4 kameráját f1.6 al és elég az nekünk.
Az a modul csak kinlódás,főleg ugyh ujrainditja a telefont a cseréje. Pinkód,mulitask elveszik stb. -
.DLL
veterán
Holy sh*t! Ja hogy ez így működik?
Az akku beleszorul a kivehető modulba? Azért ez így hülyeség, az akkunak nem is kéne kijönnie. Ha ki akarjuk venni akkor kellene egy kis benyomás, *Click!* és kiemelkedik az akku, mint egy normális SD kártya slot egy laptopban vagy ilyesmi. Esetleg egy kioldógombbal kitolni az akkut. De ez így hülyeség, miért kell minden egyes ilyen alkalomnál kikapcsolnia a gépnek??
-
Kasya
nagyúr
Es mind xar. XDA-n kulon topik van rola, ahol mindenki probal mindent. Egy tokeletes sincs, valami negativum mindig van (szelen csillogas, konnyen reped a szele kis utesre, nem tapad teljesen jol, szivarvanyos szelek, stb..)
(#400) .DLL : en a G3 dizajnjat vartam volna agyon. Nekem minden klappolt vele... Ha most vennek LG-t, akkor a V10 fele nezelodnek nagyon nagyon.
-
stemplar07
őstag
,,..Though LG hasn't elaborated on how yet, they claim it will be compatible with Mac OS X, iPhone and iPad, and other Android devices...,,
haha Iphone kompatibilitás ? jó vicc lenne Steve forogna ...szegény ..max IOS kamera adapterrel ..
de ,hogy milyen DAC/AMP-t takar (lásd LGV10 Sabre 9018DAC/9602AMP ) azt még nem láttam sehol leírva , pedig a Bang & Olufsen's oldalát is nézegettem ... lehet
még csak a borítás készült el ?
-
Aron1988
tag
Hát mondjuk megnézném, hogy hány telefont adtak el HTC One M9-ból, vagy G4-ből. Pár ezer early adoptert, meg utána még pár ezer átlag usert leszámítva nem hiszem, hogy a legsikeresebb androidos telefon is elérné a 10ezres eladást egy konkrét típusból. Maximum a Samsung S-eket tudom elképzelni így, de a többi droid flagship biztos, hogy 4 számjegyű darabszámban kel el a termékciklus alatt hazánkban. Na, szifonból viszont el tudom képzelni az 2-3 kilót is típusonként, főleg a 4S óta kiadottaknál.
-
fairi
őstag
iphone-nál se probléma ez vagy HTC-nél is ez van(m7, m8).Minden gyártó eljátssza (sony Z széria talán?) ezt ha van egy sikeres forma akkor következő modell is olyan lesz, G3 után a G4 (főleg a plastic változat) alapvetően hasonló volt és most volt formaváltozás. ha bejön végül akkor a G6 is így fog kinézni, ha nem akkor uj forma.
Az s6-nél nem érte kinézetet kritika kivétel a kamera, ezen finomítottak helyette visszahozták ami hiányzott az s6-ból de volt az s5-ben.
Már lassan ez van évek óta és még mindig valaki be tudja nyögni, hasonlít az elődmodellre.
-
Quqesz
nagyúr
A grafit színű egyre jobban tetszik...meg kell néznem majd élőben...kezd egy kicsit ilyen nexus 6p érzésem lenni, hogy a valóságban jobb lesz mint képen. Az AA oldalán írták, hogy ha lerakja az ember asztalra, akkor nem hintázik,stabilan fekszik. Amúgy a kamera dudli csak optikailag ilyen kiemelkedő, de több képen látszik,alig emelkedik ki a hátlapsíkból.
G5 UX feature -
törölt tag
"Azt pedig értse meg mindenki, hogy nem számít Magyarország egy-egy telefon értékesítésében"
Ez jelen esetben teljesen mindegy, mert nem az árról beszélünk. Hanem a szépségről, ami ugyan szubjektiv, de én nem tudok olyanról hogy ebben mi magyarok nagyon speciálisak lennénk.
Kevéssé valószinü hogy külföldön azt mondanák az emberek hogy vazze dobjuk ki a p.csába az iphone-t meg az edge-t, ez a g5 olyan gyönyörű hogy elélvezünk és azonnal must have
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged