Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Faxa. Egy hands-on videón is láttam hogy a modul nem illeszkedik megfelelően..
Tényleg a páros számozású G széria a sikeres.. bár most már a G3 is hellyel-közzel jó, persze a fizikai hibák még ott vannak neki.
(holnap viszem szervízbe repedés és kijelzőfelválás miatt páromét) -
MartOOn
addikt
-
denetol
csendes tag
Fülest meg hangfalat adnak (B&O H3 és S3).Linket elküldtem pm-ben.Elvileg carphone csak a fülest adja.EE boltban szerintem még lesz ez a bundle.Csak arany meg titan szín volt.Ami engem érdekelne csak választ nem találok sehol az a Dac modul.Mert elvileg azt a B&O fogja adni a H3 füles mellé.Itt Angliában kb az összes szolgáltató küldi teló mellé a fülest.Az érdekelne,hogy akkor így is benne lesz-e a csomagban,vagy azért már kicsit tól nagyvonalú lenne az ajánlat?
-
Aryon87
félisten
Az arra en is kivancsi leszek. De sztem a Samu ala teszik be az arat, ahogy a G4-el is tettek. Igaz nem volt nagy kulonbseg emlekeim szerint, de megcsinaltak.
Na meg a sikeressegre vagyok kivancsi.
De ugy erzem feleakkora sikere lesz, mint a G4-nek, foleg a hatlapi gombok szamuzese miatt, hiaba az eros hardver. -
törölt tag
Poénnak poén, én a hangszórós cuccot nem értettem elsőre de legalább ötletes, mégha nem is egy nélkülözhetetlen dolog
Egy jó barátomnak van egy macskája akiről megfigyeltük h teljesen beparázik ha a youtube-on verekedős macskákat tartalmazó videókat nézünk (berohan a divány alá és fél óráig ki se jön) - nyilván nem azért néztük a videókat h a macskát b-tassuk vele
Az már valószínűleg törvény által büntetni rendelt állatkínzás lenne ha egy ilyen Rolling Bot hangszórójából kapná ugyanez(jó csak vicc volt értelemszerűen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 7
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged