- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
Remekelek28 #668 üzenetére
Korrekt ár, de adhatnának hozzá legalább egy CamPlus modult
-
zombinyul
addikt
válasz
Remekelek28 #623 üzenetére
Elvileg pedig ugyan az.
-
zombinyul
addikt
válasz
Remekelek28 #619 üzenetére
A kamerája ugyanaz a V10-nek mint a G4-nek, csak elérhető videózás alatt is a manuál beállítások tárháza. Ennyi a lényegi különbség.
A G5 meg biztos fejlődött az elődmodellhez képest.A DAC valószínű tényleg jobb a V10-ben, amíg a G5-höz nem csatlakoztatod a moduláris témát.
-
Ricardo
titán
válasz
Remekelek28 #619 üzenetére
Ez engem is érdekel.Elvileg a G5 fejlődött kamera terén.
A G5 videóban például tudja1080p ben a 60fps-tKonkrét kamera összehasonlítást még nem láttam.
-
Button
aktív tag
válasz
Remekelek28 #480 üzenetére
a flex pedig 720p és 3500mah
nyertem -
akooos
veterán
válasz
Remekelek28 #480 üzenetére
Tepsi kezem van, eltűnik benne a G2, de nem tudok rendesen fotózni egy kézzel
De ez már az én bajom, ezért is üdvözítem a camera gripet.
Huaweikkel.....nem értettem hirtelen, hogy hogy jön ide a Huawei
Kollégák megijedtek, akkorát csattant a földön, mikor leesett........
Nyilván, lehetett volna inkább nagyobb az akku, sokan örültek is volna neki, de én nem félek a kisebb kapacitástól.
Csak a miheztartás végett:
LG G5 Size: 149.4 x 73.9 x 7.7mm
Ulefone Power (6050 mAh!!!!!) Dimensions: 155mm x 77mm x 9.5mm
Inkább lett volna 1 mm-el vastagabb, de egy 1Ah-val nagyobb az akksi.
Nagyon off, de 179 USD-ért ez egy igen jó ajánlat:
-
akooos
veterán
válasz
Remekelek28 #471 üzenetére
200 mAh... Ennyi a különbség a G2, G3, G4 és e között. Hozzáteszem ÚGY, hogy a kijelző kisebb, a CPU csak 4 magos (nem 6 és 8, mint a G4 és a G3 S805) és takarékosabb. Nem mindenkinek való ez a modulosdi, nem is mindenki célcsoport. Akit érdekel, úgy is meg fogja venni. Engem érdekel a Cam Plus és a B&O modul is. Ja és nem szépségversenyre veszem a telefont, hanem azért, hogy használjam
Ha az számítana, hogy néz ki, akkor egy S6 Edge lenne a zsebemben, vagy egy i6. Ellenben rohadt hasznos tud lenni olyan helyzetekben a kamera kiegészítő, amikor egy kézzel kell fotóznod. Ha jól emlékszem volt G2 neked is. Próbáltál vele egy kézzel fotózni, FEKTETVE? Úgy, hogy ki van nyújtva a kezed és mondjuk egy szikla szélén állsz?
Sarkított példa, de nekem Görögországban a Meteoráknál ez volt a helyzet. Nem mertem egy kézzel fényképezni, ezért nem sikerült megcsinálnom azt a képet amit akartam. Ha lenne ez a cam plus a G2-höz, akkor azzal simán sikerült volna, mert stabil fogása van ( legalábbis a Lumia 1020 Camera Gripből kiindulva.)
Egy szó mint száz, én vevő vagyok a telefonra és a modularitásra egyaránt
(#477) stemplar07: A bal oldalán elég érdekes a hézag. Szerintem ez még nem eladó lesz, hanem valami teszt izé.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Remekelek28 #475 üzenetére
Semmivel sem keszulnek jobb kepek. Egy az egyben a Lumia Grip funkciojat latja el. De annal rosszabb kivitelezes, mert nem lehet allvanyra rogziteni...ami az egyik legjobb funkcioja lehetne. Valamint felszerelesehez ki kell kapcsolni a telefont.
Most elnezest, de a Samsung legalabb olyan hatlapot krealt, amihez lencset/lencseket lehet rogziteni (nem uj dolog, de lehet minosegibb lesz mint az Ebay-es csodak).
Kulso aksira meg szinten csinaltak egy bumszli hatlapot, ha valakinek az kell. -
Kasya
nagyúr
válasz
Remekelek28 #471 üzenetére
Ott a Camera Plus, mint aksi bovithetoseg
Masra kb. nem funkcional lenyegileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest