- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Sajna az LG itt baxta el megint. Samu mindig emiatt lesz elorebb,hogy bejelentes utan nem sokkal mar szorja is a teloit.
Bar ha azt veszem hogy tavaly ugyanez volt, az S6 nem is volt tokeletes (S7 esete hasonlo), mig a G4 azert eleg jol sikerult, persze a hibak most kezdenek kibukni, de meg mindi 1-2 aprosag az.. Es ugy tunik az elso szeriasokat erinti (egyelore).Kivancsi vagyok a G5 mikent all meg a "talpan". (bar lattam mar egy s mast hogy gyartasi hibas stb, de hogy mennyire igaz ez...)
Teszt valoban johetne mar. -
Aryon87
félisten
Koszi a reszletes infokat.
Magyarul, G3-rol megeri a valtast.
talan a G4-rol is a snap820 miatt + az uj feature-k miatt.Megoszlanak a velemenyek rola, nekem is tetszik, de megse. Bar en valtani nem fogok, van meg 13 honap husegem. Mire valtok, a G6 is kint van.
Az uj feluletet sztem mi is megkapjuk.
Majd kovetem a G5 rendes topikjat a tesz alatt.
+ kivancsi vagyok mifele tipushibak jonnek elo, mert ugye G3 eseteben tudod (ha tapasztaltad) G4 sem mentes sajnos, most jonnek elo kozel 1 eves korukra, valszeg az 1. szeriasokat erinti egyelore, de ez meg nem biztos. -
Aryon87
félisten
Üdv!
Pár kérdés, ami szerintem mindannyiunkat érdekelne:(Nálam van G3 és G4 azaz van viszonyítási alapom)
1. Akksiidő milyen az előző két szériához képest?
2. Kijelző esetében mennyire érződik a méretcsökkentés?
3. Milyen az új felület?
4. Kamera milyen?
5. Zenei téren mit nyújt? (a sajátja, nem a + Dac akármivel)Engem egyelőre ezek érdekelnek + képek a telóról, ill a telóval lőtt képek.
Fotós topikba majd tehetnél képeket amiket csinálsz a telóval. -
Aryon87
félisten
Ha nem tevedek ez egy igencsak reszletes leiras a G5-rol. Twitteren kovetem az LG-t, ott bukantam ra: [link]
-
Aryon87
félisten
Faxa. Egy hands-on videón is láttam hogy a modul nem illeszkedik megfelelően..
Tényleg a páros számozású G széria a sikeres.. bár most már a G3 is hellyel-közzel jó, persze a fizikai hibák még ott vannak neki.
(holnap viszem szervízbe repedés és kijelzőfelválás miatt páromét) -
Aryon87
félisten
Az arra en is kivancsi leszek. De sztem a Samu ala teszik be az arat, ahogy a G4-el is tettek. Igaz nem volt nagy kulonbseg emlekeim szerint, de megcsinaltak.
Na meg a sikeressegre vagyok kivancsi.
De ugy erzem feleakkora sikere lesz, mint a G4-nek, foleg a hatlapi gombok szamuzese miatt, hiaba az eros hardver. -
Aryon87
félisten
Hopp, na ezen a videón már jobban mutat a G5.
A hátlapi rész erősen optikai csapda. Épphogy ha 0.0001mm-el emelkednek ki a kamerák és az ujjlenyomat olvasó a hátlapi síkból.
Na így már azt mondom, kezd tetszeni, és nem is olyan vészes, csak a megszokott design hiánya a gond, de a nagy kávákkal akkor sem tudok kibékülni.. De ettől függetlenül még mindig az előző 2 generáció a szebb
G5 hands on spanyol(?) hablaty kommentár
G4 vs G5 - méret ugyanakkora, kijelző kisebb, és ugye az akksi is..
-
Aryon87
félisten
Egyetértek. G3 van páromnak, az is sokkal szebb a G5-nél.
Persze élőben meg fogom lesni, lehet akkor változni fog a véleményem, de jelenleg az egyik híres tucatfos külalakját látom benne, még ha köze sincs hozzá.
Viszont az új LG UI kíváncsivá tett. Az X széria is azt a rendszert kapta, lehet mi is megkapjuk G4-esek (sőt lehet a G3-asok is, ha a frissítési periódusokat vesszük figyelembe)A Samu az mindig is tucattelefon lesz a másik divattelefonnal együttesen.
BKV-n is egyebet nem látok csak azokat, szinte örülök ha más márkát is meglátok, hát még ha LG-t -
Aryon87
félisten
Hát akárhogy nézem, a G5 elbújhat designben az előző 2-től...
-
Aryon87
félisten
Igen, ez nekem is szemet szúrt első perctől, hogy minden cserekor ki-be kell kapcsolgatni a telefont.
Szórakozna ezzel a tököm. Tényleg vagy lett volna inkább teljesen zárt unibody, vagy találtak volna ki másfajta alternatívát az akkucserélhetőségre.
Tényleg nem értem, hogy ha a divatcucc elkezd valamit, azt miért kell a többinek is követnie. (nem mintha az üveg hátlap jobb lenne)Benex, én már most az LG V vagy Huawei Mate 2017-es aktualitásán filózom, pláne ha a G6-ot is elrontják, bár eddig a párosak voltak a sikerek LG-éknél
-
Aryon87
félisten
Hát nem tudom. A fiúk csináltak egy rövidke hands on videót. Még mindig nem tudom megszokni a formavilágot. Ellenben más feltűnt: 6.0.1 rendszere van a G5-nek, és nagyon úgy néz ki hogy MIUI design-je van. Kíváncsi vagyok ezt mi G4-esek is megkapjuk-e valamikor?
-
Aryon87
félisten
nem tudom.. Nem tetszik sehogy sem..
V10 vs G5
Nem kérdés melyik a jobb.Viszont most látom csak: a kamera és az ujjlenyomat olvasó nem is dudorodik ki annyira mint a renderképeken. Na ez már egy fokkal jobb, de nem lesz szebb a design tőle
Igen, a hátulja lett elrontva, meg elölről a kávák. Hardveresen nyílván jobb.
és ezt bűn lesz nem tokban hordani -
Aryon87
félisten
Jelen pillanatban nem tetszik sehogy sem. Ha tudnek, se valtanam le a G4-et erre. Rossz iranyt vettek fel, tartok tole hogy a kovetkezo utod is hasonloan elcseszett lesz. Mar most izgatja a fantaziam, milyen lesz a 6?
Sztem jovore a G4 utodja az akkori aktualis V szeria orokose lesz, ha lesz.A bajom:
- Mi az a boduletes kava? Felul kb akkora lett mint most a G4 aljan, az oldalsok is vastagabbnak tunnek. Alul meg magyarazhato a modul miatt, de meg ott van egy plusz holtpont is, ami meg jobban noveli azt.
- A jol bevalt hatlapi gombok megszuntetese.
- A kamera elronditja az egesz hatlapot.
- Kijelzo meret csokkent, ahogy az akksi is. A 3000mAh keves a QHD-nak, hat meg a 2800mAh.., hiaba a csokkentett kepernyomeret es 14nm
- Sok szirszar kiegeszito.. Az a gurulo golyo meg oke lenne akinek van haziallata, ill kisbabaja, de ennyi.
Esetleg meg a hi-fi kiegeszito, de azzal is nagyobb lesz a telefon.Meglesem majd eloben, de sztem valtozatlan lesz a velemenyem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged