- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
denetol
csendes tag
Szia,
1: G4-em nem volt,G3-nál érezhetően jobb.Én hallgatok zenét,youtube is megy eleget,adatkapcsolat is megy folyamat.Normális használat mellett nálam kibir 2 napot az aksi(reggel töltöm--másnap este még van pár százalékom).Perpill 13 órája megy és még szerinte van hátra 18.Nem használom az allways-on displayt.Be volt kapcsolva eslő pár napra,de szerintem parasztvakitás az egész.
2:mivel maga a G3 kijelző/telefon aránya fenomenális volt,itt emiatt érezhető,hogy kisebb a kijelző,nem pedig az 5,3" miatt.Egyszerűen el....ta a készülékház arányát az LG.A kijelző mérete amúgy tökéletes filmre és böngészésre 1aránt.
3:G3 1ik legjobb része volt,hogy volt rajta többprogramm futtatása 1szerre a kijelzőn,mégha maga a telefon lassú is volt kicsit alatt.Nem értem miért szedték ki.Ha e mellett megélsz app drawer nélkül/raksz fel launchert,szerintem semmi baj nincs ezzel a felülettel.
4:nem sok képet lőttem még vele, a széles látószögü kamera viszont tényleg akkora fun,mint ahogy arra sokan ki térnek tesztekben.tetszik a kamera appja,rengeteg manuális beállitás van,ha kicsit is ért hozzá valaki,szerintem nagyon sokat ki tud hozni a kamerából.
5:a hangszóró hangosabb,mint a G3-n,nekem a H3 fülessel valami brutálisan jól szól,de nekem a g3-nál sem volt problémám a hangzással.Azt a telót nem próbáltam ezzel a fülessel,de ez elvileg ehhez a telóhoz van,nem tudom számit-e bármit is.Annyit tudok mondani,szedj le értelme minőségü mp3-at (240-320kb/s) és egy jobb füles meg fogja hálálni azt a pár ezret amit ráköltesz.Itt a hivatalos weboldal a tokról amit használok: http://www.spigen.com/collections/lg-g5/products/lg-g5-case-neo-hybrid-1?variant=16279306305
-
kasata91
tag
Így azért végképp nem olyan vészes. Kicsit béna és szokatlan az a két púp a hátlapon, de a sarkok, élek, szépek. És még ehhez a hideg fémes fogást hozzávesszük akár prémium és szerethető érzetet is kelthet.
Ha nem szükséges valakinek a modularitás, akkor jóformán HTC M9-et is vehet hasonló áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest