- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mjani1172 #597 üzenetére
Fotóban jó helyen van az lg. Az f1/8-as lencse nagyon jó, most erre licitált rá a samu, érdemes is megnézni mekkora változást hozott az S6-hoz képest. Aksi időben nem az lg a bajnok, de ne feljtsük el:kisebb kijelző+4mag+6.0 lehet hogy jobb akkuidőt(inkább G4 szintűt) fog produkálni. A miuit sűrűn frissítik ez igaz, de főverzió váltásban már nem jeleskednek tudtommal. Tehát a csiszolgatás megvan, de nézd meg most hány készüléken van 6.0 általánosságban(arról nem is beszélve kari előtt mennyin volt). A G4 kapta meg legelőször a világon(nexus után nem számít ide) pedig pár éve az lg qszar volt supportban. Nekem is nagyon tetszik a xiaomi, meg még sok másik, de az lg tud jó árakat hozni és a G4-et 124e vettem fél évvel a megjelenés után, a xiaomi mi4c meg 80e....szervíz hátterét meg nem hasonlítanám össze. Ráadásul ez a 3-ik lg-m, és én nem voltam még szervízben velük(4X HD,G2,G4+ asszony G3s).
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mjani1172 #592 üzenetére
Szóval nagyon kívácsi voltam a MI5-re:
Forma: kb a samu N5-öt berakták a fénymásolóba
Tudás: nem rossz, de ezt a hülyeséget szerencsére az lg is elhagyta a 2/16gb meg 3/32gb verziókat
Frissítés: hát nincs egy szinten,az lg mindenkit beelőzött
Kamera: eddig sosem tudtak olyan jó kamerát belerakni mint az lg...
Szervíz: az sincs egy szinten
Forgalmazás:.................
Az előttem szólókkal teljesen egyetértek! -
MartOOn
addikt
válasz
mjani1172 #592 üzenetére
jogos. ar-ertek aranyban nagyon vonzo termekek. en a oneplus cuccaival vagyok igy. volt is a harombol ketto. azert a penzert nagyon jo cuccok de azert a g4 veri azokat is. szoval nem azt mondom h azt kapod amennyit fizettel ertuk , mert annal azert tobbet. de kozel sem olyan jok, hogy pariban lennenek a nagyokkal. amit a kollega is emlitett pl kamera es frissitesek vagy mondhatnam a supportot, a garanciat. vagy azt hogy sehol sem tudod eloben megnezni vasarlas elott. ez mind benne van az arban... illetve pont hogy nincs benne...
-
MartOOn
addikt
válasz
mjani1172 #583 üzenetére
Kicsit azért olvass rendesen utána a g5-nek mielőtt lehuzod. Jah es a saominak is mielott megrendeled. Ugy nez ki zart bootloaderrel jon, azaz eu rom-ok kizarva csak kinai rom jatszik ahol a gugli szolgaltatasok mondjuk ugy nem tul erosek. Legtöbbször kb nincsenek is. Szoval ha nem hianyzik pl a gugli play akkor csak hajrá. Biztos megoldjak vhogy de az mar mokolast igenyel amit 100.000 kozeleben, plane felette nem toleralok. 4gb ramot csak a legdragabb modellnél kapsz... Szoval vannak itt kulonbsegek rendesen. De ez teljesen normalis, egy eu piacra szant cuccot kar is hasonlitgatni egy teljesen belpiacos eszkozzel.
-
-FreaK-
veterán
válasz
mjani1172 #583 üzenetére
Szerintem abból a 9 emberből 7-nek megváltozik majd a véleménye ha kézbe veszi a telót.
Az üzemidő szerintem rosszabb semmiképpen nem lesz mint a G4-nél, sőt, így tippre 15-20%-al jobb lesz, de majd meglátjuk.
A Mi5 szvsz meg sokaknak nem alternatíva, mert csak 5.15". Engem speciel azért nem is izgat túlzottan mert kicsi lett. Voltak ugye pletykák, hogy lesz egy nagyobb verzió, de nem lett sajna.
-
akooos
veterán
válasz
mjani1172 #583 üzenetére
Mind FM Rádió, mind IR blaster van a G5-ben
Relax. Akinek nem jön be ez, annak tényleg ott van a Mi5 alternatívaként. Nekem a G5 egy az egyben megfelelne, nagyon szimpatikus készülék lett és tényleg (sokadszor írom) üdvözítem a megújulást. Remélem, hogy több cég is meg fog újulni a jövőben, úgy ahogy az LG is tette. Mindig lesz olyan, akinek a "régi jól bevált dolgok" fognak hiányozni. Nekem is hiányozni fognak a hátlapi gombok (G2, G3 esetében IMÁDOM), de meg tudok lenni nélküle. Kézbe kell vennem. Nálam ott dől el minden. Az első real-life benyomásnál
-
akooos
veterán
válasz
mjani1172 #580 üzenetére
Őszintén engem hidegen hagy az unibody ház. Azzal a kommenttel csak arra reagáltam, hogy nem innovatív a kivehető akksi. A Mi5 nekem is nagyon tetszik, csak azok a fránya Xiaomi ellen szóló érvek
Szívből remélem, hogy lesz hivatalos EU forgalmazás, hogy menjen rajta a B20. Komoly dilemma előtt állok G5 és Mi5 téren
(#581) Pystyke: Nem, fém házban nem nagyon szokott lenni.
-
akooos
veterán
válasz
mjani1172 #266 üzenetére
Tavaly is csak azért maradtak alul, mert elkéstek és az MWC után másfél hónappal mutatták be a G4-et.
Egyébként szerintem kezdhetjük megszokni, hogy ilyenek lesznek az új LG-k. A Nexus 5X is hasonló volt. Arculatváltáson mennek át, szerintem
(#267) luimapeiz:
G5: 159 gramm
G4: 155 gramm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Magisk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest